Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

pa da,kao sto sam pisao ranije samo u juznoj koreji.skroz logican potez

ali 2k ekran i 2800mah baterija..

i opet plastika

Ovo je samo za Koreju? Ne radi na našim mrežama?

i prošle godine su uradili nešto slično sa s4, pa se taj model sa malo kasnije pojavio i u Everopi. Tako če biti i sa ovim. Ali realno ne vidim da će neko požaliti što nije sčlekao ovaj. QHD mi deluje kao bespotreban potrošać baterije, ajde snapdragon 805 i 3Gb RAM-a, ali kao da sad radi sporo.

Bice ova metalna verzija za ostala trzista 100% sa istim ili slicnim specifikacijama, tamo od avgusta/septembra.

Da, uradili su sa pojačanom verzijom S4 tj. i9506.
Uz gornju cenu neće se baš proslaviti pored standardnog S5, plus dok se to izbaci na internacionalnu verziju, dok stigne do nas... možda ista sudbina kao sa 9506, mada je ovo veću update.

Nema sanse da uradi 7h sota na 3g. Ali apsolutno nikakve sanse. Dajte ljudi budite realni. A pusticu ako nadjem i log baterije kad budem kuci.

Može da pumpa ko šta hoće, samo pogledaš da li je bio signal 2g ili 3g, onda ss razgovora. Onaj ko nema razgovora bolje da kupi tablet.

Nije bitno baterija je svakako ok. Da ne raspravljamo.

Ima jedna stvar koja me izludjuje kod kamere. Kada slika bez blica u malo slabijem osvetljenju treba mu od 2 pa do 10 sekundi da opali. Kad opalim izbacuje mi da drzim uredjaj u mirnom blablabla dok ne opali sliku

Može da pumpa ko šta hoće, samo pogledaš da li je bio signal 2g ili 3g, onda ss razgovora. Onaj ko nema razgovora bolje da kupi tablet.
Razgovori i ne trose toliko bateriju.
Nije bitno baterija je svakako ok. Da ne raspravljamo.

Ima jedna stvar koja me izludjuje kod kamere. Kada slika bez blica u malo slabijem osvetljenju treba mu od 2 pa do 10 sekundi da opali. Kad opalim izbacuje mi da drzim uredjaj u mirnom blablabla dok ne opali sliku
Iskljuci pametnu stabilizaciju.

Evo da se pohvalim baterijom, 6 dana jako slabog koriscenja
Screenshot_2014-06-17-22-25-35.png

Takodje sam razocaran kamerom, presao sam sa S2 ocekivao sam bolju

Toliko je moja tašta izvukla sa Huawei Y530 :D
gledam i ne verujem :zgran: kaže punila ga prošle nedelje kada ga je dobila

Poslednja izmena:
Drzim ga na stolu metar od wifi rutera, a koristim ga kad mi treba. Imam tablet za igranje igara i drugu zanimaciju.

tako ortaku lg l9 izdrzao skoro deset dana, bez neta samo pozivi i poruke.:) Hteo da vidi dokle ce moci tako.

Izgleda da niste videli da je coveku bio ukljucen wifi skoro stalno, sto je odlican rezultat.

Poslednja izmena:
Iphone 4s (od kog nikako ne mogu da se odvojim, sve telefone poredim sa njim) vs S5. Na oba pojačano svetlo do kraja. Na prvoj slici pogledajte belu boju, na drugoj slici obratite pažnju na levu stranu glave i koliko se vidi na detalja:
https://www.dropbox.com/sh/0uw5wt7uvthy45y/AABtOhCymMlwcCSu33VPMLY8a

E jel te ne mrzi da proveris ovo/da odradis kraci test - skini voodoo screen test i da uporedis kako izgledaju boje u standard modu na 50%, 75% i 100% osvetljenju (u aplikaciji all colors test i imas da podesis osvetljenje). Zanima me da li dolazi do degradacije boja (zelena u neku svetlo zelenu, crvena u narandzastu i jos par primera) kao sto sam vidjao po netu.

Zanima me zbog S5 Active koji mi je do jaja, imaju isti samoled od skoro 700 nitsa a tako jaka osvetljenja umeju da poremete prikaz boja.. zanima me da li se to desava na tvom telefonu i ako se desava od koje jacine osvetljenja? Ako je samo preko 80% onda to i nije neki problem, verovatno ne bih ni drzao na tako jakom osvetljenju cak ni na jakom suncu.

Mogao si da uporedis i sa 4s pa da postavis da vidimo kako sve to izgleda.

Poslednja izmena:
E baš danas ste se setili, od svih ovih dana. Odradim ako ne ode S5 danas.

@Vojkan, ima 4 slike, koja treba da se skine?

Poslednja izmena:
Da sve 4, a overko aj i ti pa daj rez u n3 temi :)

Sto ce bit da prodajes S5?
Možda i ne ode... zadovoljan sam telefonom, verovatno i najbolji samsung koji sam koristio... uzeo bih nešto još bolje za fotkanje (S5 je najbolje iz androida), raspisali smo se malo o tome u drugom delu foruma.

pozdrav drustvo postao ponosni vlasnik, no jel moze neko da mi kaze kako mogu da nateram telefon da se ne uljucuje ekran kad stigne SMS?

ps. uzeo sam Tech21 impact mesh clear svaka preporuka za case odlican i lep

Nazad
Vrh Dno