Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Mene samo cudi zasto sam samo odjednom izgubio root a pre toga radilo sve kako treba. Pokusao sam pre pre preko TWRP root al tad mi je odmah izbacivalo onu poruku.
Znaci da odradim reflash ovaj holandski 6.0.1 pa onda preko Odin-a da odradim flash twrp-3.0.2-2-klte.img.tar i onda preko recovery instaliram taj beta supersu 2.74 ili moze ona stable verzija 2.65?
Mislim da sam pre pokusao sa 2.65 verzijom al ne secam se koji sam tacno twrp verziju koristio mislim da je bila 3.0.2.1 i tad mi bas izbacivalo onu porkuku kao da uopste nisam ni odradio root
Јел ово на крају трајно решење за Рут?
upravo je u tome i bio problem - 3.0.2.1 nece da radi :) imas na XDA

Imao sam ja slican problem na 5.0, samo sto sms nije stizao uopste. Instalirao Textra kao osnovnu sms aplikaciju i radilo bez problema... ili factory reset, sta ti je draze...

Nije pomagao factory reset sa ovim problemom. Imao sam problem i ja dok nisam updejtovao na 6.0. Sad rade sms poruke kao sat.

Poslednja izmena:
Ubi me ovo čekanje. I dalje nema OTA za Vip mrežu. Na kraju će Odin završiti pos'o :D

Јел ово на крају трајно решење за Рут?
Meni je pomoglo samo nisam instalirao holandski rom vec sam ubacio britanski cist 6.0.1 sa njime nisam imao onaj hidden error a root sam uradio onako kako sam rekao sa twrp 3.0.2.2 i supersu beta 2.74 i evo i dalje sve super radi

Stavite telekom rom, on ne prijavljuje nikakav error preko odina.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Imate Alexndr rom koji je stock samo ociscen od raznoraznog djubreta na xda. Pratite uputstvo sa prve strane i nema problema. Uvek izbacuje najnoviji rom (changelog) i BL sa CP u kompletu i vec je rutovan, a ima i xposed i jos gomila drugih modifikacija. Ako vec prelazite na knox 0x1 zbog TWRP, to je naklaksa i najbrza opcija.

Uzeo sam danas Samsung Evo 32gb,zadovoljan sam brza je i nisam za sada primetio da baguje a garancija je 10 godina sta reci
1d778515303c7a8983e0b74fb720b0d7.jpg

Ja sam uzeo ovu na kraju u Gigat*onu
673e21cd239dde9d3f50222e7f2cad22.jpg
a merenjem u ovoj aplikaciji dobijam
13a74bb175daf2113a270aed96e417c8.jpg
i zato mislim da nije bas merodavna

Instalirao sam Android 6.01 (MTS) na S5 i imam problem sa sistemskom aplikacijom za E-mail i povezivanjem na Exchange. Posle instalacije sve radi dobro nekoliko sati nakon toga sinhronizacija poruka nije moguća, ne pomaže ni brisanje i ponovno kreiranje naloga.
Uradio sam vraćanje na 5.0 i sve radi savršeno, ponovna nadogradnja na 6.01 i isti problemi. Sinhronizacija nije moguće ni preko Wi Fi ni preko mobilne mreže.
Problem se javljao i kada se sa Android-a 4 prelazilo na 5.0 ali je posle nekog vremena to rešeno.
Da li neko ima sličan problem i ima li rešenja?

Ja sam uzeo ovu na kraju u Gigat*onu
673e21cd239dde9d3f50222e7f2cad22.jpg
a merenjem u ovoj aplikaciji dobijam
13a74bb175daf2113a270aed96e417c8.jpg
i zato mislim da nije bas merodavna

To bi bila ova kartica?

http://itsvet.com/flash/mem_kartice_kingston_uhs_i_u3_sdcac/32gb-pdaa1-41.i?id=4480
http://www.gigatronshop.com/memorij...gb_class_10_uhsi_u3__adapter__sdcac32gb-75287

Ona je deklarisana sa brzinama do 90MB/s citanje i do 45MB/s pisanje.
Upravo zbog tih rezultata i pitam da li telefon podrzava brzine na kojim bi trebalo da radi kartica?

Poslednja izmena:
Podrzano je i vise nalazio sam na netu ima i od 50 brzina upisa

Ma izbaciće se u međuvremenu 3-4 zakrpe. I ja sam posle update na 5.0 imao problema koji su svi rešeni kasnijim mini updatejtovima.

Instalirao sam Android 6.01 (MTS) na S5 i imam problem sa sistemskom aplikacijom za E-mail i povezivanjem na Exchange. Posle instalacije sve radi dobro nekoliko sati nakon toga sinhronizacija poruka nije moguća, ne pomaže ni brisanje i ponovno kreiranje naloga.
Uradio sam vraćanje na 5.0 i sve radi savršeno, ponovna nadogradnja na 6.01 i isti problemi. Sinhronizacija nije moguće ni preko Wi Fi ni preko mobilne mreže.
Problem se javljao i kada se sa Android-a 4 prelazilo na 5.0 ali je posle nekog vremena to rešeno.
Da li neko ima sličan problem i ima li rešenja?
Ja sam rešio to menjanjem permissions. Još malo i tu je :)

66e60a6c7642357923b0bf9ab92e7ea9.jpg

Ja sam koristio Saletov NeatRom 8.2 dve godine na Galaxy s3 sve je radilo glatko nikad nikakvih problema nisam imao,garancija za s5 mi istice za par meseci tako da cu izgleda opet na Neat :)

e6831fbabbd39cc9dc6f79f1ec680868.jpg
Jel svima ovako plavo gore u notif baru u 6.0, ostalo je isto nije promenjen izgled?
Gledam npr S5 Neo ful izgleda 6.0 na njem, dok na S5 gotovo da nista nije dirnuto sem ovih ikonica. I S5 Neo deluje brze jedno 10x nego moj S5.

Da li je neko resio problem sa "Currently unable to download. Please try again later" ?

Poslednja izmena:
Za koliko se napuni vas s5,ja sam juce testirao punjenje preko 3.0 kabla od 4%baterije do 100% za 1h i 40m stim sto do 90% ga napuni za nekih 1h 15min i posle ovih zadnjih 10% puni fazon 25 min

Stigao neki novi update, jel video neko sta "poboljsava"?

Izasao je i meni 26mb ili tako nešto,instalirao sam ga ali nevidim apsolutno nikakvu razliku.

Za koliko se napuni vas s5,ja sam juce testirao punjenje preko 3.0 kabla od 4%baterije do 100% za 1h i 40m stim sto do 90% ga napuni za nekih 1h 15min i posle ovih zadnjih 10% puni fazon 25 min

Moj se isto vremena puni preko original punjaca i bilo kog kabla.

Ja sam narucio Ugreen kabl za s5 3.0 dužine 50cm i koristim ga sa punjačem koji sam dobio uz tel i vise puta uporedjivao punjenje baterije uvek je ovaj kraći brze punio,sad sam narucio neki Qualcomm quick charge punjac od iste firme na nekoj akciji je i bas hoću da probam da vidim hoce li ga jos brze puniti.

Instalirao sam Holandski Marshmallow rom i zanima me nešto. Hoću li sada nastaviti da dobijam OTA (sa mreže) nadogradnje softvera? Koristim Telenor mrežu.

Mislim da to nema veze koja si ti mreža dobijaćeš svakako ota,ja sam instalirao Uk i pre par dana su izbacili neki sitan update

Ljudovi imam galaxy s5 demo verziju al nmg nikako da ubacim marshmallow, sad sam trenutno na 5.1.1 jer mi je za marshmallow potreban i novi bootloader, al kad pokusam da ga ubacim odin mi izbaci ovu gresku, ima li pomoci?

Prilozi

• 20160628_213630.jpg
    20160628_213630.jpg
    731.1 KB · Pregleda: 117
  • bl.PNG
    bl.PNG
    135 KB · Pregleda: 122
Slucajno sam u dzepu nesto uradio sam telefonom, restartovao se i vrteo je optimising apps, upalio se radi sve normalno, ali mi vise nije rootovan?!
Sta sam to uopste uspeo da uradim i jel moze opet link za CF autoroot.

Pre par dana (29.06.) sam dok sam bio u Grčkoj dobio OTA update (telefon je na Telenoru) na mom S5 i sada imam Android 6.0.1. Baseband version je G900FXXU1CPC9
Ali ne vidim da se ovde iko javio da je pušten OTA update.
Da li to znači da sam pokupio OTA update sa mreže preko koje sam bio u romingu?

Izasao je OTA ovde u Srbiji jos pre mesec dana. Vec smo dobili i prvi sec. update. Pogledaj nekoliko strana unazad...

Da li moze neka preporuka za bolje maske? Moze i sa Alija i slicnih sajtova

Sta podrazumevas pod boljim case-om?

Nazad
Vrh Dno