Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Moguće, moraću prelistati šta se ažuriralo, pa eliminisati te free verzije zbog reklama...
Hvala na odgovoru ;)

Obavezno sa jednom zvezdom ih oceni. Devojka bila instalirala neki photo editor i isto takve reklame ima. Odmah 1* i obrisao. Čitam u komentarima samo poneki to spomenu, većina hvali aplikaciju. [emoji44]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

probaj neki cyanogen na s3 ili s4 pa ce ti sve biti jasno
Pa, pričamo ovde o SU i o modifikacijama sistema koje su manje nego kod Cyanogena.
Takođe bi bilo dobro da ne generalizuješ.
Taj "tuđi" rad je opet neki ROM, možda baš u ovom Supermenu.
Isti ROM smo svi odreda hvalili pre par meseci, tako da je verovatno do moje instalacije. A kako to već biva, ne legne svaki put ROM kako treba.
Uostalom, na ovim Samsungovim temama je li se spomene naslednik telefona, eto kukanja kako će sada Samsung unakaziti ROM i telefon, u pokušaju da nateraju korisnike da pređu na novi model... Valjda poučeni prethodnim iskustvima, ne znam, ne vozim stock :)

Hm, ovaj je na februarskom, kada idem da proverim update, ne izbacuje nista..

Meni baterija u poslednje vreme baš oslabila. Negde curi. Sad nema šanse preko 5 sati sot-a ranije sam izvlači preko 6 sati svaki dan.

Poslato sa telefona.
Dobrodošao u klub! Ja sam inače na supermanu 2.0, kontam ovih dana da dignem na 2.5 dok budem na godišnjem, ako ne bude radio kako treba ide stock + root i prekidam sa igranjem. Mada pre će biti da ću da pazarim iphine se sad za leto, prodam ovo i zaboravim na gsam i bbs!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Skoro mesec dana uzas sa baterijom. Ceo dan na wifi-ju u busu, osvetljenje auto ali slajder skoro na 50%. Ukljucena sinhronizacija za 5 gmaila. Ovo je jos dobro.
e167af3f36432c061030895e9494a0d3.jpg
724f69a7a5c8d02705bafc325edaa5d1.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Skoro mesec dana uzas sa baterijom. Ceo dan na wifi-ju u busu, osvetljenje auto ali slajder skoro na 50%. Ukljucena sinhronizacija za 5 gmaila. Ovo je jos dobro.
e167af3f36432c061030895e9494a0d3.jpg
724f69a7a5c8d02705bafc325edaa5d1.jpg

Kako se radi ovaj veliki screnshoot? :D

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Jel ima neko predlog za dark temu ubi me ovo belo.. :D

@alex-junior jel si na ovu mislio ?
Samo nju nalazim.
7d1b7e9eff12a6262d926b24e4bcecef.jpg

@Opusteno, možeš da izabereš temu i ako ti se ne sviđaju ikone ti izaberi druge ikone, nisi ograničen na ikone iz teme.

Da da, isto kao na havajcu, mogu ikone iz drugih tema da se ubacuju. Hvala svima :D

Vip ne zaključava već duži period telefone i jedini je koji prodaje iPhone sim free dok Mts i Telenor zaključavaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Vip ne zakljucava iphone jer nije uvoznik istog za razliku od telen i mts. Nista drugo nije zakljucano unazad 2-3 god,ni 6edge ,ni 7 edge..nista osim ip u telen i mts

I meni takodje ne izbacuje februarski nista a vidim izasao za BTU martovski update...

Gde si video martovski za BTU? Možda ti se učinilo jer je u martu napravljen rom sa februarskom zakrpom i mi smo ga dobili u aprilu, ali martovsku zakrpu ne vidim nigde...

Sad primetih,kada udjem.u galeriju da mi se neke slike zamute ne vidi se nista,da li moze biti do promene lokacije slika,ali druge slike su ok,nekome nesto poznato?
Inace tel je imao 418 radnih sati [emoji1] [emoji41]
440a4f0827b64cbdf88bdc20584bf343.jpg
5d640a0ce25eadc2b926ebaa039be325.jpg
de3427aed207748f9db370249c3dc98f.jpg
0a8da58bc16be529a0bdee024318faee.jpg

Slovaci su prvi dobili za april. Sad će polagano i za maj krenuti...
U suštini me nešto preterano mnogo i ne dotiče sve dok telefon radi kao što je radio pre godinu dana.

Cool ikonice [emoji13] [emoji14]
2e72b3ce6ebb05e44bb9d3fb8c7ec9c1.jpg

Pazi kad si ubo da je sve odvratno.
Od različitih fontova i pisama, preko wallpapera do ikonica.
Ja ovo viđam online samo kad se neki baja iz Harlema dohvati dizajna pa okači svoj screen :D

Stvar je uqsa,ako misliš da je ovo odvratno,onda ti je definitivno ravan 0

Nemoj biti smešan. Ok je što si iz Harlema, ali gornja slika je odbojna iz toliko navedenih razloga, a evo ti još jedan, mešanje različitih nekompatibilnih grafičkih elemenata, recimo, pravilne ikonice u punom koloru uokvirene ranom koji imitira nešto skicirano slobodnom rukom.
Kažem ti, pogrešne kombinacije na nekoliko nivoa.

Nazad
Vrh Dno