Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da uradio sam factory defaults..nisam nikakav rom stavljao..nemam nikakvog znanja oko toga..da je jailbreak u pitanju to bi bila druga priča hehe

Ovako to izgleda..pokazuje kao da ima signala, ove crtice, a ustvari nisam registrovan na mreži..
538d9ceda8eb3c0bae086dc1d75f57f6.jpg
583989a727b9b39913d4432687b5e0ef.jpg

tapatalk

Poslednja izmena:
Jesi menjao karticu? Stavljao neku drugu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma nisam, ista kartica je bila u iphone do unazad mjesec dana i radila godinama bez ijednog ispada kad sam jer prebacio u ovaj telefon..u ovom s6 problemi od prvog dana sa ovim

tapatalk

Ako je tako od prvog dana, nosi ga u servis, nadam se da imas garanciju, naravno ako si ga novog kupio. Ako si ga polovnog kupio, mislim da te prodavac zeznuo, posto to i nije cest problem, tj nisam cuo, a imao sam u okolini par sestica niko se nije zalio na to. Moras probati jos da uradis full wipe i flesujes stock firmware i da stavis drugu karticu. Ako i dalje nece HW je problem.

A možda bolje da ga odmah nosim u servis da ništa ne fleshujem. Telefon je sa lokalne mreže BH Telekom. Telefon je tek raspakovan i aktiviran prije mjesec dana, stajao negdje u ćošku sobe skoro godinu i po, a garancija mu je do ljeta ove godine, tako stoji u garantnom listu.

tapatalk

Pravac servis..Ja sam imao takav problem davno sa Note 2 serijom,nikakvo flesovanje nije pomoglo i na kraju je zavrsio u servisu,softverski problem je barem meni bio..

Dobio sam pre par dana na poklon s6.Vrlo sam nezadovoljan baterijom,nisam bas navikao da tako kratko traje baterija na mobilnom.Kazite mi sigurno postoje neke forice da malo bar produzim rad batrije,mislim na neka konkretna podesavanja,gasenje nekih opcija...

Postavi SS da vidimo stanje prvo.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I nema puno fora. Jednostavno loša je na S6. Ne možeš ti softverski ništa da uradiš 2.5k maha ima, pa ima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Asphalt ga je sabio, a S6 ima losu bateriju inace.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Tu bez roota i ubijanja brda đubreta ništa značajno ne pomaže

Tapatalk 6.4.0(Build 844)

gde u Beogradu ima najveci izbor opreme za s6 edge ?
ima li gde da prodaju original spigen?

Ljudi jel ima neko iskustva sa power bank punjacima?uzeo sam juce neki Jetion punjac od 8000 mah i platio oko 2000 din.E sad on radi,tj puni mi telefon ali mi za 1h napuni 30% na galaxy s6.Nisam do sad imao iskustva sa tim punjacima pa me zanima zar to nije prilicno sporo?

Razmišljam da kupim S6, običnu verziju. Da li ima nekih čestih problema za koje bi trebala garancija? Mislim na probleme kao na G3 ( njega sam imao i odlično mi je poslužila garancija zbog pukotina na lajsni).

https://www.youtube.com/watch?v=VILhLAn3gKg
Ljudi da li se jos nekom desava ovo na s6?odjednom mi se pojavi neka plava linija koja ide gore dole kao da nesto skenira i ne radi mi tac.Evo naso sam na youtubu kako se to resava,ali da li za neko u cemu je stvar da li je to neki bug posto vidim da se ne pojavljuje samo meni?

Nisam nigde video temu za S6 Edge pa da pitam ovde ... Sestri se preko noci ugasio tel nije hteo vise da se podigne nosen u dva servisa (ovlasceni samsung i jos jedan) kazu da je otisla najverovatnije memorija i da treba cela ploca da se zameni (nisu 100% sigurni LOL ).Telefon se ponasa kao da je u bootloop-u nekad se podigne skroz i posle minut dva se ukoci nekad se ukoci na samsung logou.Kako dalje ne znam sta bi da radim sa telefonom koji je inace nov (nazalost dobijen na posklon iz inostranstva pa garancija ne vazi) odlucio sam da ga prodam u delove pa me interesuje koliko bi vredeo odplike posto je bukvalno u perfektnom stanju.

To bolje nemoj da radiš po servisima, dobićeš mizeran novac. Nek ti stoji, ionako je bio džabe pa kad nekom pukne display ili šta znam - valjaj. Ako je (možda) u bootloopu, instaliraj Unified Android Toolkit i probaj tako da ga izresetuješ pa ako uspe, flešuj drugi ROM, skini neki stock sa Sammobile i eto... Srećno!

Tapatalk 6.4.6(Build 852)

Rom se flesuje bez problema ali donekle se podigne i onda se ukoci.Prodao bih ga da mi ne stoji za dzabe.Interesovalo me je koliko okvirno mogu da trazim posto kamera baterija,displej,maska itd je sve besprekorno.

Zaista ne znam, jedino što iz iskustva znam je da serviseri nude jadne pare i na tome ekstra lepo zarađuju...

ako si ga već dobio na poklon možda nije loša ideja da pojuriš neki ispravan sa razbijenim ekranom, vidim da ih na kp ima za oko 100-150eur i da mu mazneš ploču

Donese mi covek S6 da mu pogledam,kaze ne radi ni na jednoj sim kartici.Proverim imei,sve same ''nule''.Vidim je bio rutovan,pa mu je vracen 6.0.1 oficijalni.Postoji li neki nacin da se reci u kucnoj varijanti,bez nosenja u servis?

Ima, Odin instaliraj na PC i skini neki oficijelni ROM sa Sammobile, treba da uspe

Ima, Odin instaliraj na PC i skini neki oficijelni ROM sa Sammobile, treba da uspe

Skinuo 5.1.1 izbaci mi failed i sad pise ovo 20170203_135150.jpg Kad pokrenem Smart svitch trazi mi neki kod.

Vratio sam 6.0.1 ali imei ostao nepromenjen.5.1.1 opet nece da prodje.

Poslednja izmena:
Ne mozes da se vratis na lolipop, zbog bootloadera. Znaci samo ista verzija ili veca.

Da, to nisam naglasio, skini bilo koji za svoj uređaj ali mora biti 6.0.1

Nazad
Vrh Dno