Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
Da li je neko od vlasnika dobio update???
Za sad samo u UK. Kod nas će stići kad se razvedri
Da li je neko od vlasnika dobio update???
Pa sta da komentarisem kad se sve vec zna? Sta god da napises docekaju te odgovori onih koji znaju bolje od tebe...
Za slike iskreno nemam kad, a i nije za slikanje ovih dana, uslovi su katastrofalni.
Pa dobro valjda imas neke stare samplove da uporedis
Pa sta da komentarisem kad se sve vec zna? Sta god da napises docekaju te odgovori onih koji znaju bolje od tebe...
Za slike iskreno nemam kad, a i nije za slikanje ovih dana, uslovi su katastrofalni.
Svaki novi samsung kad izadje ima extra bateriju. Posle par azuriranja pitacu te.čuo sam od više ljudi da baterija drži baš ekstra na ovom S5
Hunder opekao si se na neki Note3 sa lošom baterijom i sad sve to pretvorio u teoriju zavere..
I Note 2 i Note 3 imaju odlicnu bateriju. E sad sto neki ocekuju da gura 15 SOT to je druga prica...
E moj decko da si koristio note 2 kad je tek izasso sa 4.1 znao bi o cemu pricam. To sto sad imas note 3 pa si ga sprzio nekim custom romom i izvlacis 6h sot ja sam na note 2 to izlacio na stok romu iz sprdnje. A jedan sam od onih koji izimaju dusu telefonu. Ne citam blic i ostale gluposti kako bi nagurao sot. Nego da ne gusimo temu. Malo mi je falilo da uzmem jedan extra povoljno al bio samo beli. A beli ruzan do bola. Kako posle s4 napravise onako naopak telefon. Umro im predhodni dizajner...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari