Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

^ slabo komentarišeš S5? Nisam video ni slike da si kačio?

Pa sta da komentarisem kad se sve vec zna? Sta god da napises docekaju te odgovori onih koji znaju bolje od tebe...
Za slike iskreno nemam kad, a i nije za slikanje ovih dana, uslovi su katastrofalni.

Pa sta da komentarisem kad se sve vec zna? Sta god da napises docekaju te odgovori onih koji znaju bolje od tebe...
Za slike iskreno nemam kad, a i nije za slikanje ovih dana, uslovi su katastrofalni.

Jesi upoedjivao sa 1020 nocne slike? Koliko kaska za lumiom?

Pa dobro valjda imas neke stare samplove da uporedis

ma vidi da se zeznuo :) inače ako gledamo po kameri koliko vidim ide linijom 808>1020>S5 pa onda pretpostavljam da je idući M8 :D šteta ja baš planirao da uporedimo uživo 808 i 1020

Pusti ti njih, neka oni znaju... koliko drži baterija? Daj neki tvoj komentar na fon.

čuo sam od više ljudi da baterija drži baš ekstra na ovom S5

Hunder opekao si se na neki Note3 sa lošom baterijom i sad sve to pretvorio u teoriju zavere..

Ja na s4 nikada problem nisam imao, baterija traje ceo dan uz normalno korišćenje, wifi non stop...

I Note 2 i Note 3 imaju odlicnu bateriju. E sad sto neki ocekuju da gura 15 SOT to je druga prica...

I Note 2 i Note 3 imaju odlicnu bateriju. E sad sto neki ocekuju da gura 15 SOT to je druga prica...

E moj decko da si koristio note 2 kad je tek izasso sa 4.1 znao bi o cemu pricam. To sto sad imas note 3 pa si ga sprzio nekim custom romom i izvlacis 6h sot ja sam na note 2 to izlacio na stok romu iz sprdnje. A jedan sam od onih koji izimaju dusu telefonu. Ne citam blic i ostale gluposti kako bi nagurao sot. Nego da ne gusimo temu. Malo mi je falilo da uzmem jedan extra povoljno al bio samo beli. A beli ruzan do bola. Kako posle s4 napravise onako naopak telefon. Umro im predhodni dizajner...

Note 2 > Note 3 > GS4 > GS3 > Note 1 > GS2~GS1 uvek custom ROM sam imao, greh je imati sav onaj bloat i popaljene nepotrebne opcije na telefonu za bilo kog advanced usera.

meni uvjek upaljen gprs i wifi, osvetljenje na automatsko, svako malo ulazim na fb, viber, portale isl baterija moze do 2 dana. sa tim da mi je i live wallpaper stavljen bez njega bi moglo bar jos jedan dan. 15-20 sms dnevno i bar 10min razgovora svakodnevno. moji dalji utisci gps se ekstra ponasa, jedino me nervira sto nemam ovu opciju gasenja zvuka okidaca kamere.

E moj decko da si koristio note 2 kad je tek izasso sa 4.1 znao bi o cemu pricam. To sto sad imas note 3 pa si ga sprzio nekim custom romom i izvlacis 6h sot ja sam na note 2 to izlacio na stok romu iz sprdnje. A jedan sam od onih koji izimaju dusu telefonu. Ne citam blic i ostale gluposti kako bi nagurao sot. Nego da ne gusimo temu. Malo mi je falilo da uzmem jedan extra povoljno al bio samo beli. A beli ruzan do bola. Kako posle s4 napravise onako naopak telefon. Umro im predhodni dizajner...

E moj decko, isti taj Note je na istom tom 4.1 imao SDS. Inace 6h SOT sam imao i na stock romu bez problema.

Danas konacno video telefon uzivo u Uscu i mogu vam reci da 100x bolje izgleda uzivo nego na slikama, crni je fenomenalan. Ono pozadi je mnogo bolje nego ovo na S3, ne klize se uopste u ruci.
Sad vise nemam dilema koji mi je sledeci telefon kad bude oko 400e.

I ja ga pre nekoliko dana video u Uscu i stvarno dobro izgleda, jedino ona lajsna sa strane...i interfejs mnogo bolje izgleda, ali ipak nije to to, zakocio mi je pri skrolovanju na homescreen-u (!). Neverovatno.

normalno da ce zakociti kad ga svaka ****** probava. ja ga koristim skoro mjesec i ni jednom nije zakocio sto ti kazes.

Nije bas tako jer je ovo bio potpuno out-of-the-box, bez ikakvih aplikacija, ali dobro...

hehe nemoj meni pricati, gledam covjeka koji se pravi pametan i kupuje kineze tj kopije i govori to je to nema dalje zasto kupovati brendovane telefone, i uzima moj tel i pokrece par aplikacija i kao gleda hoce li zastekati. kulturrno sam ga od**** i uzmem mu telefon iz ruke. mrzim ljude koji se prave pametni i kao sve znaju. tako da je vjerovatno neki sto prvo mrzi sebe pa onda sve ostalo uzeo i taj telefon i **** mu znanje i ti naletio posle njega.

Svaki Samsung laguje i tu nema price. Samo neko to ne zeli da prizna...

Možda je slučajnost a možda i ne ali ovo već viđam na 3-ćem telefonu s5 a prvo sam video na svom a tiče se zvučnika tj slušalice ne s5 gde je mrežica nakaradno postavljena gde jedan kraj (levi gledajući iz oka posmatrača) upada u plastiku a desnu je ispupčen. Pod rukom se najbolje oseti a i vidi se. Jel još neko ovo primetio.

Na mom nije tako, sve je u istoj ravni.
Ako mislis na ovo:

Samsung-Galaxy-S5-Review-092.jpg

da na to mislim,

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno