Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na z3c bi moralo da moze; kad udjes u meni, skroluj jednom levo i kad se pojavi onaj padajuci meni sto ulece u ekran umesto Alphabetical prebaci na own order i sve moze.

Evo prebacio na own order i dalje ne mogu nista u app. Na androidu 2.2.2 sam mogao da pravim tako sto zadrzim na prazno, ali recimo nisam mogao bez ruta da brisem t-mobile aplikacije i slicno, dok sada recimo to moze.

ne mogu da nađem nigde neko pametno rešenje za leđa sem na alliju ali nemam račun da poručim - jel zna neko gde mogu da nađem neku foliju ili tempered glass?

Meni stigla folija za efge koja pokriva ceo ekran.ako ti treba za obican narucio sam tempered glass i ringke futrolu za obican pa kad mi stigne mozemo da se dogovorimo jer sam u medjuvremenu opet uzeo edge

Meni stigla folija za efge koja pokriva ceo ekran.ako ti treba za obican narucio sam tempered glass i ringke futrolu za obican pa kad mi stigne mozemo da se dogovorimo jer sam u medjuvremenu opet uzeo edge
imam za napred nego sam mislio za leđa ako ima neka folija ili glass pa ako imaš možemo se dogovoriti ili ako znas gde ima pa napisi

dali se sa bežičnim punjenjem vremenom gubi nešto od baterije? trajanje ili slično? ili ima potpuno isti efekat kao i redovno punjenje? hoću da uzmem punjač pa ako neko zna nek napiše
ne stižu mi push notifikacije npr sa tapatalka u čemu je problem?

Poslednja izmena:
To je do tt-a glupog.

Elem, neces izgubiti kapacitet baterije.
U principu telefon bi trebao da se greje malo vise pri wifi punjenju, a grejanje baterije nije dobro po samo 'zdravlje' iste.
Ipak, grejanje pri wifi punjenju je zaista zanemarljivo, tako da neces imati nikakvih problema!

@dejan1001

Kako ti se cini s6 posle plastikanera g2 ?
Moze neki kraci review

@dejan1001

Kako ti se cini s6 posle plastikanera g2 ?
Moze neki kraci review
nemogu ja puno toga da kažem jer je sve napisano - mogu da dodam da telefon jako lepo leži u ruci i da je kvalitet extra - rano je još za neke primedbe jer ga imam tek 1 dan - jedino što mi zasad smeta je baterija ali valjda cu se navići da punim svaki dan što nije bio slučaj sa g2 [emoji1]

To je do tt-a glupog.

Elem, neces izgubiti kapacitet baterije.
U principu telefon bi trebao da se greje malo vise pri wifi punjenju, a grejanje baterije nije dobro po samo 'zdravlje' iste.
Ipak, grejanje pri wifi punjenju je zaista zanemarljivo, tako da neces imati nikakvih problema!
Ja imam wifi charger i mogu ti reci da je osetna razlika u temperaturi u odnosu na klasicno punjenje, em je sporije naravno.

Mislim da to neće uticati mnogo na kapacitet baterije - ukoliko ne planiraš da koristiš telefon 5 godina recimo, pri čemu ga često puniš na wifi.

Btw, Toza je valjda pričao da je temp pri wifi punjenju skoro ista kao i temp pri običnom punjenju kod S6ice..

Koliko se secam temperatura na wifi je manje nego pri fast i obicnom punjenu.

sad mi piše kad stavim na punjač fast charging - jel tako mora ili ima i neko sporo punjenje?

Poslednja izmena:
pošto u Zrenjaninu nema koliko znam 4g dali da prebacim na 3g?jel to može da poboljša bateriju? probao sam sa sa speed testom na 4g mi je download 12-16 mb a na 3g nekad i do 20

pošto u Zrenjaninu nema koliko znam 4g dali da prebacim na 3g?jel to može da poboljša bateriju? probao sam sa sa speed testom na 4g mi je download 12-16 mb a na 3g nekad i do 20
Pa kako 4G kad ga nema u tvom mestu? Te brzine su normalne oscilacije u yoku dana.

Ako stavis na 3G only moze se desiti da budeš nedostupan kad odes van grada ili na neko selo i definitivno neće poboljšati bateriju.

Pa kako 4G kad ga nema u tvom mestu? Te brzine su normalne oscilacije u yoku dana.

Ako stavis na 3G only moze se desiti da budeš nedostupan kad odes van grada ili na neko selo i definitivno neće poboljšati bateriju.
uploadfromtaptalk1432970407706.webp
evo imam opciju ali je brzina ista kao i na 3g - znači da ništa ne diram?
koliko znam Zrenjanin nije pokriven još uvek sa 4g

Mozes li da testiras jacinu signala g2 vs s6 sa istom karticom na istom mestu ?

U 2g i 3g modu.

[YOUTUBE]J7-lhmW34CI[/YOUTUBE]

Bolje se pokazao od M9 i G4, na osnovu secanja iz slicnih testova tu je negde sa Z3 s tim sto njega nisu palili upaljacem, z seriju su kuvali :d

Ocigledno je Samsung posle toliko godina izbacio veoma kvalitetne, premium telefone (racunajuci i Alphu/Note 4 mada i telefoni iz A serije deluju prilicno dobro).

Poslednja izmena:
posle ovog videa razmišljam da skinem sve ali opet ostaje ono-a šta ako ispadne? pa jedino zbog toga još neću [emoji1]

Sa staklom se nikada ne zna ma koliko hajpovali gorillu i slicne proizvode.. ako nemas srece lako ce puci displej na svakom telefonu, posebno ako padne na ivicu betona, stepenice.. a jos je sada tu i staklo kao materijal kucista pa je povecan rizik.

Ajde bre,kupiti ovakav telefon i drzati ga u gumici isto kao kupiti Ferrari i stavljati ceradu na njega kada ga parkiras ispred kafica.. 🙂

Mobilni je obican predmet i ne treba ga toliko stekati,postoje mnogo bitnije stvari u zivotu.. 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno