Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Imam problem, posle regularnog updatea na MM sam pokušao da rutujem fon instalirane TWRP I SuperSu sa Play-a, nije uspelo i sada fon neće u recovery mode. Šta raditi?

Nisam siguran, morao bih proveriti, ali ako odradiš Emergency Initialization preko Smart Switch trebalo bi da vrati standarrdni recovery.

Da, ali ide sporo ako nisi platio Pro. Ostavio sam linkovi nazad za One i Gdrive.

Stavljen francuz, nije loše za sad, fp radi brutalno brzo, nervira me što je sve belo, glupost, mada se lako zameni tema... deluje fluidnije ali sporije čak i sa .5 animacijama... tek prvo punjenje tako da još nemam komentar za bateriju

Samfirm program skida maksimalnom brzinom, nema cimanja sa sammobile sajtom ;)

I mene nervira što su na račun fluidnosti usporili sve animacije. Znao sam da će to biti tako uradjeno za Play Store, zbog lag-a, ali nisam očekivao da će sve biti tako.

Ja sam zadovoljan brzinom, manje RAM-a se zauzima i baterija vidno bolje traje, meni dovoljno...

Da okačiš neki screenshot ram usagea? Running i cached ekrane

Sacekaj malo da se slegnu utisci pa da vidimo. A istorija nam govori da je kod Samsunga svaki update u$rao nesto, najcesce bateriju.

uploadfromtaptalk1456413475825.jpguploadfromtaptalk1456413479542.jpguploadfromtaptalk1456413483546.jpg
Katastrofica :D
@fkloznica kako su uspeli, nemam pojma...

Poslednja izmena:
Ja sam mislio da je to note5 ekskluziva, ipak su odlučili da počaste i vas sa 3 GB [emoji23] [emoji23]

Ja sam danas koristio 6 egde+ , i za mene je mt katastrofa, imam osecaj da ne kesira nista, mozda tri aplikacije drzi u ramu.

Poslednja izmena:
Ja sam zadovoljan brzinom, manje RAM-a se zauzima i baterija vidno bolje traje, meni dovoljno...
Sačekaj još koje punjenje, ja sam tako mislio sa S5 S kitkat na Lollipop pa je ispala katastrofa.

Screenshot_20160225-081125.png
Screenshot_20160225-081132.png
Zeznem se i stavim ga na punjac posle ovoga...inace bila mi je upaljena lokacija dobrih 50% vremena.

[YOUTUBE]WuF9gEN_YFM[/YOUTUBE]

U drugom delu klipa je MT test

Pogledaj taj scroll u recents.
Ne ide im optimizacija sistema.

c50df4bebc4cee7f36057ec4745877e7.jpg

S tim što fon nje rukovanje a gomilu Vodafonovog đubreta sam dobio i dosta toga i u pozadini radi, 42 app...

Ništa, pre mene si ti postavio pa sam stavio i ja...nikakav spektakl, s tim što je ovo 64GB verzija i na Antutu sam prošao lošije, dosta lošije nego prvi put, na Lollypopu

Poslednja izmena:
Resetuj telefon, obrisi recent i stavi ga na terasu ili napolju i odradi antutu :) ima da razbije

Nazad
Vrh Dno