Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Koja je razlika? Sem apsolutno nepotrebne rezolucije, i malo brzeg cpu-a koji ce opet da ima iste performanse zbog ponavljam apsolutno nepotrebne rezolucije.

Jedina prednost ce da bude metal ako bude od metala, ali opet bitniji je kvalitet izrade, ne materijali.

Ne vidim zasto bi 3m nakon izlaska S5 izbacili ovo, ili ce da bude preskup i dostupan u veoma malim kolicinama ili nedostupan u svim zemljama.

Poslednja izmena:
To za rezoluciju si u pravu, s805 i 1080p amoled uz lepse i kvalitetnije kuciste su dovoljni.

Koliko sam ispratio oni su hteli vecu rez i na s5 ali nisu mogli da to isprate sa proizvodnjom. Tako da ocekujem da ovaj novi bude samo za j.koreju i to ne preko 1mil primeraka.

WP_20140507_14_59_06_Raw by Emix1020, on Flickr

tumblr_m8tzxofN0E1r4ocyz.gif

Jedva dodjoh do plavog!

ne znam što si ga jurio. Plava je mnogo ružna, jer to je sve samo ne plava boja. Ja sam očekivao plavu kao na kutiji. Meni je bilo čudno što S-view nama u plavoj boji već u zelenoj. Kad sam otpakovao telefon i video leđa sve mi je bilo jasno.

PS,
Pojavio mi se neki meni u podešavanjima "opcije razvojnog tima" tako nekako. Jel se sme to čačkati. Imao sam nešto slično i na s4 ali tamo nije bilo ništa vredno pažnje. Ovde i ima nekih stvari.

Poslednja izmena:
Ima svega tu, sad zavisi koliko znaš :)

Možeš da predjes na ART. Jedino vredno pomena. Ostalo ti ne treba.

ne znam što si ga jurio. Plava je mnogo ružna, jer to je sve samo ne plava boja. Ja sam očekivao plavu kao na kutiji. Meni je bilo čudno što S-view nama u plavoj boji već u zelenoj. Kad sam otpakovao telefon i video leđa sve mi je bilo jasno.

PS,
Pojavio mi se neki meni u podešavanjima "opcije razvojnog tima" tako nekako. Jel se sme to čačkati. Imao sam nešto slično i na s4 ali tamo nije bilo ništa vredno pažnje. Ovde i ima nekih stvari.

Najvise mi se svidja ova boja, jos od S4 Active, ovo jeste plavo ali nesto kao metalic plavo, ima neki sjaj.
Ako ti se ne svidja, mozes da kupis crni ili neki drugi poklopac, svaki Galaxy mi je bio crni pa da malo razbijem monotoniju. ;)

@Djilkosh_NS: pretpostavljao sam da nema ništa pametno

@Emix: Ma ne treba mi crni poklopac jer sam kupio crni S-view koji bi kupio i da sam dobio crni galaxy, Mads mi se lično šljašteća plava ne sviđa. Nekako mi ne deluje ozbiljno :))

Poslednja izmena:
Brzinu animacija možeš da staviš na 0.5x i naravno art ako ima

Ja ne kapiram zašto je uzeo telefon, koliko sam skapirao on je bio sasvim zadovoljan svojom Nokiom :)

Zato što može da ima "true smartphone" i dobru kameru? :)

Ne vidim poentu zašto bi koristio ili nosio dva smartfona :)

Sta mislite koliko ce da ga drzi euforija oko galaxy camere na s5. Ja mislim da ce dobiti hladan tus kad vidi koliko je nokia iznad bilo kog androida sto se kamere tice. Jedino ako ne misli da udomi nokiu i wp :)

^ Vidis kako se to radi kod Sammy-a. Napravis lose, letis napolje. HTC Camera guru vidim napravi lose proslu kameru, napravi opet jos gore na M8 (izbaci OIS), na kraju ostaje :D

Galaxy S5 Explained: the Camera (HDR, Fast Auto Focus, UI)

http://global.samsungtomorrow.com/?p=36433

Poslednja izmena:
The tech titan has promoted Lee Min-hyouk, vice president for mobile design, to the the top position.. That makes the 42 year-old Lee, the youngest senior executive in the company.

While Chang was booted for the looks of the Samsung Galaxy S5, the younger Lee received praise within the company for his work on designing the entire Galaxy range. 

Skinu jednog,nasledi ga drugi koji je isti on...

Poslednja izmena:
Displej je perverzija, znaci definitivno najbolji displej koji sam video u zivotu, no comment.
TW dosta poboljsan, jednostavnije, "cistije" ikonice, sve radi glatko, mada me settings menu jako nervira. Gore i od WP.
Telefon odlicno lezi u ruci, poklopac na dodir super, boja mi se mnogo svidja, dosta ljudi koji su videli telefon uopste ne provaljuju da se radi o Samsungu.
Kameru jos nisam isprobao...

Edit: Stalno mi iskace nesto: "Google can check all apps installed..." kad instaliram nesto, ne secam se da sam ovo imao na Note 3... ili sam prihvatio.
Kako da iskljucim ovo? Ili da idem na "Agree?" Posto i kad iskljucim opet iskace.

O cemu se uopste radi?

Poslednja izmena:
Oces da zadrzis oba telefona ili..?

Displej je perverzija, znaci definitivno najbolji displej koji sam video u zivotu, no comment.
TW dosta poboljsan, jednostavnije, "cistije" ikonice, sve radi glatko, mada me settings menu jako nervira. Gore i od WP.
Telefon odlicno lezi u ruci, poklopac na dodir super, boja mi se mnogo svidja, dosta ljudi koji su videli telefon uopste ne provaljuju da se radi o Samsungu.
Kameru jos nisam isprobao...

Edit: Stalno mi iskace nesto: "Google can check all apps installed..." kad instaliram nesto, ne secam se da sam ovo imao na Note 3... ili sam prihvatio.
Kako da iskljucim ovo? Ili da idem na "Agree?" Posto i kad iskljucim opet iskace.

O cemu se uopste radi?

Vidi u settings>security> iskljuci verify apps ili u google settings iskljuci verify apps ILI da vidis, mada ja mislim da je to mozda povezano sa KNOX-om.

Ne verujem da je to to. Verify apps te pita samo prvi put kada upalis telefon, posle ne.

Nazad
Vrh Dno