Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

....osim ako se nisam istripovao :d

Sta je bolje uzimati sada preko operatera S5 ili Z2?Koji je model kompletniji generalno?

Naravno Z2, ali tesko da ces naci realan odgovor, jer si postavio pitanje u s5 temi.

Da li se nekom ovo desilo imam Patriot-a od 32gb klase 10 i vec drugi put mi se ovo desava.
Da microsd kartica prvi put kad sam isprobavao privatni mod da kartica zabode i da je mogu samo formatirati da bi opet radila a drugi put mi se desilo danas sama od sebe.
Nesto slicno mi je se desavalo i na s3.
Sta bi to moglo da bude?

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]U-WoREYjUT8[/YOUTUBE]

ala nova 3 przi gpu :)

Ma da li je moguce da ce da izbace S5 Google Ediciju za internacionalu?! Mada zadovoljicu se i sa s4 istom ako uspem da nabavim!!

Sat vremena? Vredi li gledanja? Za to vreme mogu da odgledam celu epizodu Game of Thrones i da popijem pivo preko toga? :D

Definitivno sam zaključio da je front ear speakar neidentičan na krajevima. Iako je teško vidljivo ipak se malo vidi na svetlosti i oseti pod prstom da je desni deo gledano spreda blago izdignut dok je levi deo blago spušten. Znam da su ameri sa m8 prijavljivali ovu anomaliju dok za s5 nije niko. Pošto pazim telefon sasvim je sigurno da je ovo out of the box došlo. Sve radi tako da tu nema problema ali malo iritira sama spoznaja toga. Ne znam da li ovako nešto podleže garanciji kod mts-a. Ili da se obratim samsungovom predstavništvu da njih pitam ili roamingu. Ne znam ni kome. Ili da zaboravim the whole thing.Šta biste vi da ste na mom mestu ?

Poslednja izmena:
Sat vremena? Vredi li gledanja? Za to vreme mogu da odgledam celu epizodu Game of Thrones i da popijem pivo preko toga? :D

Ja uvek uz kafu gledam njene recenzije. Izgleda da ne znas, verovatno si i nov u ovom smartphone svetu, ali sve njene recenzije su in-depth :) Mnogi je ne vole, vole neke koji kazu u 5 minuta sve isto, svi portali, a Erika je ipak drugacija, obuhvata dosta toga.

Ako si zainteresovan za kupovinu telefona odgledaj svakako, kaze uvek dosta toga :)

A ako nisi zainteresovan za kupovinu, odgledaj ovako, ako imas vremena mozda ti se svide njeni review-i :D

Poslednja izmena:
Nov sam na ovom forumu, to da. U svetu telefona i pametnih telefona... Nisam.
Svaka čast Eriki, ali sat vremena je puno, koliko god u dubinu da ideš.
Ili možda ona spoooooooroooooo priča :)

Onda nisi pratio recenzije :) Svejedno, ja je gotivim, mozda je i ti zgotivis. U svakom slucaju imas timecode, pa kliknes sta hoces da gledas ;)

Da li koristite fingerprint scanner za otkljucavanje? I kako vam radi?

Meni je ovo malo... :S:

pojavilo se novo ažuriranje sa S5 kupljene kod srpskih operatera. Barem tako piše na sammobile. Ja sam jutros proveravao putem OTA ali nema ništa

ispravka. pojavio se OTA, ima 100mb

Ima li ovo cudo od telefona notification light uopste?!...Erika ga nije spomenula uz kameru, light i proximity senzore!!

Ima li ovo cudo od telefona notification light uopste?!...Erika ga nije spomenula uz kameru, light i proximity senzore!!

Na deanoj strani gledano spreda u više boja kao i kod s3 ili s4.

Naravno da ima u gornjem levom uglu.

Ma daj, cura tupi sat vremena o telefonu i jednu od značajnih stvari ne spomene. Koja kraljica!
:) :) :)

Vrh Dno