Znaš kako, LG G2 ako je na 100%, sa prvih 100% do 99% dugo drži, tako da može 12 sati i više sa samo 1% da izvuče. Mada mi je ovo što si napisao za nexus nelogično (imao sam nexus 4 i 5, nemam takvo iskustvo, na oba je baterija išla fino, baterija mi je najveća mana i bila). Ne kažem nemoguće, ali stock nexus 5 bez ikakvog popravljanja ne verujem, mada na nexus u pozadini i nema toliko stvari kao na S5 da radi.Na neksusu 2% skine za taj period.sad sa ovim 4.4.3 od sinoc nije ni jedan % skinuo.Doduse samo skinuto sa punjaca sinoc, a uvek onih 100% drzi malo duze.
To je telenorova usluga?
Znaš kako, LG G2 ako je na 100%, sa prvih 100% do 99% dugo drži, tako da može 12 sati i više sa samo 1% da izvuče. Mada mi je ovo što si napisao za nexus nelogično (imao sam nexus 4 i 5, nemam takvo iskustvo, na oba je baterija išla fino, baterija mi je najveća mana i bila). Ne kažem nemoguće, ali stock nexus 5 bez ikakvog popravljanja ne verujem, mada na nexus u pozadini i nema toliko stvari kao na S5 da radi.
Za mene je ovo sjajan rezultat sa S5.
Kakva je situacija sa camera failure bagom, jel se desava i dalje ili je to bilo samo sa prvim serijama. Vidim da je resenje za to bila zamena telefona, a ovi sa oglasa kupljeni kod operatera tesko mogu da se zamene bez ugovora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari