Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde bre,kupiti ovakav telefon i drzati ga u gumici isto kao kupiti Ferrari i stavljati ceradu na njega kada ga parkiras ispred kafica.. 🙂

Mobilni je obican predmet i ne treba ga toliko stekati,postoje mnogo bitnije stvari u zivotu.. 😉
ma okej nego je još uvek svež pa bi crko kad bi se razbio ili nesto slično a nisam ga pošteno ni izgustirao [emoji1]
a ovi što kupuju Ferrari imaju garažu [emoji1]

Ja čuvam telefon da bi ga posle lakse prodao, dodao pare i kupio novi, to je jedini razlog.

Imaju garazu ali ne ispred kafica 🙂

@brajko85
Mislim da je cuvanje telefona za drugoga cista glupost.. Koliko mozes manje da ga prodas ako se vide malo tragovi koriscenja ? 50e ?
Ako je 50e cena da uruznim mob i da mi osecaj u ruci bude krs onda stvarno..

Ali nismo svi isti,zato je i super 🙂

@brajko85
Mislim da je cuvanje telefona za drugoga cista glupost.. Koliko mozes manje da ga prodas ako se vide malo tragovi koriscenja ? 50e ?

+1 svako ima svoje zašto i zato

Ma te zastite se stavljaju samo vikendom, kad ides na svadbu ili kampovanje i to iz veoma ozbiljnih i opravdanih razloga :d

A inace ovako bih koristio S6 (ma svaki fon) bez icega.. samo sto smara (kao i kod sony z/htc m serije i slicnih) sto su to klizavi telefoni u pm.. ok, navikne se skoro svako na to posle dan ili nekoliko dana ali sam bio svedok padova takvih telefona kada vlasnik nekome da telefon na kratako da vidi nesto i onda taj neko ispusti fon tj uredjaj iskliza iz ruke.

Poslednja izmena:
^^ slazem se!
Nema smisla stavljati one folije i gluposti po ekranu od kada ne drzim nista nijednu ogrebotinicu nisam napravio a osecaj upravljanja je puno bolji! Imam neki ultra tanki mm bumper cisto zbog toga da mi ne isklizne ali se bukvalno ni ne primeti da ga imam i da se ne klize toliko ne bi ni to imao 😀

pa malo ga mazimo i pazimo ispočetka a posle ne toliko [emoji1]

@brajko85

Pa pazi, nije 50e za bacanje. Za te pare kupim dodatni kontroler za sony npr. 😉 Ja koristim one skroz providne maske tako da i ne gubim mnogo na izgledu telefona.

Kako vam radi senzor za otisak, na zeninom telefonu ima malo laga tj 2 3 sec od sklanjanja prsta do otkljucavanja.Jel to normalno ili to treba da bude brze?

Kako vam radi senzor za otisak, na zeninom telefonu ima malo laga tj 2 3 sec od sklanjanja prsta do otkljucavanja.Jel to normalno ili to treba da bude brze?
kod mene radi super - neki dan kad sam kupio telefon odmah mi je izbacio update gde je pisalo da je poboljšan senzor otiska i još nešto ali se ne sećam šta [emoji1]
sta mogu od ovih Google gluposti da onemogućim a da ne napravim *****riju?
uploadfromtaptalk1432984648939.webp

Poslednja izmena:
Nemam te "aplikacije" ...
Samo mi još one trebaju 🙂

Poslednja izmena:
Радни оквир мислиш 😀
Не знам ко користи телефон са нашим језиком, а да нема испод 50 година 🙂

Mozes li da testiras jacinu signala g2 vs s6 sa istom karticom na istom mestu ?

U 2g i 3g modu.
uporedio sam na istim mestima - na otvorenom i u zatvorenom prostoru su stajali jedan pored drugog i nisam primetio neku bitniju razliku i 2g i3g sem što na 3g s6 na nekim mestima u zatvorenom prostoru malo varira ali to je jako malo a g2 je nekad izgubio jednu crticu čak i napolju ali kontam da je to možda i do mreže jer je na g2 061 a na s6 060. moji utisci su da skoro nema nikakve razlike [emoji1]
41e5d5ede952eb3b2cbf287552c98357.jpg

c20f02ef79fcc54dab8ae63ff2df4f7b.jpg

lepo za videti

Poslednja izmena:
Bas izdominirao samsung sa hardverom ovaj put...samo imaju srece da i kapacitet baterije ne ulazi u ocenu

^pa nisam mislio da pratis crtice nego parametre za jacinu 🙂 jedna crtica na samsungu nije isto kao na lg.

То је одлична вест! Једва чекам да видим како ће то радити у пракси.

baterije se kod mene troši najviše na razgovore-jedno 25-30 dnevno dali je to normalno?

http://uk.businessinsider.com/oppen...ng-the-wrong-bet-on-galaxy-s6-hardware-2015-5

Zanimljiv tekst.

Samsung is "placing the wrong bet" on the hardware of its latest flagship phone, and now its smartphone business is imploding, according to a new research note from the investment bank Oppenheimer.

Over the past year, the South Korean company has seen a catastrophic collapse, with sales in China dropping by more than 50%.

When we look at Samsung’s flagship in 2015, the Galaxy S6 Edge, almost all of its differentiators fall back to hardware: a cutting-edge CPU, curved display, iPhone-like metal casing, front area fingerprint sensor, and camera with OIS. At the same time, we see little improvement in Samsung's software user experience, and no value-added to existing Samsung users who are on prior generations of devices.

In short, there's no standout reason to buy a Samsung device specifically. Previously, it stood apart with a high-end, big-screen device that appealed to wealthy consumers. But now Apple has caught up, offering the iPhone 6 in equivalent sizes. Samsung has lost that edge.

Meanwhile, at the low end Samsung's lack of differentiation leaves it vulnerable to smartphone makers like Xiaomi, which can offer equivalent products for far lower prices. Android devices on average are cheaper than ever before, but Xiaomi's phones retail for even less than that average at $220 to $254.

Just a few years ago, Samsung was all but untouchable, providing a (seemingly) desirable high-end Android handset. But everything changed with the launch of the iPhone 6.

Poslednja izmena:
Kada to napiše plaćeni analitičar, onda je to tako. Kada to napiše neko na forumu u Android related ili Samsung temama onda je obični trol u pitanju (maliciozan i zavidan, još uz to ajfon fanboj).

Nema veze što su prodali manje S6 nego li S5 u prvih mesec dana, slow start u pitanju, uhvatiće korak kasnije. Yeah right...

Normalno da je trol, tema se zove s6 a ne poslovanje Samsunga, koga zabole za to. I ovaj Loznica je trol 😀

Vi analitičari ste promašili prvo podforum, sad u koju god temu da uđete džabe vam. Lepo piše Mobilni telefoni - android platforma, ne proizvođači mobilnih telefona i njihovo poslovanje [emoji14]

Pa ovo je vezano za s6.. Da li si procitao deo teksta gde lik pise da je na s6 fail softvera i da dzabe gruvaju hardver ako je softver smor ?

Ako se to ne odnosi na s6 ja ne znam..

Nazad
Vrh Dno