Ok [emoji1]Svi S6 iz VIPa su otključani
Na z3c bi moralo da moze; kad udjes u meni, skroluj jednom levo i kad se pojavi onaj padajuci meni sto ulece u ekran umesto Alphabetical prebaci na own order i sve moze.
imam za napred nego sam mislio za leđa ako ima neka folija ili glass pa ako imaš možemo se dogovoriti ili ako znas gde ima pa napisiMeni stigla folija za efge koja pokriva ceo ekran.ako ti treba za obican narucio sam tempered glass i ringke futrolu za obican pa kad mi stigne mozemo da se dogovorimo jer sam u medjuvremenu opet uzeo edge
nemogu ja puno toga da kažem jer je sve napisano - mogu da dodam da telefon jako lepo leži u ruci i da je kvalitet extra - rano je još za neke primedbe jer ga imam tek 1 dan - jedino što mi zasad smeta je baterija ali valjda cu se navići da punim svaki dan što nije bio slučaj sa g2 [emoji1]@dejan1001
Kako ti se cini s6 posle plastikanera g2 ?
Moze neki kraci review
Ja imam wifi charger i mogu ti reci da je osetna razlika u temperaturi u odnosu na klasicno punjenje, em je sporije naravno.To je do tt-a glupog.
Elem, neces izgubiti kapacitet baterije.
U principu telefon bi trebao da se greje malo vise pri wifi punjenju, a grejanje baterije nije dobro po samo 'zdravlje' iste.
Ipak, grejanje pri wifi punjenju je zaista zanemarljivo, tako da neces imati nikakvih problema!
Pa kako 4G kad ga nema u tvom mestu? Te brzine su normalne oscilacije u yoku dana.pošto u Zrenjaninu nema koliko znam 4g dali da prebacim na 3g?jel to može da poboljša bateriju? probao sam sa sa speed testom na 4g mi je download 12-16 mb a na 3g nekad i do 20
Pa kako 4G kad ga nema u tvom mestu? Te brzine su normalne oscilacije u yoku dana.
Ako stavis na 3G only moze se desiti da budeš nedostupan kad odes van grada ili na neko selo i definitivno neće poboljšati bateriju.

nemam vise g2 prodao sam komšiji [emoji1]Mozes li da testiras jacinu signala g2 vs s6 sa istom karticom na istom mestu ?
hoću sigurno samo da ga vidimOk. Ako se setis javi 🙂
zanimljivo - znači da možemo da poskidamo folije i bumpere [emoji1][YOUTUBE]J7-lhmW34CI[/YOUTUBE]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari