Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moguce da je nova verzija bootloadera i da ne moze downgrade.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Da li postoji način da se vidi koliko je star telefon? Oglasi su puni telefona "star nekoliko meseci". Da li je moguće to saznati preko IMEI-a?

Može preko serijskog broja, na sndeep.info ga ukucaš i dobiješ kada je proizveden, dodaš neka 3-4m i otprilike je tada prodat

U to nemoj previse da se uzdas. Ali je dobro za proveru proizvodnje. A i ako je rutovan vidi se broj uboda punjaca i slusalica.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Rutuj i ocisti stock i uzivaj. 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja koristim Alexis Rom na s6 podržava i edge. A uskoro ce i Official lineage rom 😀

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Ugasi backup, ocisti kes, ugasi lokaciju i zamrzni bloat i to je to. Mada on i inace ima losu bateriju. Sigurno ce ti biti slabija od Nexusa.

Ma meni je jos uvek pod prstima S7E.. 🙂 Odradio sam sve.. Punim ga pa cu videti sutra...

Nista posebno ni taj S7e, samo ta baterija. 🙂

Da li neko ima problem sa konstantnim gubitkom signala na mts-u?
10 sec normalan signal, pa se na sec izgubi i sve tako u krug. Naravno cesto sam nedostupan iako je telefon ukljucen sve vreme.
Instalirao sam aplikaciju "Network Signal Info" koje prikazuje da telefon stalno menja lokaciju odakle prima signal, da tako kazem. U trenutku kad promeni lokaciju, izgubi se signal.
Da napomenem da se kolegi sa posla to ne desava sa mts karticom, doduse Motorola je u pitanju.
4g kartica je u telefonu. Citao sam da su ljudi imali problema sa njom, ali koliko sam ja razumeo, oni su konstantno bili bez signala.

Koristite li screen protect na s6? Dali je uopšte potrebno s'obzirom da ima gorilla Glass 4.

Ma kakva Gorila, sve se grebe.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Moja žena je genije -urnisala ga je za kratko vreme

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Znači poželjno je da ima protect 😀

Pozeljno u svakom slucaju, osim ako nisi mnooogoo pazljiv. 🙂
Lik kome sam prodao S7e ga izgrebao posle nedelju dana na 2 mesta.

Posle nekog vremena vratih se na S6 i bas mi je gotivan telefon. Zadnjih par meseci imao Passport, S6 Edge plus, S7... I ipak je S6 najkomforniji za koriscenje. Passport definitivno najlepsi ali mucenje sa aplikacijama, S6E+ i S7 vrhunske igracke ali taj zaobljeni ekran i nemogucnost da se stavi odgovarajuce zaštitno staklo od ivice do ivice ekrana su me definitivno odbile od oba ta telefona. Jednostavno ne nosi mi se igracka od 400 i kusur evra a da se non stop tripujem da mi ne ispadne tel i ne slomim ekran. A znamo koliko su skupe te opravke i da se i ne vredi popravljati. Sa S6 imam sve sto treba, odlična kamera, brz kao metak, elegantan... Po prvi put sam rešio da nosim telefon bez maskica i sl. Staklo na ekran i gazi dokle stigne [emoji6]

Sent from my iPad using Tapatalk

Da li neko ima Clear View Cover i da li je zadovoljan? Razmisljam da li da kupim,cuo sam da moze da osteti ekran zbog prasine i peska koji se nakupin na coweru ima li neko iskustva sa tim.
Takodje vidim da idu po 1500-2000 na kupujem prodajem i nekim drugim manjim mobilnim radnjama dok je u Samsungu 6000 dinara.

Poslednja izmena:
Kako vam radi Smart Network Switch na S6? Ono kad je WiFi slab da automatski prelazi na Data konekciju? Kod mene to izgleda nikako ne radi a ni kod devojke na S5 Neo. Čitao sam da to kao rešava brisanje cashe participle ali meni to provereno njje pomoglo. Šteta, dobra stvar.

Tapatalk 6.4.10(Build 865)

Poslednja izmena:
Pitanja i nedoumice se nižu i posle više od godine široke dostupnosti ovog uredjaja...
Imam i ja jedno, za one koji imaju puno iskustva...

Nabavio sam S6 edge u NL povoljno. Telefon je nov. Vidim da mnogi kritikuju bateriju, pa sam u nedoumici da li da ga ukljucim i koristim ili da ga prodam i trazim nesto drugo u tom cenovnom rangu.

Trenutno koristim LG G3 sa 3Gb RAM i jedva mi izdrzi ceo dan.

Za one koji budu savetovali zamenu molim da presloze sta uzeti.

Hvala unapred.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Ja mislim da nema potrebe, pusti šta drugi kritikuju i vidi odgovara li taj uređaj TEBI. Ako TI nemaš ozbiljne zamerke nemoj se maltrerirati. Uređaj je besprekoran. A svakako, ni jedan nije savršen. Ja to ne bih menjao. Evo druga godina mi je sa S6, gore sam naveo nešto što mi smeta. Ja sam sebi bateriju poboljšao rootom i čišćenjem svega sistemskog što mi ne treba. Kad pobiješ 50tak sistemskih aplikacija koje stalno "skaču" i rade nešto odmah fon prodiše i baterija je bolja. Probaj...

Tapatalk 6.4.11(Build 866)

OK Ivane. Hvala na konkretnom odgovoru. Tako cu i da uradim.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Prosto uživam u s6 😀 custome romovi root xposed sve podesiš kako tebi odgovara.
Što se tiče baterije i nije neki problem dok si kući brzo punjenje kad zatreba. Kad ideš negde tu je mali usb džepni punjač i miran si 😀

Ja nešto nemam poverenja u kuvane romove 😀 A Xposed mi nikad nije proradio kako valja pa sam ga ubio.

Tapatalk 6.4.11(Build 866)

Uz twrp ih menjaš kao čarape dok ne nadjes koji ti odgovara. Barem za ovaj telefon ih ima dosta. 😀

Ima li S6 FM radio? Telefon je iz DE, SIM-free.
Ukoliko ima FM, moze li predlog za neku dobru FM aplikaciju?

Nazad
Vrh Dno