Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

ja ga gledao i nisam ni primetio lajsnu, tek posle sam se setio da kukate na nju i da je trebalo da obratim pažnju :d ono što zapazih za tih par minuta
1) nije ružan kao na slikama. rizikovaću i reći da i nije ružan :)
2) nije glomazan kao na slikama. nije ni blizu notea
3) bezeli nizu veliki kao na slikama
4) leđa su ok. za mena mnogo bolja od s3, ali ne i od s2
5) settings meni je wtf u bilo kojoj varijanti
6) manje od 300 mb rama slobodno na izloženom primerku (to je kapiram full touchwiz bez 3rd party aplikacija). u running apps ima 5 ekrana da se skroluje na dole. što znači da bez roota i brisanja bloatwera neće raditi kako bi morao da radi telefon sa 2 giga rama kad se nakrka heavy user aplikacijama
7) ekran baš mnogo svetliji od s2 :)

Poslednja izmena:
S5 ce spasiti svet. Dobri efekti u svakom slucaju :p

Jedva je odgledah do kraja koliko mi je dosadna i bez veze ... U pauzama snimanja svi akteri su vadili iphone iz džepova :-D

Kakva god da je bolja je za 10 klasa od htc reklama (za M8) koje su jadne.

E sad, u poslednje 2-3 godine Samsung marketing mi je uzasan kao i vecina promo videa (pratim ih skoro 15 godina). Ova je vrhunski odradjena ali po mom misljenju treba krace da traje i da bude zanimljivija, efektnija. Ali u svakom slucaju ovo je bolje nego pre.

Samo sto je ogroman paradoks kada gledas ovu cyber, vrhunski odradjenu reklamu i onda pogledas dizajn S5 aka duos od 150e ili kineska kopija istog :) Posle ovakvog videa zamisljam vrhunski (minimal) dizajniran telefon od nekih premium materijala a ne ovu nakazu od telefona. Na svu srecu iznutra je prilicno u skladu sa reklamom :)

Poslednja izmena:
ma ok su i 2gb kada se očisti rom

Meni i na N3 zna da reloaduje aplikaciju iako je rom olaksan.
Dovoljna su 2GB, ali ne na Samsungu.

pa čime ih nakrkaš?
ovaj što sam gledao sa verujem svim živim popaljenim ima 300 MB slobodno, nisam se setio da pogledam uptime. bar još 200-300 može da se oslobodi brisanjem, ono je suludo, pola sata skroluješ running apps :d
drugarov note 3 800 MB free na kitkatu, stock rom + viber, whatsapp...

čime ti popuniš 3 gb?

Kakva *****na reklama, nisam mogao da je ni odgledam do kraja! Ko se samo lozi na ovakve gluposti!

Po imenima rekao bih da je ovo jedna od najskupljih reklama ikad... pritom ne mislim samo na reklame za telefone :)

Još ja gledam na Twitteru Rooney priča nešto Galaxy team ovo ono, kasnije video i CR stavio isto nisam obraćao pažnju...

Reklama je zlo. Samsung ima resursa i rekli su što ne bi napravili najskuplju reklamu. Realno može im se :D

Ili se očigledno od starta razmišljalo o Prime verziji pa je moralo ovde negde da se nešto uštine. . I meni na N3 se desi da napunim RAM tako da je ipak zbog tw ludila potrebno što više rama..

pa čime ih nakrkaš?
ovaj što sam gledao sa verujem svim živim popaljenim ima 300 MB slobodno, nisam se setio da pogledam uptime. bar još 200-300 može da se oslobodi brisanjem, ono je suludo, pola sata skroluješ running apps :d
drugarov note 3 800 MB free na kitkatu, stock rom + viber, whatsapp...

čime ti popuniš 3 gb?

TT, fb, whatsapp, viber, browser, neke sitnije igre, yt. Desi mi se da reloaduje browser najcesce. Na S4 je bilo mnogo gore, tako da ne verujem ni da je na S5 sjajno.

9a9ataga.jpg

a2ysezup.jpg

tasa2asu.jpg

4anu2y6u.jpg

Sad pogledam i zapravo fino radi posao x-note v15 rom..

Sinoc sam po prvi put u zivotu pomislio da ne bi bilo lose da imam ovaj senzor za cuku na telefonu :d Trcao po slaboj kisi (uz sport tracker a telefon u kesi :d) i valjda posle ovih praznicnih hrana i cirke nesto pocela da mi preskace cuka, malo sam se iscimao.

Tako da ovaj senzor na S5 sve vise shvatam kao korisnu opciju (ako radi kako treba?) :) A o IP sertifikatu da ne pricam, aj i kesa je odradila posao i nije bilo kondenzacije ali mi je baterija naglo spala sa 18% i telefon se ugasio.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_vs_oppo_find_7a-review-1076.php

Poslednja izmena:
Pa imas onu app sto meri srce, radi isto kao i senzor. Ja moj koristio po kisi i nista mu nije bilo, iako nema taj sertifikat... Naravno da bi bilo bolje da ima, ali ni ovako mu nista nije, bar za sada xD

Pa imas onu app sto meri srce, radi isto kao i senzor. Ja moj koristio po kisi i nista mu nije bilo, iako nema taj sertifikat... Naravno da bi bilo bolje da ima, ali ni ovako mu nista nije, bar za sada xD

Taj app nema veze sa vezom, ja ga probao dok sam vozio bajs brdo ko zid i reko da vidim koliko udara čuka, a on mi izbaci 90 puls tako da...

Ja koliko sam gledao tacan je.. Jednom me pojurilo neko kuce ogromnom i puls bio 150+..

Da li je neko od vlasnika dobio update???

kojoj god "heart rate monitor" sa play store, sve rade na istu foru (staviš prst na kameru, ona upali blic i skenira ti cirkulaciju)

Probao sam, pokazuje kao 67.. i počnem da dišem ubrzano ko hebena zecica i on ga podize msm puls.. mada kapiram da je i zbog toga što ja mrdam prst više nego kad dišem normalno..

Sinoc sam po prvi put u zivotu pomislio da ne bi bilo lose da imam ovaj senzor za cuku na telefonu :d Trcao po slaboj kisi (uz sport tracker a telefon u kesi :d) i valjda posle ovih praznicnih hrana i cirke nesto pocela da mi preskace cuka, malo sam se iscimao.

Tako da ovaj senzor na S5 sve vise shvatam kao korisnu opciju (ako radi kako treba?) :)
opet ti ne bi bio od koristi, jer samo meri srčanu frekvenciju (broj otkucaja), a ti si se požalio na ekstrasistole (preskakanje) srca ;)

Mozda bude neki update pa ubace i opciju da pokazuje broj preskoka :d

Nazad
Vrh Dno