Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
http://www.pcadvisor.co.uk/new-product/mobile-phone/3596981/samsung-galaxy-s6-active-uk-release-date-price-specs/

The Samsung Galaxy S5 Active was announced in May 2014, two months after the standard Samsung Galaxy S5. Expect to see the same with the Samsung Galaxy S6 Active if, indeed, there is a Samsung Galaxy S6 Active.

Ne znam koliko je ovo pouzdan izvor ali bilo bi dobro da izbace i ovu verziju a da skoro kompletn hw/sw deli sa standardnom sesticom.

http://androidheadlines.com/2015/02/samsung-norway-published-yet-another-galaxy-s6-teaser-see-glass-phone.html
Galaxy-S6-glass-teaser.jpg
:d

Poslednja izmena:
Pa ako ne koristis, ne koristi. 😀 Ili obrises i cao.
Sve ostalo sto ti treba mozes da skines preko Samsung Apps.

Pa u sustini Verizon nabaca jos glupih pre instaliranih aplikacija koje ne mogu da se izbrisu vec samo disableju, i brini me da ni te nece moci.

Pa naravno da neće moći ništa ozbiljno da se uradi dok se ne rutuje telefon...

A kad rutuješ izgubiš garanciju što je stvarno vrhunski bezobrazluk Samsunga (da ne pričamo koliko su telefoni skupi)

Ali dobro, popravljaju se - na note 4 KK ima jedno 20 aplikacija koje su đubre i za koje Samsung ima mišljenje (umesto korisnika) da treba koristiti 🙂

Pa naravno da neće moći ništa ozbiljno da se uradi dok se ne rutuje telefon...

A kad rutuješ izgubiš garanciju što je stvarno vrhunski bezobrazluk Samsunga (da ne pričamo koliko su telefoni skupi)

Ali dobro, popravljaju se - na note 4 KK ima jedno 20 aplikacija koje su đubre i za koje Samsung ima mišljenje (umesto korisnika) da treba koristiti 🙂
Samsung je jos i dobar u odnosu na ono sto Verizon uradi koji je operater a ne proizvodjac tog telefona.

sećam se kad su od galaxy nexusa napravili maltene neki low end HTC 🙂 em bloatovan em nema update 🙂

Ako bude kao na ovim renderima, izgledaće stvarno odlično

Poslednja izmena:
Samsung je jos i dobar u odnosu na ono sto Verizon uradi koji je operater a ne proizvodjac tog telefona.

Oni su ispeli i Nexus da syebu, a ne neki Samsung. Iskreno ne znam zašto bi bilo ko kupovao telefon sa te mreže kad gotovo svi njihovi korisnici kukaju zbog bloata i odlaganja ionako zakasnelih ažuriranja sistema.

Ja sam na GS4 dok sam bio na KitKat - u morao da uradim disable ~75 bespotrebnih aplikacija, a postojalo je još desetak koje nisu mogli da se deaktiviraju bez rutovanja. Ovo je ogroman pomak (ukoliko je ova vest tačna)

Oni su ispeli i Nexus da syebu, a ne neki Samsung. Iskreno ne znam zašto bi bilo ko kupovao telefon sa te mreže kad gotovo svi njihovi korisnici kukaju zbog bloata i odlaganja ionako zakasnelih ažuriranja sistema.

Ja sam na GS4 dok sam bio na KitKat - u morao da uradim disable ~75 bespotrebnih aplikacija, a postojalo je još desetak koje nisu mogli da se deaktiviraju bez rutovanja. Ovo je ogroman pomak (ukoliko je ova vest tačna)
Zato sto imam osiguranje na sve, izgubljen telefon, polomljen ekran, ukraden, ne bitno sta da mu se desi, dobijem novi. Sto se tice odlaganja azuiranja sistem to i nije tacno. Oni prvi urade update u usa.

Znam da na internetu redovno Ameri žale zato što je Verozon odložio neko ažuriranje koje je dostupno korisnicima istog telefona u drugim delovima sveta. To osiguranje je odlična stvar, mada i drugi operateri i osuguravajuće kuće imaju slične ponude, ali si verovatno stavio sve na papir i video šta ti najviše odgovara

Znam da na internetu redovno Ameri žale zato što je Verozon odložio neko ažuriranje koje je dostupno korisnicima istog telefona u drugim delovima sveta. To osiguranje je odlična stvar, mada i drugi operateri i osuguravajuće kuće imaju slične ponude, ali si verovatno stavio sve na papir i video šta ti najviše odgovara
Pa recimo Verizon ti je za LTE internet bog i batina, a meni koji putujem dosta je to jedino bitno. ATT mu je konkurent ali ne zbog interneta nego zbog drugih stvari a i oni imaju svoje nepotrebne aplikacije.
T mobile i sprint uopste nemaju signal kad zakoracis van grada.
Tako da Verizon je prakticno jedina opcija koju imam i sem njihovog nabacivanja aplikacija oni su najbolja mreza po svemu.

Ne znam ja to nisam cuo, ja sam imao 4.4.4 android dok recimo vi ste bili na 4.4.2 na S5. Lolipop je prvi Verizon izbacio, sta je pre S5 bilo stvarno ne znam. Jedino im zameram zbog aplikacija i lose optimizacije lolipopa sada inace samo reci hvale

http://www.gsmarena.com/galaxy_s6_edge_exclusivity_guaranteed_by_low_yield-news-11321.php

Buyers will naturally need to be willing to pay a premium, though. The source confirms the numbers we reported earlier, meaning an unsubsidized price of €749, €849, and €949 for the 32GB, 64GB, and 128GB versions, respectively. That's €100 over the vanilla models with same storage capacity

Zamalo zabodem cenu 🙂

Izgleda da s6 stvarno nece imati mesto za memorijsku karticu.

Sta je vanila model? Non edge?
Ako bude 650$ 32gb obicna verzija, vrh.
Generalno ako od tih 32gb bude dostupno bar 24 a bice i vise ne treba mi vise.
Imam karticu od 32gb i prazna je skroz.

uploadfromtaptalk1424895095653.webp

Evo ga navodno s6.. Sa xda.

Izgleda da je staklo pozadi,makar sam to pogodio 🙂 valjda.. 😉

Poslednja izmena:
Unibody metal.
vidi se po teaseru njihovom
"Metals will flow, borders will disappear"
A i na toj slici u sredini izgleda kao unibody metal bez lajsne ikakve, zumiraj malo pa ces videti.

Poslednja izmena:
Treca slika, ovo kao da je S5.. bukvalno. Mozda se materijali razlikuju ali dizajn telefona i ne toliko, bar na osnovu ovoga sto se vidi, verovatno je razlika u materijalu rama i zadnje strane telefona.

Pa i nije bas.. Bezel sa strane je mnogo manji,makar ja tako mislim 🙂

Lik javio da ce zakaciti jos par slika u toku dana..

Da bi ispale manje slike,pisem novi post.

uploadfromtaptalk1424898820519.webpuploadfromtaptalk1424898827412.webpuploadfromtaptalk1424898833119.webp

To bi bilo to.. Dobili smo i s6 pre predstavljanja 🙂

Ružan je, naročito home button. Mogli bi malo da naprave stvarno promene.

Meni nije jasno kako neki mogu da pljuju M9, mozda lici previse na M8 ali taj telefon je bar odlicno dizajniran, ovaj S6 je od napred bukvalno isti S5 i ok, ima kvalitetnije materijale i uklonjen je onaj bolnicki poklopac pozadi, ram od metala ali daleko je ovo od nekog vrh dizajna, i dalje lici na neki galaxy trend mega plus od 200e 🙂 Jos se kuka na M8 bezele ali taj htc bar ima vrhunske zvucnike a S6 ocigledno nema manje bezele (ako je to uopste bitno a vidim kukalo se mnogo na to u htc temi).

Cak mogu da kazem da Note 4 i Edge izgledaju daleko ozbiljnije i skladnije (osim one lazne koze na zadnjoj strani) ali dobro.. to je moj subjektivan utisak.

Poslednja izmena:
Ovakvu kesicu sa balončićima, potpuno istu, koriste kinezi na kopijama iP6 i S5, tako da je moguće da je ovo samo kineska kopija, ko zna, mada deluje kao da je real.

Poslednja izmena:
Šta je bre ovo!? Hibrid iPhone 4s i 6? 😀 Užas...

Zato sto imam osiguranje na sve, izgubljen telefon, polomljen ekran, ukraden, ne bitno sta da mu se desi, dobijem novi. Sto se tice odlaganja azuiranja sistem to i nije tacno. Oni prvi urade update u usa.

Verizon, kao sto si napomenuo, ima najbolju pokrivenost 4g (a I ostalo) u USA , tu je I AT&T za njima odmah - ali je AT&T net malo sporiji nego Verizon...
Sprint I Tmobile izvan gradova ne treba ni uzeti u razmatranje
Svi imaju neki bloat, ali Verizon stvarno ima poprilicno tih svojih kao aplikacija sve se crveni u telefonu haha

Osiguranje imas kod svakog operatera kao mogucnost da placas - I naravno zna se da je "deductible" , zato se prve godine za ne daj boze isplati imati, kasnije stavis na papir vrednost polovnog telefona I deductible price pa sklonis osiguranje

Nazad
Vrh Dno