Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

U situacijama sa slabim svetlom kamera je krs kao i na g2 doduse malo bolja. Uostalom i ne treba ocekivati nesto preterano od kamere na mobu. Inace po danu je vrh. Fotke, video, a i zvuk na video klipovima je odlican.

[YOUTUBE]4iiF89XErvk[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nabavio sam Usb 3.0 kabl za S5 ... I kad ga prikljucim na komp (usb 3.0 port))i kopiram nesto,ne primecujem nikakvu razliku u odnosu na njegov standardni kabl .... Dalje,jel bi sa usb 3.0 kablom trebao fon brze da se puni? Tipa,ako bi uzeo kabl i punjac od Note 3? Ili samo usb 3.0 kabl a da ostane isti punjac od S5?

Kakva su vasa iskustva po ovim pitanjima?

Mislim da mora opcija da ti se pojavi kada spustiš notif bar pa da štikliras usb 3. Verovatno ti kabl nije ok

Mislis na ovako nesto? Sad sam nasao ovu sliku na netu :

Screenshot_2014-04-09-15-42-23_zpsvjiwxkha.png

Jel ima neke veze sto sam na OSX-u? Sto ne koristim Windows? Pa ne prepoznaje usb 3.0 kao opciju?

Narucio sa Alliexpress-a , Sa carinom mi ispao nesto oko 9$ (i punjac i kabl ) verovatno zato i ne radi kako treba :D

Ja sam sa eBay narucio, nije radio i vratio mi je pare. Još je lepo pisalo Samsung i oko 8$ je bio

Ja sam sa eBay narucio, nije radio i vratio mi je pare. Još je lepo pisalo Samsung i oko 8$ je bio

Ma i na ovom pise Samsung, veran print
ysedadu3.jpg

Kabli radi dobro, nista losije od originala, puni kako treba sa originalnim punjačem, ali sa ovim novim crnim ne,sa njim Galaxy Charging curent prikazuje 400-500 mA... A na punjacu kao odštampano 5V 2A... Izgleda da ipak nema toliko :-\

Aj ako nekad uhvatiš vremena

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=3790529
Samsung Galaxy S5

Pošto me Ivan ispalio :)
Hocu kasnije

Ma i na ovom pise Samsung, veran print

Kabli radi dobro, nista losije od originala, puni kako treba sa originalnim punjačem, ali sa ovim novim crnim ne,sa njim Galaxy Charging curent prikazuje 400-500 mA... A na punjacu kao odštampano 5V 2A... Izgleda da ipak nema toliko :-\
***. Ako nadjes jeftin a da radi ti viči :)

https://twitter.com/sale305232/statuses/490227473041608704

e hvala
i nisu se baš proslavali tu onda

Možda sam ja slabiji sa vidom mada sam skoro vodio lekarsko za vozačku :) A možda sam i trebao malo sačekati da se priviknu oči na mrak mada je ona crvena kantastrofa :d

bar je napredak u odnosu na s2 i s3 :)
ali zato note 2 ide do 0-1

Odlična reklama. Najbolja je fora kada vadi praznu i stavlja punu :d

7 dana i 1.5h SoT /facepalm :)

Pa to sam ja mogao sa s3 bez ikakvih ultramegagiga sejvova ;) sta ti je marketing covece

Uključena mi je opcija " Direct call" , ali ne radi... Na S4 mi je to radilo bez problema... Jel ima neka caka?

Tu caku znam, jos odavno... To mozda ove mladje generacije treba da saznaju... Ja sam pitao za direct call... Ali ***...

Da li je moguće da se namesti da se dolazeći poziv prikazuje u gornjem delu ekrana kada je telefon zaključan, kao što se prikazuje kada je neka aplikacija upaljena?
I da li je moguće da se telefon automatski zaključa ukoliko cover ima maget ali nije s cover već neka kopija?

Ako je neko zainteresovan da proba NeatROM a ima G900F verziju neka mi posalje PM. KNOX 0x0 posle stotinak flesovanja sto romova, modema, bootloadera...:)

Edit baza je G900FXXU1ANG2

Vrh Dno