Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Izvucite mi apk i okacite, izvuci cu ja wall

E nisam znao da je to, ja k'o ****** trazim pozadinu I pitam se da li je moguce da su sve ubacili osim ove, znaci dobro sam ispao :D
Mnogo mi se svidja, ajde ako mozete da date Djilkosu :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ceka se f serija. ;) Bas me interesuje kako drzi baterija ovoj napucanoj verziji s5

Poslednja izmena:
taman lepo krenuli prošle godine i sad opet izbace mini kao s3mini, koji nema šta da traži pored prošlogodišnjeg full size modela...l

Ceka se f serija. ;) Bas me interesuje kako drzi baterija ovoj napucanoj verziji s5

Hoce li se zaustaviti na 4 flagshipa godisnje ili mozemo ocekivati jos koji? Ma sta se ja bunim, ovo moze samo znaciti nizu cenu za "flagship" od pre tri meseca :)

[YOUTUBE]Sc_742k7Lkw[/YOUTUBE]

Brateeeee ^^^^^ Kakvo full pakovanje!!! To je pos'o ;)

zlatna lajsna, kao da ova do sad nije bila dovoljno šabanska :d

E, to je pakovanje.

Kolko je ružan telefon...

[YOUTUBE]zH5ufW6OXy0[/YOUTUBE]

Znaci Samsungu je poslo za rukom da im telefon sa QHD ekranom ima isto trajanje baterije kao onaj sa FHD ekranom i pored iste baterije... ok. :-devil-:

Inace primecujem da lik sa snimka konstantno zaboravlja da telefon nije dostupan globalno.

Poslednja izmena:
Dok ne vidim ozbiljne testove baterije nista ne mogu da kazem.. Ali da je cudno,cudno je

Slazem se.. S3 je za S5 isto ono sto je alessandra ambrosio za rusku jakic

Poslednja izmena:
A i S4 je ruzan. S3 je ruznjikav al je bolji od ova dva... :D

Kolege, jedno jednostavno pitanje, da ne otvaram novu temu ili da ne trazim vec neka misljenja od pre, mislim da je sad s5 vec neko vreme na trzistu pa moze da se zakljuci i komentarise, S5 ili NOTE3? Dakle sa aspekta koriscenja svaki dan obicnog korisnika, kamera, baterija, wifi, oseti li se razlika izmedju razlicite kolicine RAM-a, itd, sta je vase misljenje?

Nazad
Vrh Dno