Odlicna fora al kako uraditi SS?Legao u 12 ustao u 6
Nije skinuo ni jedan procenat
S7 EDGE
Kontaktiraj Spigen tj prodavca i reci im kako stvari stoje. Verovatno će ti poslati novi paket ili će ti prosto vratiti novac.
Prednosti u odnosu na stock?Blago vama kad imate 16 razlicitih pristupa internetu po kuci
Btw sve vise sam impresioniran kako radi ovaj superman firmware...topla preporuka za sve koji nemaju problem da rutuju telefon.
Pitanje; da li je problem ako instaliram istovremno gsm battery app i batter battery stats?!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
To je tako u Androidu..jednostavno nema tu mogućnost prioritiziranja jačine signala i prebacivanja. Držaće jedan apn dok ne izgubi signal potpuno, pa će se prebaciti na bolji.. Mada imaš appove koji će to automatski raditi u pozadini [emoji3]S7 se ne prebacuje automatski na wifi apn sa jačim signalom?
Kod mene kući imam dva rutera, dodjem do drugog a S7 tvrdoglavo ostaje zakucan na prvom sa jednom/nijednom crtom signala...
Podesio sam oba apn kao isti ssid, sada se prebacuje.
Ali i bez toga trebalo bi da se automatski prebaci i na različite ssid-ove, što je radio samo na "gurku", uz pomoć Wifi Managera sa uključenom opcijom auto switch to best signal.
Je li i kod vas tako, ili je ovo izolovani slučaj?
To je tako u Androidu..jednostavno nema tu mogućnost prioritiziranja jačine signala i prebacivanja. Držaće jedan apn dok ne izgubi signal potpuno, pa će se prebaciti na bolji.. Mada imaš appove koji će to automatski raditi u pozadini [emoji3]
To je tako kod Samsunga (ili samo kod mene na S7).
Proday je napisao(la):Mod za audio je perverzija...zvuk mi je gotovo duplo glasniji na spikeru!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari