Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Definitivno izgleda super. Još kada bi bila varijanta bez ove maske...

Moj utisak je da su sto se fotografija tice razlike minimalne u svim uslovima, i da je S6 jako blizu 1020 po kvalitetu.
Ono sto meni nedostaje su neka podesavanja, i sto se toga tice 1020 i dalje ima prednost. Nedostaje mi SS na S6.
Takodje pokretanje kamere, fokus, okidanje... je gotovo trenutno na S6. Tako da, rekao bih da je S6 po kvalitetu jako blizu 1020, mada mislim da 1020 uz podesavanja i RAW podrsku moze vise.

Sto se videa tice, mislim da S6 nema konkurenciju, 4K je odlican, stabilizacija, kolicina detalja, fps, audio... Svi znamo da Lumie imaju odlican audio kvalitet, ste je Samsung uradio ja ne znam ali ovo je jako blizu onoga sto 1020 nudi.
Ocekivano je S6 bolji kad se uzme u obzir kad je izasao 1020 a kad S6.

Znaci za neko slikanje na auto podesavanjima, izvadis telefon, pokrenes kameru i slikas S6 je odlican. 1020 je vise kamera sa telefonom i nudi tu mogucnost podesavanja, kreativnosti, izvlacenje maksimuma iz tog senzora. Prosto S6 me ne vuce da idem na manual cesto, vec da izvadim telefon iz dzepa i slikam, rezultat je gotovo svaki put bez greske, odlican. To je to, naravno da ovo moze da se promeni Update-om samo ako Samsung to zeli.

Poslednja izmena:
jel ima neko rešenje za te otiske na leđima? planiram za koji dan da uzmem s6 black saphire pa da znam- neka folija ali da nije case

Poslednja izmena:
Mat folija pozadi?
Ili tempered glass? Meni super radi posao na z2

Probaj na ebayu i aliju da nadjes.
Ja imam tempered glass od mocolo (radnja na aliju)

Poslednja izmena:
ček prvo da uzmem tel [emoji1] sad samo pitam - upala mi neka kombinacija za zamenu pa ću da vidim ali verovatno ću uzeti

Uzimaj, ali ne očekuj bog zna kakvu bateriju nakon g2 🙂 i čestitke

Ljudi zena uzela s6 i imam problem, ne mogu da napravim folder u app drw niti da premestam aplikacije, idem na edit i pojavi mi se crveni kruzic sa - i ne mogu da sortiram app niti hoce da mi napravi folder, na home scr mogu da pravim foldere ali u aplikacijama ne mogu idem na app i prevucem je preko druge app ali nista se ne desava, telefon je sa madjarskog t mobil, kum isto ima s6 madjarski telenor on moze da pravi foldere i da premesta aplikacije ali ne moze da sortira aplikacije po abecedi dok su npr kod mene aplikacije sortirane po abecedi ali nista drugo sa njima ne mogu da radim.Guglao sam i ima dosta primera da se to desava ali nema resenja. MEne zanima jel ima neko od vas koji imate telefon taj problem i da li mozda znate neku caku?.

ranije je bilo da promeniš view type sa alphabetical na custom i tad možeš da premeštaš ikonice po želji i da praviš foldere. ima li to?

Nema to ovde. Kod mene je moguće ručno sortiranje i pravljenje foldera. Nije moguće sakriti aplikacije - ubi me par anlokera - moguće je blokirati ili deinstalirati iste...
Ne može ni da se vidi kompletan call log - trajanje svih poziva, odlaznih ili dolaznih poziva... Moguće je ispratiti statistiku po pojedinačnom broju iz loga.

ranije je bilo da promeniš view type sa alphabetical na custom i tad možeš da premeštaš ikonice po želji i da praviš foldere. ima li to?

Pa nema toga, bukvalno sve zakucano, probam da promenim poziciju aplikacije i ono samo vrati gde je bilo, nece cak ni da se onako ispomeraju ikonice da ova koju vucem stane na to mesto. Gde je bila ta opcija view type?

Na starijim samsunzima kad uđeš u drawer pa na tri tačkice (ili meni dugme na onim matorim)

ma znam druze kako je na starijim modelima, ali me zanima za s6. *** ne mogu da verujem, nemam pojma sta je i da li je do telefona mozda neki kvar ili su ovi ludaci i t mobile to izbacili, sve radi normalno telefon nov, ali to me zeza zesce, ne znam koji su moj dirali te opcije sortiranja, skrivanja i foldera. Sad sam istripovao i zenu da telefon mozda ima neki kvar pa to ne radi ali stvar je cisto softverska, pa mi zato nije jasno. Ajde neko neku pametnu, da nema nesto da se ukljucuje u developer opcijama a da nisam video?

Pa dobro za launcher cemo lako, ali mene zanima jel ovo nesto do telefona neki defekt, bug, da vracam telefon? ili su ovi iz t mobila specijalci to uradili. Po netu citam ima slucajeva, veoma malo ali ima, ali nema resenja. U svakom slucaju zeni to ni ne smeta puno ali ja sam se istripovao, bojim se da nije neka bugcina softverska. Citam da neki imaju mogucnost i foldera i sortiranja po alfabetu i mogucnost da iskljuce ovu dole dugmad za back i recent apps na ovom nasem to nista nema.

Pa nema toga, bukvalno sve zakucano, probam da promenim poziciju aplikacije i ono samo vrati gde je bilo, nece cak ni da se onako ispomeraju ikonice da ova koju vucem stane na to mesto. Gde je bila ta opcija view type?

Jabukizacija Samsunga ulazi u novu fazu sa zadnje dve generacije :-(.

Kapiram ja to druze, ali ne kapiram ove fore,ako opcija postoji onda treba da postoji na svim telefonima a ne kako kog zadesi, probacu factory reset mada znam da ga radim uzalud

@strahinjas

Hvala lepo, izvinjavam se za off!

Poslednja izmena:
Ljudi zena uzela s6 i imam problem, ne mogu da napravim folder u app drw niti da premestam aplikacije, idem na edit i pojavi mi se crveni kruzic sa - i ne mogu da sortiram app niti hoce da mi napravi folder, na home scr mogu da pravim foldere ali u aplikacijama ne mogu idem na app i prevucem je preko druge app ali nista se ne desava, telefon je sa madjarskog t mobil, kum isto ima s6 madjarski telenor on moze da pravi foldere i da premesta aplikacije ali ne moze da sortira aplikacije po abecedi dok su npr kod mene aplikacije sortirane po abecedi ali nista drugo sa njima ne mogu da radim.Guglao sam i ima dosta primera da se to desava ali nema resenja. MEne zanima jel ima neko od vas koji imate telefon taj problem i da li mozda znate neku caku?.

Ja druze na mom z3c ne mogu isto da napravim u app folder. kontam da je to do glupog androida koji ima tone dobrih mogucnosti, a isto vreme tone neboluza :smash:

da se pohvalim upravo sam postao vlasnik s6 pa će uskoro biti mnogo pitanja-nadam se da će biti voljnih da odgovore[emoji1]

Ja druze na mom z3c ne mogu isto da napravim u app folder. kontam da je to do glupog androida koji ima tone dobrih mogucnosti, a isto vreme tone neboluza :smash:

Na z3c bi moralo da moze; kad udjes u meni, skroluj jednom levo i kad se pojavi onaj padajuci meni sto ulece u ekran umesto Alphabetical prebaci na own order i sve moze.

A cekaj ovaj problem kao ja nema niko od vas ovde koji imate s6?
evo ja sad probao i mogu da menjam pozicije i pravim foldere
kupljen danas u Vip i čim sam ga upalio izbacio mi neki update od 250 mb-pise neka poboljšanja
kako mogu da proverim jel zaključan a da ne ubacujem druge kartice?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno