Bez uvrede, ali veću glupost dugo nisam pročitao.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pa, pričamo ovde o SU i o modifikacijama sistema koje su manje nego kod Cyanogena.probaj neki cyanogen na s3 ili s4 pa ce ti sve biti jasno
Dobrodošao u klub! Ja sam inače na supermanu 2.0, kontam ovih dana da dignem na 2.5 dok budem na godišnjem, ako ne bude radio kako treba ide stock + root i prekidam sa igranjem. Mada pre će biti da ću da pazarim iphine se sad za leto, prodam ovo i zaboravim na gsam i bbs!Meni baterija u poslednje vreme baš oslabila. Negde curi. Sad nema šanse preko 5 sati sot-a ranije sam izvlači preko 6 sati svaki dan.
Poslato sa telefona.
Kako se radi ovaj veliki screnshoot?Skoro mesec dana uzas sa baterijom. Ceo dan na wifi-ju u busu, osvetljenje auto ali slajder skoro na 50%. Ukljucena sinhronizacija za 5 gmaila. Ovo je jos dobro.![]()
![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jel ima neko predlog za dark temu ubi me ovo belo..
Vip ne zakljucava iphone jer nije uvoznik istog za razliku od telen i mts. Nista drugo nije zakljucano unazad 2-3 god,ni 6edge ,ni 7 edge..nista osim ip u telen i mtsVip ne zaključava već duži period telefone i jedini je koji prodaje iPhone sim free dok Mts i Telenor zaključavaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
SUPER STVAR.Kad uradiš SS, dole levo imaš "capture more".
Gde si video martovski za BTU? Možda ti se učinilo jer je u martu napravljen rom sa februarskom zakrpom i mi smo ga dobili u aprilu, ali martovsku zakrpu ne vidim nigde...I meni takodje ne izbacuje februarski nista a vidim izasao za BTU martovski update...
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Moja greska to je februar...Australija dobila vec i aprilski a mi jos ni mart...hmmmGde si video martovski za BTU? Možda ti se učinilo jer je u martu napravljen rom sa februarskom zakrpom i mi smo ga dobili u aprilu, ali martovsku zakrpu ne vidim nigde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari