I fiskalni
iskreno nemam pojma, ali dosadašnja iskustva drugih ljudi su se svodila na to. ili ugovor ili fiskalni + garantni list u oba slučaja.
skroz je moguće da nisam u pravu, da ne bude zabune
i zar postoje pokloni? mora valjda bar 1 dinar da košta, što opet traži fiskalni
Evo ti pa falCifikuj![]()
http://www.tehnoring.rs/files/156-Dokument o saobraznosti uredaja SAMSUNG.pdf
Popuni citko, obavezno nalepi sva 3 imei stikera a za pecat se snadji.
Ljudi, daj da te što štancuju garancije prijavimo? Ko tačno? Gde? Znate li šta ste napisali, falcifikovanje. Ne opra ga niko. Pod uslovom da to što pričate ima veze, nije neka teorija teorije. Nisam video da se neko ovim problem obratio na forumu, da je kupio ovako nešto, otišao u servis i rekli mu da ne važi, pocepali garanciju, prijavili za falcifikovanje... kako je moguće ni jedan takav slučaj a spominjete štancovanje tih garancija? :trust:
Ako ima neka baza podataka, šta će im garancija ili fiskalni? Dovoljno je samo da se pojavite u servisu. Ja kada sam kupovao nisam video da su u neku bazu podataka ubacivali imei (govorim za mts).
Ovu što sam postavio je iz MTS 100%, ima ih nekolko u firmi. Isto kao i @_Sale_.
Hoćete da kažete da čovek laže?E ako imaju neku bazu podataka onda je u redu, mada opet kazem, zadnja 3 modela koja sam uzeo u mts-u nijednom nisam dobio fiskalni a garanciju sam jednom iskoristio normalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari