Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Jel se desavalo nekom da u sred razgovora izgubi zvuk u slusalici na nekoliko sekundi odnosno ne cuje drugu stranu. Ne na poctku vec u sredini razgovora, nekada i nekoliko puta tokom razgovora, posle tih par sekundi sve je opet ok. Da li je do telefona ili mozda do mreze. Inace na MTS-u sam. Telefon je jos uvek pod garancijom i mogu da ga reklamiram al hocu da vidim da nije mozda nesto drugo. Inace ovaj problem mi se javlja vec nedelju dana. Pozdrav!

Ma desava se i na pocetku razgovora, evo sad bas mi se desilo. Isto mi puca veza i vrlo cesto sa sagovornikom dugo posle ne mogu opet da je uspostavim?

Desava se ovih dana na svim mrezama.

Ja ne znam šta rade, istripovao sam da je do zadnjeg update-a, ali ovo je užas.

Podesite da vam telefon radi samo na 3G ili samo na 2G, resice vecinu problema, ako ne i sve, dok ne srede.

Preporuka za neki tempered glass screen protector sa eBay ili Aliexpresa?

Ја не чујем одмах када се јави онај кога зовем, и обрнуто. Такође ми доста касни одговор, као да причам са неким из Америке.

d9ddee77d100358773558e3f2cd77136.jpg

Ја не чујем одмах када се јави онај кога зовем, и обрнуто. Такође ми доста касни одговор, као да причам са неким из Америке.
Ako se sa svima to desava, probaj za svaki slucaj drugi telefon, ali probaj prvo onu ideju za 3G-only, barem ako si u vecem gradu.

To se meni desavalo kad sam presao na VIP pre koju godinu, i 3G-only je to resio. Ovih dana se to desava svima u centru BG, i mojima u Nisu, kao da nesto rade (sve tri mreze), ali nasumicno.

Бг, али приград. Дешава се са свима. Пробаћу сутра то само са 3Г.

od kad mi je izaso ovaj novi update cini mi se da telefon radi mnogo sporije da li se to jos nekom desava i jel zna neko sta moze da se uradi da se poboljsa...?

Pa ne znam... Jel veruje još neko u teoriju zavere da namerno sofverski utupe fon da bi kupili novi???

Da!

Nije to teorija zavere nego očigledno ponašanje već duže vreme ;)

Sinoć mi padne telefon sa kreveta na tepih i na gornjem desnom ćošku kao da se odvojilo staklo i ušao vazduh.
Kada pritisnem prstom Ok je ali kada pusti vrati se. Jel ima tu neke pomoći ili samo zamena?

Jedino sto bi trebalo da je sigurno da dobija i S5 sesticu,e sad kad je puste,puste...

Na koju foru su Spigen Slim futrole na KP (ili ovde) duplo jeftinije nego u US!? Biće da su neke kineske kopije...!?

Verovatno na slican nacin na koji su telefoni (uglavnom) jeftiniji na KP nego u US.

Ma ne verujem. Jedno je šverc, a drugo je fejk...

Naravno da su fake. Kinezi godinama vec prave kopije spigena za 3x manje para. Toliko su dobro uradjene da je tesko i provaliti.

Da li ja tripujem ili mi je za nijansu bolja prednja kamera kako sam skinuo staklenu foliju (imao sam je kada sam kupio telefon od drugara) da li je to moguce? I da li je neko naisao na foliju koja ima isecen deo koji ide preko kamere?

Da, imao sam ja. Nervirala me, pogotovu sto na ovom fonu skiro da nikakvi otisci ne ostaju
Na 3 meseca sam brisao ekran a druge fonove svaki dan :)

Pa jel si je skinuo na kraju? Meni je okej, samo zbog te kamere me nervira pa sam je skinuo

Jesam jer vise na njoj ostane otisaka nego na ekranu :)
A moja nije pokrivala kameru.

Nazad
Vrh Dno