Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

VIP jos nista...

Bas me zanima da li neko moze da navede nesto posle ICS->JB update-a a da je stvarno velika stvar koju je Android update doneo :)
(ne, LTE se ne racuna, to je samo softverski bilo "zatvoreno"za nas, ali je bilo moguce i ranije :))

Potpuno si u pravu.

Gledam suprugin S4 (9506) na stock 4.3(JB). Super radi, sve okej. Daleko lepsi od ovog material bljestavila na mom S5. Ne vidim nista kod mene na S5 bolje nego na tom S4(LP u odnosu na JB). Jos i ovaj S4 vrlo lepo radi. Hteo nesto da se zezam da prelazim na LP, ali nije vredno (jedino ako baterija nije bas mnogo bolja).

Poslednja izmena:
Да ли је и даље G900FXXU1BOE5?
Гледам на sammobile, још нико није добио верзију изнад 5.0?

Zadnji update, 5.0

7aaef82f96821b6c253260085af2a611.jpg

Pa to je G900T... On ima već neko vreme 5.1.1

Valjda će nekad da se smiluju da puste 5.1.1 za G900F... Nije sve u hardveru, ima malo više i u softveru...

I VIP pustio BOH5, ali fokus lock i dalje ne menja boju. Doduse, imam utisak da brze otvara kameru i brze fokusira, ali mozda je placebo. Pojavio se neki Smart Manager kome iskreno ne vidim namenu?

Poslednja izmena:
Update je 300+mb, toliko mu treba verovatno dok pretumba sve a da ne uradi wipe...

Jel probao neko da namesti teme kao na S6 modelu.Citao sam da je moguce i nesto pokusavao po nekom uputstvu,ali nisam uspeo.Navodno te teme podrzava i S4,Note 3,S5,Note4.

Brže radi telefon posle update a, Telenor mreža.
Ali mi se čini da se posle svakog update a ubrza telefon pa posle uspori, ne kontam šta se desi.
Baterija danas posle update a nikad bolja!
13094a1d7c3687183404b5aae54d0121.jpg
b6530db9158171deb6678095e818edcf.jpg

Poslednja izmena:
Skoro 2.5h SoT sa jedva 25% baterije iskorisceno? Rekao bih da je posandrcao indikator baterije, sem ako ne gledas klipove sa interne memorije na low-brightness :)

Ili je bas dobar update! :)

Za to vreme je bio na wifi skroz.
Nemam pojma šta sam gledao, čačakao po netu sve i svašta.
Brightness je na auto, nije upaljen power saver mod.
Videćemo baš dalje kako će se ponašati baterija.
Sad je na 54%, 3h 10min sot.

Prvih 30/40 % baterija drzi duze nego ostalih 60/70 ;)

По ономе што мени пише у опцији "претерана употреба батерије", viber је највећи кривац.

Pozdrav svima. Vidim da se prica o novom update-u, pa me zanima jel pravilo da ne stigne svima u isto vreme update na telefone, to mi malo nije jasno, a zanima me. :) Inace ja sam mts korisnik i idalje nema update-a.

Hема везе коју картицу користиш него где је купљен телефон, за који је регион, такозвани csc code.

Aleko,ti mozes slobodno da ubacis bilo koji firmver iako nije za tvoj region,jer sem nekih dodatnih aplikacija koje sadrze firmveri su potpuno isti.

Aleko,ti mozes slobodno da ubacis bilo koji firmver iako nije za tvoj region,jer sem nekih dodatnih aplikacija koje sadrze firmveri su potpuno isti.
Наравно да може да убаци који хоће ако зна поступак. Реч је о званичном ажурирању.
Ја сам мој телефон купио у Емиратима и пошто је био за њихов регион, прегазио сам га софтвером за наш и сад ми нормално стижу ажурирања за овај регион.

Hvala na odgovorima, ali ne bih ja tu nista dirao :) nisam bas vican u tome. :) Sacekacu da mi stigne azuriranje pa cu tako. A inace tel je za nas region, Sbija, BiH, CG, San Marino i jos neke zemlje, bar tako pise na kutiji, ako se na to misli kad se kaze da od regiona zavisi kad ko dobije update.

Koliko sam do sada uspeo da vidim, dodat je jedan nov ekran kod baterije sa informacijom da li neka app nenormalno troši i Smart Manager u app drawer sa menijima Baterija, Ram, Storage i Security ... skenirao sam tel i kao sve ok.

Једно случајно запажање.
Јутрос сам спремао нека документа и између осталог требао ми је и пасош. Спустио сам телефон на пасош а он је почео да пушта звуке, нешто слично као када се качи на пуњач или јавља да је батерија празне.
Прво сам помислио да ми стиже неко обавештење али на дисплеју нема никаквог. Пошто сам после тога телефон положио на сто, није било звука а када сам га поново ставио на пасош, звук се поновио и требало ми је пола сата да схватим, NFC је био укључен и он реагује на чип у пасошу?

Kad smo kod NFC .... kako moze jos da se podesi NFC identifikacija ?
Naime, imam u kompaniji stampace i naravno imamo kartice sa NFC za identifikaciju itd. Probao sam sa telefonom i uredno prepozna itd ali kao vec nekog postojeceg korisnika, i uredno se i ulogujem kao on :)
Ima l neko iskustva ?
P.S. Canon stampaci sa dogradjenim NFC readerom ....

Nazad
Vrh Dno