Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je l vi vidite da je ovo prototip il se pravite ludi. Finalni proizvod je nasminak sa samsung natpisima i vrvtn jos nesto, ovako bez ikakvog natpisa i izgleda ruzno. Sacekajte da vidimo crnu boju
Cak i pise not for sale na telefonu

Poslednja izmena:
Po slikama izgleda da je samo okvir metalan, ovo pozadi ili je staklo ili glossy plastika. Ako je staklo pitam se da li će moći da se pristupi bateriji? Prednji deo i dalje recikliran od ranijih modela, stvarno je vreme da promene malo.

Poslednja izmena:
Nema šanse da je baterija izmenljiva ako je staklo pozadi. Možda je slot za sd kartice sakriven u ležištu za sim, tako je bilo na nekim kinezima, ne bi bilo čudno da i Samsung to uradi

Pa nije.. Ali je veoma blizu. 95% je to to..
Ipak ga je htc ponovo popisao sto se tice izgleda. Videcemo za dalje

Pa nije.. Ali je veoma blizu. 95% je to to..
Ipak ga je htc ponovo popisao sto se tice izgleda. Videcemo za dalje
Pa ja nisam ocekivao nista bog zna sta, znao sam da ce liciti na prethodne verzije, oci su bile uprete u materijal.
videcemo u nedelju, ja sam ubedjen da ce ovo izgledati dosta lepse kad se upali nasminka za final build i u drugoj boji.
Samo se nadam samsung payu 😀

ali da je tanak,tanak je
valjda će krštena baterija u njega da stane

Ako ovo bude zaista s6, Note4 je za njega pravo gospoce u svakom pogledu 🙂
Nadam se da nije finalni proizvod...

Home dugme deluje da je manje nego na onim slikama gde se vidi silueta telefona.

Home dugme deluje da je manje nego na onim slikama gde se vidi silueta telefona.
Kao i power dugme sto nije na istoj poziciji. Zato kazem da je early build telefona. Samsung izbacio buvu sa tim staklenim early buildom, izbacuju metalnu azdaju u nedelju hahahaha

Verovatno si upravu... Potonuli bi dublje nego titanik da izbace ovo.. 🙂 I ne liči uopšte na onu teaser sliku što je Samsung izbacio....

To je najverovatnije to, evo i edge verzije pored klasične:

1424930228586.webp1424931964690.webp

Poslednja izmena:
Editovao sam post, a u međuvremenu je i Sammobile objavio iste slike: link

Storage kreće od 32gb, a evo i dostupnih boja za obe verzije:

galaxy-s6-colors.png

galaxy-s6-edge-colors.png

Prednja strana S6 mi izgleda... šta znam... ne baš najbolje, Edge mi deluje kul.

Pozadi su ogavni.. Edge je brutalno lep. Steta sto ce biti preskup..
78c4bd3122a32f7e9504c68be2d394ec.jpg

d83eb3857dd943d56b49be0a6f090fa0.jpg

fa8af312e9d3edbac6f8598f2117fb4b.jpg

Poslednja izmena:
Ružnog li telefona ***... 😀 šta je bre ovo? Opet sapun?

A najbolje od svega sto su cak uzeli foru od appla i izbacili memorijsku. Videli da na dodatnih 32gb prostora mogu lagano da uzmu 100e vise..

Sta reci..

Deo oko kamere je očajno urađen, sve ostalo je ok. Nadao sam se da će izgledati drugačije od kako su izašle prve slike ali izgleda da je ostalo do kraja. Bolje da je bio malo deblji i da su mu ugurali veću bateriju, a da zadnji deo bude ravan, nego da ovako štrči i da uz to najverovatnije bude osakaćena baterija

Predpostavljam da to Samsung salje tzv makete telefona kompanijama da bi se mogli praviti bumperi, futrole i ostalo za telefon. Imate snimak na youtube pre nego sto je izasao iphone 6, kako je on izgledao, kakve je bezele imao bilo je zivo ruglo, a na kraju se ispostavilo da je to maketa upucena proizvodjacima maski bumpera idr.. Na kraju kada je izasao bila je razlika noc dan.

Lik koji je zakačio ove prve slike je napisao na xda da ovo nije maketa i da je upalio telefon, da je dizajn interfejsa sličan kao na Note 4, ali da je jako brz. Home taster radi sada kao na iPhone-u, nije swipe

Ne gajite nadu da ovo nije konačan izgled, to je to, bas kao što i M9 izgleda kao na onim leakovima. Jedino pretpostavljam da će crna verzija izgledati malo lepše jer neće u toj meri doći do izražaja ovo ruglo od kruga u kvadratu na kameri. Pozitivno je što su stavili staklo umesto plastike, pa sad koliko-toliko deluje premium

auuuu, kako ovo nazad štrči!!! Optički zoom x3

Jedino pretpostavljam da će crna verzija izgledati malo lepše jer neće u toj meri doći do izražaja ovo ruglo od kruga u kvadratu na kameri. Pozitivno je što su stavili staklo umesto plastike, pa sad koliko-toliko deluje premium

Ali zato će crna biti magnet za otiske prstiju... To mi u stvari najviše smeta na Samsungu, inače je plastika odličan materijal za izradu telefona

Meni se ne svidjaju one rupice na prednjoj strani... au kakav fail.
Ako su zvucnici bolje grill da su stavili, ovo je toliko ruzno da nemam reci.
Te rupice jedino htc lepo uklopio u dizajn, ovde bas odudaraju od svega ostalog
Pozadi izgleda kao neki random zte.
Sto se dizajna tice, ako je ovo to cudo sto izlazi u nedelju, ja sam razocaran.

Kakva crna plastika? Pa i na glosi plastici ostaju otisci prstiju.
Ne znam samo zašto nisu zadržali dizajn Alpha-e samo da bude sa staklenim leđima? Mnogo bi bio lepši nego ovaj povratak na S3, Galaxy Trend,sapun dizajn.

Nazad
Vrh Dno