Vidis da sam bio upravu da je bila zlatna ivica na onom klipu sa mesijem 🙂Izgleda bas, bas dobro. A mislio sam da ce biti ruzan.
Samo da nema te IM face iza...
Pošto Lumia verovatno samo u jednoj oblasti može da se poredi sa S6, a to je kamera, kakav je tvoj utisak?Zadovoljan sam telefonom, vec sam pisao neke utiske kad sam ga uzeo, ne znam sta te konkretno zanima?
Koristio sam sve i svasta, pre kupovine S6 Lumiu 1020.
pa da tako nesto-ima? šta je bolje?Mat folija pozadi?
Ili tempered glass? Meni super radi posao na z2
ma znam i zbog toga se najviše dvoumim ali rešio sam da menjam a to je zasad najbolja opcija ili to ili note 4 ali me vise vuče s6 zbog veličineUzimaj, ali ne očekuj bog zna kakvu bateriju nakon g2 🙂 i čestitke
ranije je bilo da promeniš view type sa alphabetical na custom i tad možeš da premeštaš ikonice po želji i da praviš foldere. ima li to?
Pa nema toga, bukvalno sve zakucano, probam da promenim poziciju aplikacije i ono samo vrati gde je bilo, nece cak ni da se onako ispomeraju ikonice da ova koju vucem stane na to mesto. Gde je bila ta opcija view type?
Ljudi zena uzela s6 i imam problem, ne mogu da napravim folder u app drw niti da premestam aplikacije, idem na edit i pojavi mi se crveni kruzic sa - i ne mogu da sortiram app niti hoce da mi napravi folder, na home scr mogu da pravim foldere ali u aplikacijama ne mogu idem na app i prevucem je preko druge app ali nista se ne desava, telefon je sa madjarskog t mobil, kum isto ima s6 madjarski telenor on moze da pravi foldere i da premesta aplikacije ali ne moze da sortira aplikacije po abecedi dok su npr kod mene aplikacije sortirane po abecedi ali nista drugo sa njima ne mogu da radim.Guglao sam i ima dosta primera da se to desava ali nema resenja. MEne zanima jel ima neko od vas koji imate telefon taj problem i da li mozda znate neku caku?.
Ja druze na mom z3c ne mogu isto da napravim u app folder. kontam da je to do glupog androida koji ima tone dobrih mogucnosti, a isto vreme tone neboluza :smash:
evo ja sad probao i mogu da menjam pozicije i pravim foldereA cekaj ovaj problem kao ja nema niko od vas ovde koji imate s6?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari