Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Kontaktiraj Spigen tj prodavca i reci im kako stvari stoje. Verovatno će ti poslati novi paket ili će ti prosto vratiti novac.

Sent from my SM-G935F

60b0022eaf4b86ca94355e181a7815a7.jpg
fc3082b9a3678d4a81328120892bc6a7.jpg

Dobro?

S7 EDGE

Drugari, pitanje:

Da li ovi vasi custom buildovi (sa cistim sistemom i duzim trajanjem baterije) mogu staviti na S7 Edge dual? Jel ima neke razlike?

Nema razlike, možeš ih staviti, dual i singl-SIM koriste isti ROM.

Evo stanja sa avgustovskim updateom
2 dana bez problema
Screenshot_20160919-221257.pngScreenshot_20160919-221302.png

S7 EDGE

Kakve ružne boje i ikonice :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Skinuo neku temu a i nije baš neka priznajem [emoji1]
c70c8e332b71ca76f5f999992db1b052.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Ja bih se onesvestio da otkljucam telefon i vidim to :)

Skinuo sam jedno desetak pa probavam svaku iz dosade - material black mi je zasad najbolja - ovo je sam trenutno i meni se ne sviđa
I ova nije loša
d73802ad81519635c2343ac8b229a811.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Dobro nije baš bez problema ali je odlično. Nema bolje baterije trenutno . Meni na 50% od jutros, sa 3.20sot ali nema pojma da sastavi do sutra u ovo vreme . Šteta...

^Pa ono jeste, kad se pređe sa Nokije 3310, razočara baterija pomalo [emoji14]

Turih konacno supermena 1.13.1 (zasnovan na septembarskom fw). Javljam se za par dana sa impresijama ali ovako na prvu vec vidim da ce biti odlican rom (posebno mi extra ovaj mod za zvuk...telefon se dere sad samotako)!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

S7 se ne prebacuje automatski na wifi apn sa jačim signalom?
Kod mene kući imam dva rutera, dodjem do drugog a S7 tvrdoglavo ostaje zakucan na prvom sa jednom/nijednom crtom signala...

Podesio sam oba apn kao isti ssid, sada se prebacuje.
Ali i bez toga trebalo bi da se automatski prebaci i na različite ssid-ove, što je radio samo na "gurku", uz pomoć Wifi Managera sa uključenom opcijom auto switch to best signal.
Je li i kod vas tako, ili je ovo izolovani slučaj?

Ja sam popizdeo sto nema da se podesi WiFi prioritet i onda mi se stalno kaci na UniFi, kuci mi je bas jak njihov signali i cesto moram rucno da ga menjam na moju mrezu...Ranije je bilo tog podesavanja sad samo kroz third party app.

Blago vama kad imate 16 razlicitih pristupa internetu po kuci

Btw sve vise sam impresioniran kako radi ovaj superman firmware...topla preporuka za sve koji nemaju problem da rutuju telefon.

Pitanje; da li je problem ako instaliram istovremno gsm battery app i batter battery stats?!

Poslednja izmena:
Blago vama kad imate 16 razlicitih pristupa internetu po kuci

Btw sve vise sam impresioniran kako radi ovaj superman firmware...topla preporuka za sve koji nemaju problem da rutuju telefon.

Pitanje; da li je problem ako instaliram istovremno gsm battery app i batter battery stats?!

Prednosti u odnosu na stock?

S7 EDGE

U principu to i jeste stock sa gomilom dodatnog podesavanja, takodje prerutovan, imas xpozed da ubacis i jos gomilu drugih stvari mozes da biras prilikom instalacije (prvi put sam video sad koje su prednosti tog aroma instalera). Mod za audio je perverzija...zvuk mi je gotovo duplo glasniji na spikeru!

Inace ne mogu skroz da ti poredim sve aspekte sa stock, posto je poslednji stock koji sam ja korostio onaj od marta.

Nisam nikad rutovao Samsung - krajnje je vreme da probam [emoji1]

S7 EDGE

Realno bez ovog se ne moze...

8092ab4926fe054492dc51eb21ebd382.jpg

Adaway je keva. To mi nedostaje, i TI je dobar.

S7 se ne prebacuje automatski na wifi apn sa jačim signalom?
Kod mene kući imam dva rutera, dodjem do drugog a S7 tvrdoglavo ostaje zakucan na prvom sa jednom/nijednom crtom signala...

Podesio sam oba apn kao isti ssid, sada se prebacuje.
Ali i bez toga trebalo bi da se automatski prebaci i na različite ssid-ove, što je radio samo na "gurku", uz pomoć Wifi Managera sa uključenom opcijom auto switch to best signal.
Je li i kod vas tako, ili je ovo izolovani slučaj?
To je tako u Androidu..jednostavno nema tu mogućnost prioritiziranja jačine signala i prebacivanja. Držaće jedan apn dok ne izgubi signal potpuno, pa će se prebaciti na bolji.. Mada imaš appove koji će to automatski raditi u pozadini [emoji3]

To je tako u Androidu..jednostavno nema tu mogućnost prioritiziranja jačine signala i prebacivanja. Držaće jedan apn dok ne izgubi signal potpuno, pa će se prebaciti na bolji.. Mada imaš appove koji će to automatski raditi u pozadini [emoji3]

To je tako kod Samsunga (ili samo kod mene na S7).

Stock android i Sony se sami prebacuju na jači wifi signal (različiti ssid-ovi, isti ssid-ovi) i bez pomoći third party aplikacija.
Sa druge strane nije ni toliko bitno, rešena je stvar, isti ssid na oba rutera i prebacuje se automatski na jači signal i na S7.

Proday je napisao(la):
Mod za audio je perverzija...zvuk mi je gotovo duplo glasniji na spikeru!

Ako ti nije problem, objasni malo bolje? Daj da napravimo razliku :
1. Glasniji u smislu pojačan i zvučnik se samo glasnije čuje bez boost-a frekvencija?
2. Glasniji i pravi buku a ne ton
3. Glasniji, jače se čuje i mod je uradjen da je speaker dobio bolji ton?

Na ranijim modelima taj audio mod kad sam probao samo od tel.zvucnika napravi megafon, ode zvučnik u još veće srednje tonove dobije se na iritirajucoj galami, a ne na tonu i kvalitetu.

Sent from S7

Iskreno druze nisam audiofil i ne razumem se puno u zvuk...ali definitivno je zvuk daleko glasniji,meni licno i lepsi, na koji nacin pojma nemam (i to drzim upaljene i dolby i viper zajedno).

Nazad
Vrh Dno