Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

A koliko vam trosi inace u standby rezimu, bez tog stedise?

Nisam na to obraćao pažnju, kod mene je očajan mts signal, često mi varira 2g/3g, ubica. Jedino da ga napunim i ostavim preko noći (pronađem neki ugao gde ne luduje mreža), ujutru da vidim. Ili sa nekom app da to testiram?

Ma samo ostavis preko noci(tamo gde uvek ostavljas fon, nek je realna potrosnja) upamtis koliko je imao_Odradi za vikend, kad ne radis.

Poslednja izmena:
Merač je sjajna stvar. Pre treninga i na treningu:

Imam problem sa aktivacijom deezera kad hocu da aktiviram besplatnih 6 meseci izbacuje mi non stop poruku SAMSUNG NALOG NIJE PREPOZNAT.POKUSAJTE KASNIJE.

Da li neko ima jos ovakvih problema sa deezerom?

To je telenorova usluga?

Režim mirovanja. Pre spavanja napravljen SS i ujutru kada sam se probudio, upaljen 3g, wifi itd. 4% za 9 sati:

ps. da ne kaže neko da je dopunjavan:

Poslednja izmena:
I lampica za obaveštenja je blinkala celu noć, mail. Inače gasim data i wifi kada legnem, da ne stižu obaveštenja sa kurira, mail, viber... što to mrzim kada spavam :smash:

pa nije na tw nego na normalan standby. kako god okreneš 4% za 9h je sjajno, manje od 0.5% na sat i to sa svim i svačim u pozadini jer Ivan ne briše bloat :) a i signal nije sjajan

Na neksusu 2% skine za taj period.sad sa ovim 4.4.3 od sinoc nije ni jedan % skinuo.Doduse samo skinuto sa punjaca sinoc, a uvek onih 100% drzi malo duze.

Zavisi to od dosta stvari, ne možeš tvoj i njegov telefon da porediš. Meni su dva nexusa gubila oko 1% po satu, možda mrvu manje. Uglavnom da mi svi telefoni do kraja života gube 4% po satu pristao bih odmah, to je 10 dana standby.

Btw otkad nexus? :)

A nije moj al sam podesavao, a ja po tabu gledam.I dalje sam na p6, njemu npr skida tako oko 4% za noc, al on je i dalje na 4.2.2

Na neksusu 2% skine za taj period.sad sa ovim 4.4.3 od sinoc nije ni jedan % skinuo.Doduse samo skinuto sa punjaca sinoc, a uvek onih 100% drzi malo duze.
Znaš kako, LG G2 ako je na 100%, sa prvih 100% do 99% dugo drži, tako da može 12 sati i više sa samo 1% da izvuče. Mada mi je ovo što si napisao za nexus nelogično (imao sam nexus 4 i 5, nemam takvo iskustvo, na oba je baterija išla fino, baterija mi je najveća mana i bila). Ne kažem nemoguće, ali stock nexus 5 bez ikakvog popravljanja ne verujem, mada na nexus u pozadini i nema toliko stvari kao na S5 da radi.

Za mene je ovo sjajan rezultat sa S5.

To je telenorova usluga?

Imas u samsung app odes na ono gift i odatle skines deezer.
Kad napravis nalog izbacice ti sam poruku za besplatnih 6 meseci kod mene uvek izbacuje gresku.
Ajd probaj pa javi da li si uspeo.

Znaš kako, LG G2 ako je na 100%, sa prvih 100% do 99% dugo drži, tako da može 12 sati i više sa samo 1% da izvuče. Mada mi je ovo što si napisao za nexus nelogično (imao sam nexus 4 i 5, nemam takvo iskustvo, na oba je baterija išla fino, baterija mi je najveća mana i bila). Ne kažem nemoguće, ali stock nexus 5 bez ikakvog popravljanja ne verujem, mada na nexus u pozadini i nema toliko stvari kao na S5 da radi.

Za mene je ovo sjajan rezultat sa S5.

Sve zavisi od toga sta si stavio da radi u pozadini i sta tti se sinhronizuje.

Napisao sam već, ništa nisam gasio, sve stock, ono što radi po fabrici to radi i kod mene. Nije rutovan, ništa brisano... nema potrebe da popravljam nešto kada lepo radi.

Ma opusteno sa samsung, ovo sam mislio za te neksuse koje si imao.

I kolko ti je skino baterije nakon tih svih aktivnosti, mp3 45min i to snimanje i slikanje

kakvo snimanje i slikanje u teretani ? u fazonu snima te ortak da ti pokaze da li radis pravilno vezbu ili.. ?

@ZlajoX , ***, nisam gledao u %, obraćao sam pažnju da li će se grejati kao Z2.
@fkloznica, da, nekad snimam i gledam šta treba da popravim.

Kakva je situacija sa camera failure bagom, jel se desava i dalje ili je to bilo samo sa prvim serijama. Vidim da je resenje za to bila zamena telefona, a ovi sa oglasa kupljeni kod operatera tesko mogu da se zamene bez ugovora.

Samo prva serija je imala cam fail. Ne vidim razlog zasto ne bi mogao da ga zamenis. To je hardverska greska i tice se roma tako da podleze garanciji.

Pa jeste hardverska ali sumnjam da bi ga npr u Telenoru zamenili bez vlasnika ugovora.

Poslednja izmena:
Mora da ih je opet platio Sony, ovaj put da nahvale S5 :d :d

Samsung Galaxy S5 overview: Joint leader in DxOMark Mobile rankings

http://connect.dpreview.com/post/5035859602/dxomark-mobile-report-samsung-galaxy-s5

Na kraju ispade ono sto sam i pisao od samog starta..prakticno egal. S5/Z2 79 za kameru/kamkorder kao celine. Ko zna da tumaci ove grafike i tabele lako ce skapirati njihov nacin testiranja, bodovanja i gde su to hardverski nadmocnije nokie u prednosti a gde gube poene (mada realno moraju ponovo da testiraju 1020 jer je pocetni softver bio losiji od ovog poslednjeg apdejta).

Poslednja izmena:
4.5 out of 5 for Color Rendering in bright light

ovo ispade korak ispod savršenstva a fotke pršte na sve strane

4k kamkorder sa S5 (uz malo smirenije boje), stabilizacija sa Z2 + sony eksterni mikrofon = najbolji kamkorder na telefonu ikada. A mozda i vise od toga.

Kakva je situacija sa camera failure bagom, jel se desava i dalje ili je to bilo samo sa prvim serijama. Vidim da je resenje za to bila zamena telefona, a ovi sa oglasa kupljeni kod operatera tesko mogu da se zamene bez ugovora.

Predpostavljam prve serije, ko je uzeo u prvom naletu čim se pojavio. Kod mene su uzeli dosta kom. S5 u firmi, ni na jednom ništa. Ako se javi, ne vidim razlog zašto ne bi mogao da ga zameniš u servisu ako imaš overenu garanciju (šta će serviseru u servisu ugovor od operatera? I da se napravi pametan i da traži, to prijatelju nigde ne piše u garantnom listu da je uslov imati ugovor, već overena i uredno popunjena garancija). Ne znam nikog lično ko je imao problem. Niti ovde vidim da neko ima problem, bio je @Emix, on nije iz Srb i zamenjen mu je telefon. Ako kupuješ, samo sa garancijom ovlašćenog uvoznika (mts, vip i telenor) i miran si. Inače to praktikujem za sve modele.

Poslednja izmena:
Vrh Dno