Da ali ne glossy 🙂Ali zato će crna biti magnet za otiske prstiju... To mi u stvari najviše smeta na Samsungu, inače je plastika odličan materijal za izradu telefona
Mislim da nam svi proizvodjači stavljaju do znanja da nema ništa od nekih vauuu pomaka u izradi telefona, već igraju na kartu ljudske prirode gde ljudi hoće da imaju najnoviju stvar ili im dosadi nakon 6 meseci ili godinu .E sad što mi u Srbiji ne možemo to da ispratimo finansijski to je druga stvar.
Ma nisu ljudi ovce, ja sam preskočio proslogodišnje flegšipove pošto nisu ponudili praktično nikakav napredak u odnosu na one iz 2013-te, ako bude slično i ove godine onda će ljudi ponovo odložiti upgrade (bar dok im ne istekne ugovor)Mislim da nam svi proizvodjači stavljaju do znanja da nema ništa od nekih vauuu pomaka u izradi telefona,već igraju na kartu ljudske prirode gde ljudi hoće da imaju najnoviju stvar ili im dosadi nakon 6 meseci ili godinu .E sad što mi u Srbiji ne možemo to da ispratimo finansijski to je druga stvar.
Pa to sam i rekao, nisam mislio na Samsung glossy plastiku i imitaciju metalne lajsne koja se svima ljušti 🙂Da ali ne glossy 🙂
A najbolje od svega sto su cak uzeli foru od appla i izbacili memorijsku. Videli da na dodatnih 32gb prostora mogu lagano da uzmu 100e vise..
Sta reci..
Apple krece od 16 pa skace na 64, dok note krece od 32.A najbolje od svega sto su cak uzeli foru od appla i izbacili memorijsku. Videli da na dodatnih 32gb prostora mogu lagano da uzmu 100e vise..
Sta reci..
Ne znam,ali meni se svidja kako izgleda.. Miljama bolje od s3,s4,s5.. Jedino ova zadnja strana oko kamere je uzas,nadam se da to nije finalni dizajn.
Ne laprdaj 😀Retko ruzan telefon, mogli bi da se ugledaju malo na bracu kineze.
Klasika,preteruju pojedinci koji mrze Samsung a koji su npr S4,S5 videli samo na slikama,a sada pljuju S6 koji ce biti zver od telefona,a koji jos nije ni zvanicno predstavljen,svastaali takvima nije mesto na ovom forumu niti u ovoj temi,imaju druge teme i dovidjenja.Kome se ne dopada S6 ima modele drugih proizvodjaca i molim lepo.
A bubuljica kamere nemaju drugi sada aktuelni modeli drugih proizvodjaca?Pojedincima zaista ovde nije mesto.
Svaki telefon ima vrline ali i mane,S6 nije jos ni zvanicno predstavljen a pojedinci ga pljuju.
I dalje sam ubedjen da je ovo glass early build istih dimenzija za prodavace caseova.
I mislim da ce biti metalan i nedelju.
3 more days 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari