Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
30min koriscena mi trebalo da ga spustim sa 100 na 99% 😀
28dc71b83f0eb8d928037d6f75fca502.jpg

Ja sam zadovoljan baterijom. Videcemo kako ce se jos pokazati u narednim danima, ali sam siguran da moze da izgura jedan working day i izlazak uvece.

Primetio sam da se malo vise greje pri punjenju baterije.

Screenshot_2015-05-01-16-08-55.webp

Screenshot_2015-05-01-16-09-03.webp

Sta znaci to malo vise?
Ja sam kacio testove, ima temperaturu dok se puni manju nego fkloznicin nexus dok spava 😀

Sta ima zanimljivo od caseova?
Uzeo sam sestri beli telefon pa oce i case.
Jedino mi ovi providni deluju ok, koji je najbolji?
Ima ih milion na amazonu 😀

Ovaj odsjaj na edgeu u landscape modu je smiješan.

[YOUTUBE]nRQUIcOCOdc[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Naravno, ali svejedno količina rama nije jedini faktor.

Ja ako budem uzimao S6 to ce biti samo obicni mnogo mi je lepsi od Edge.

Kada dodje 5.1 osim ako samsung ne zezne moci ces da napunis ram do poslednjeg megabajta. Bice mnogo bolje

Da ne može da drži aplikacije u ramu već ih reloaduje, za razliku od htc i iPhone.

Isto je bilo i kad su radili test na tom sajtu sa M8 i S5, ništa novo

Danas sam malo isprobao s6 edge. Ja ne razumem zašto bi iko kupio taj model. Totalni promašaj. Npr. nemoguća misija je otvoriti hamburger meni pomoću svajpa, neudoban u ruci. TW ogavan as always... ja stvarno ne razumem da li samsung ne ume da napravi da osećaj skrola i uopšteno UI-a da deluje fluidno. Nije mi jasno. I da ona nafta plavo boja je :vomit:

Poslednja izmena:
Gde sam pogresio? Edge model je katastrofa. TW je katastrofa.

Tamo gde si napisao da je edge prevara veka i da je tw djubre 🙂

Vidim udario si edit,a isto smo napisali 🙂

Poslednja izmena:
Jesi edge koristio vezan za pult ili normalno u ruci. Nisam ljubitelj bilo kog brenda al kad bi imao viska para uzeo bi edge na keca. Trenutno se zezam sa demo verzijom i mogu reci da je osecaj u ruci za mene skoro pa perfektan. Jeste da rezu malo ivice ali se brzo navikne. Ekran ko ekran. Jesu krajevi malo tamniji ali nesmeta mi uopste. Volim neobicne svari zato mi se valjda ovaj edge i svidja toliko. TW jeste smece i to veliko ali moze da se zivi. Desava se da pukne pocetni ekran prilikom izlaska iz zahtevnije aplikacije sto je za 3gb neprihvatljivo. Ali svakodnevno koriscenje nije toliko lose. Zvuk u slusalicama je fenomenalan. Bogat i jak. Camera je bas bas dobra. Baterija prosecna. Cak i sa 24h bluetoot sihronizacijom sa gmate+ i pozive izvucem oko 4h sot.

Gde sam pogresio? Edge model je katastrofa. TW je katastrofa.

Gde nisi? Svoj hejt prema telefonu si predstavio kao neko mišljenje koje je ispravno, a dalje od toga ne može biti.

Totalni promašaj, zašto bi neko kupio Edge - zato što nije još jedan u moru istih telefona

Nemoguće otvoriti hamburger meni pomoću svajpa - sliding sidebar se mnogo prirodnije otvara zbog zakrivljene ivice, ovo si prosto lupio

Neudoban u ruci - daleko od toga, ali da su ivice sa strane oštrije - jesu

TW ogavan as always - ne, dosta je napredovao u odnosu na prethodne verzije, svi imaju takvo slično razmišljanje, a ti si se napravio pametan da govoriš suprotno

UI ne deluje fluidno - fluidan je, ne znam zašto ti se čini da nije...

Nafta plavo boja - nije za povraćanje, to je neki tvoj ukus

Poslednja izmena:
Ok ne bi da se raspravljam izneo sam svoje misljenje. Nisam ga probao na standu. Ekran je super, kameru nisam probao jer me ne zanima.

Ko ima potrebe da bude drugaciji, razumem da ga uzme, za sve ostale je obican model mnogo bolji izbor. Mada note 4 je i dalje telefon za njih

PS razumem da si dobio od samsunga telefon, ali ne moras odma kao ovi sa verga da budes, nisam se napravio pametan kako ti kazes vec sam izneo svoje misljenje. Koje ako dopustis smem da imam? Ili moram da trazim dozvolu od tebe??

Mogu i ja da kazem da ti u tvojim testovima lupas, ali smatram da ti tamo iznosis svoje misljenje, i zamisli da tebi neko kaze da lupas, veoma profesionalno od tebe...

Poslednja izmena:
Jel moguce da pokusavas da razumes zasto bi neko kupio neki telefon ?
Tebi da se ne svidja je ok, ali da automatski niko na svetu nema razlog da ga kupi je flame i lupanje gluposti.

Lupaš ti gluposti, eto ti tvoj argument i civilizovana rasprava na nivou sa bench moderatorima.

Poslednja izmena:
Ja jedino objasnjnje koje mogu da nadjem je ljubomora na samsung. Zvuci bolesno al eto, ovo je jedina tema koja pati od ljudi koji dolaze ovde da bi izneli svoje nezadovoljstvo telefonom koji nisu ni videli. Daju komentare na osnovu slika i na osnovu komentara koje su procitali na internetu. I pljuju TW na osnovu prethodnih verzija a ovaj tw je nesto sasvim novo.

Inace nisam zadovoljan kako fingerprint senzor radi. Na iPadu mi radi bar 5 puta bolje. Ali to je zbog toga sto dugme nije okruglo pa manja povrsina prsta stane.

^sta oces da kazes da izjava da niko na svetu nema razloga da ga kupi nije glupost?

Poslednja izmena:
Ovde ako kazes nesto o telefonu, odma skacu, kao da ce da ubiju nekog. Evo ja mu zameran sto nema sd i sto nema izmenjivu bateriju, a posebno ovo drugo zbog baterije malog kapaciteta. Bas zbog tih razloga i merkam neki g3 16gb da zameni trenutni g2

Nazad
Vrh Dno