Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema radi, najbolja ti je TuneIn Radio 🙂

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Juče je sestra kupila telefon, polovan, star ~5 meseci. Danas je počeo da smrzava, nebitno koja je aplikacija upaljena. Kod mene se smrznuo ekran dva puta, ne prihvata nikakve komande, mora force restart. Na internetu sam pročitao da je moguće da je to zbog MM softvera, da je ostalima to počela da se dešava kada su prešli na MM. Da li je neko imao isti problem?

Sent from my E6653 using Tapatalk

Pozdrav društvo. Interesuje me vaše mišljenje. Da li se isplati kupovati s6 sada, s obzirom da je skoro 2 godine star, imam ponudu za odlično očuvan telefon za 250e.

Inače imam G3 tretnuno, pa se razmišljam oko zamene, jer je počeo da zeza, pa razmišljam koliko bi ovaj bio adekvatna zamena. Hvala

Zdravo Dimitrije. Eto ja zamenih svoj G3 od 3 Gb RAM sa S6 edge i nisam se pokajao. Najvise me brinula baterija jer je puno kritikovana. Medjutim zadovoljan sam, lako izgura ceo dan. Sve ostalo je izlisno komentarisati. Ako imas neka konkretna pitanja napisi, rado cu odgovoriti.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Ja imam tretnuno verzju od 2GB. Upravo i mene baterija najviše brine. Nije da na G3 traje mnogo, ali ono uvek sam gledao, lako mogu sam da promenim ako se nešto desi i jeftinije je, nego zamena baterija kada je integrisana. Ja izvučem oko 3,5 - 4h SOT prosečno na G3, pa se nadam da ću toliko i na s6 ili malo više, s obzirom na moju potrošnju (sve živo mi je isključeno 😀). Generalno znam da je telefon i dalje stvarno dobar, pretpostavljam da će biti još bolji uz Nougat.

Juče je sestra kupila telefon, polovan, star ~5 meseci. Danas je počeo da smrzava, nebitno koja je aplikacija upaljena. Kod mene se smrznuo ekran dva puta, ne prihvata nikakve komande, mora force restart. Na internetu sam pročitao da je moguće da je to zbog MM softvera, da je ostalima to počela da se dešava kada su prešli na MM. Da li je neko imao isti problem?

Sent from my E6653 using Tapatalk
Ne, nikad. Resetuj ga, ako ne pomogne flešuj.

Tapatalk 6.4.11(Build 866)

Dva puta sam vraćao na fabrička. Čak je i u recovery smrzavao. Vratio sam telefon. Nisam hteo da rizikujem.

Sony Z5

Kad se ocekuje Nougat ima li nekih informacija sem ovih za grad feb/ pocetak marta koje su ocigledno fake...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kad se ocekuje Nougat ima li nekih informacija sem ovih za grad feb/ pocetak marta koje su ocigledno fake...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Mislim da je predvidjeno vreme da stize do prve polovine 2017 iliti do Juna,e sad preciznije nemam pojma citam neki kazu do kraja Marta svi nesto drugacije pisu nadam se da ce ubrzo,taman malo osvezenja S6-ici pocela je da me smara malo, da izdrzim sa njom do leta pa da prelazim na S7 Edge. :beat:

Imas cutome rom-ove za nougat 😀
Taman se resis i samsungovih nepotrebnih app..

Sve to uklanjanje app je ok, ali niko ne moze da me ubedi da jedan , dvoje ili troje ljudi moze da napravi stabilniji ROM od grupe koja radi na tome u Samsungu,HTC-u,...
Jedan jedini Nemesis ima i to vidim da ljudi imaju ozbiljne probleme..

Poslednja izmena:
Tako nekako i ja mislim pa se držim stock ROM - a... Root i počistiš i nema problema uz custom kernel

Tapatalk 6.4.11(Build 866)

Jel ima neko problem sa WiFi na s6 ?

Koji tacno problem?
Desavalo mi se nekoliko puta da nece da se konektuje ni na jednu mrezu uopste,restartovao samo i sve je okej bilo.

Konektuje se na wifi I posle nekog vreme izgubi konekciji i ako stoji wifi ikona u status baru. Onda moram da iskljucim wifi I da ukljucim da bi rešio to. I tako svaki put.

Bravo za Samsung. [emoji122]
Ko bi rekao..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Meni je stigao svaka cast Samsungu stvarno kad dodjem kuci skidam 🙂

Prvi utisci pff nista posebno ima nekih dobrih stvari ali nisu stavili da moze rezolucija ekrana da se menja,nema ni secure folder 😡

Unutra mi je BTU MM firmware sa BTU csc. Mogu li ga pregaziti direktno sa XEF Nougatom putem odina? Ili mora prvo XEF 6.0.1 pa onda OTA na Nougat?

Skoro 2 dana na nougatu.
Baterija, za sada, u rangu sa mm. Videcemo vremenom.
Software za kameru je po meni bolji i za nijansu vise user friendly od mm.
UI generalno stvar ukusa, vise bih voleo da je malo tamnija tema, ovako je nekako previse bela boja zastupljena.
Performanse su bolje u odnosu na mm, ali da napomenem da sam uradio i factory reset nakon instalacije. Za sada sve lepo radi i klizi, nisam imao nikakavih lagova niti bagova.
Ono sto je po meni definitivno bolje je ram menagement, sada sa upaljenih 6,7 aplikacija i par igara nemam refresh, vec se vraca tacno gde je stao.
Sve u svemu, zadovoljan sam sistemom koji mi je na kraju krajeva produzio koriscenje s6 na bar jos god dana 🙂

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ima li neko G920I? Za njega ću verovatno malo da se načekam za Nougat.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Zasto cekati Noble rom stabilan ima nougat portovan sa s6 edge plus. Odlicno radi.

Послато са SM-G928C уз помоћ Тапатока

Pozdrav svima, ja sam od skoro vlasnik s6 edge, zlatne boje, i ne mogu da prestanem da se divim ovom telefonu 🙂 znaci ovaj uredjaj je pravi pogodak. Odmah sam stavio neko specijalno pancir staklo, i narucio masku preko ebaya. Samo jos da dodje OTA update za 7.0 za SEE podrucije(necu da instaliram preko odina zbog garancije) jedva cekam 🙂 Kako se vama, koji ste instalirali nugat, dopada 7.0? Zna li neko kada bi trebao da dodje ota update za see? Koliko da cekamo u odnosu na UK 🙂

Odin nema veze sa garancijom. Slobodno ga pregazi sa XEF

Ja sam skinuo UK-ireland XEU je csc, a moj csc je SEE, pa sam se setio da ukoliko mi, ne daj Boze, zatreba garancija, ne kazu kako sam ja dirao oko softwera i da mi poniste vazenje iste... Jel mislis da je bezbedno da ja instaliram 7.0 UK XEU preko odina? Hvala

Nazad
Vrh Dno