Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Treba sacekati jos malo, mozda neki apdejt malo poboljsa kvalitet, ko zna u kojoj je fazi ovaj softver, ima jos skoro mesec dana do pocetka prodaje.

Ja mislim da Sony ima bolji hardver (senzor, g lens) a Samsung ispeglaniji softver i bolji led blic, S4/N3 vs Z1/c a za S5 vs Z2 led blic ce se tek videti mada mislim da ce Samsung opet imati (malu) prednost.

Poslednja izmena:
HSV da pitam tebe bolje nego google :) koji androidi imaju OIS osim g2 i n5?

HTC One, biće sad i ovaj novi One Two, G Pro 2 i to je to ;)

da one sam zaboravio... šteta što to nije zastupljenije, po nexusu sam stekao utisak da u low light znači više nego veći senzor

Al' to je tek kad ukljucis hdr+ bez toga je jad i beda :d

Hdr plus na nexus 5 zakon. Nisam udarao slike bez njega evo vec mesec dana :)

A sto se tice s5 kamere,nije lose.. Zadovoljavajuce

Sada bacih pogled.. Au ***.. Ne secam se da je neki mob imao tolike cene uz pakete. Zlo

Pa bolesno je jer je to Telenor, a drugo menjali su pakete, a i uvek su najskuplji što se tiče telefona. Toliko je i S4 bio, tako da ne znam čemu toliko cudjenje...

Nije zlo uopšte cena, cena je normalna za telefon koji se tek pojavio.

Ne znam.. Pratio sam i s4 i ne secam se da je ovako jaka cena bila. Da li je note 3 imao ovakve cene u telenoru ?

Пис1000 - 60200 за ноут3 кад се појавио.

Ja ne znam ko daje ta imena rezolucijama?

Ako znamo šta su 720 i 1080 rezolucije, prilično je jasno i logično koja treba da se zove 2k. Od tih marketing gluposti gde se guraju sve jači pojmovi mi se povraća. Kao ona glupost sa "4k" videom na npr note 3. Do juče su se rezolucije obeležavale po vertikali a sad odjednom po horizontali, ma nije moguće. Šta je sledeće, po dijagonali, obimu, površini...

mene je iritiralo to od starta, jos prvi telefoni sa 220+ ppi su bili obeleazavani sa HD.

Konkretno ja ne vidim poentu vece gustine od 300 ppi, a vise od FHD na ekranu telefona je bukvalno za deebile kojima je bitna cifra specifikacija za hvaljenje i nista drugo.

mene je iritiralo to od starta, jos prvi telefoni sa 220+ ppi su bili obeleazavani sa HD.

Konkretno ja ne vidim poentu vece gustine od 300 ppi, a vise od FHD na ekranu telefona je bukvalno za deebile kojima je bitna cifra specifikacija za hvaljenje i nista drugo.
i ip4 i tvoj zopo imaju 300+ ppi ekrane. koji ima "finiju" sliku?

Cene jesu jake i prejake ali i S3 je bio 1 dinar a pretplata 5600.Ovi sto pljuju Telenor za cene verovatno misle da ce Telekom i Vip besplatno davati S5,pa moguce,ko zna.Ko zeli novi premijum model dace kes ili uzeti S5 uz paket.Sigurno ce S5 po oglasima nov biti oko 650 eura.Verujem da ce cene za S5 u Telekomu biti vece od Telenora.

Ček, ček, rekoše da ovo ne sme da se radi, da nije potpuno vodootporan, već samo malo više od splash proof.

f66f30d288f00edd14624f0a9990.jpg

edit:

Baš su nejasni oko ovoga, kako je onda IP67 drugačiji od IP58 na Xperia Z1/Z2...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
500e nabavna cena + carina + porez = 630e (73000)
e sada,da li je normalno da stave cenu od 95000 bez ugovora? *** jeste,jer je ovo šupak kosmosa
Možeš i drugačije da gledaš,u startu dobijaš 25000 popusta na cenu uz najslabiji paket :d (pa se tešiš kako si dobro prošao)

Poslednja izmena:
Cene jesu jake i prejake ali i S3 je bio 1 dinar a pretplata 5600.Ovi sto pljuju Telenor za cene verovatno misle da ce Telekom i Vip besplatno davati S5,pa moguce,ko zna.Ko zeli novi premijum model dace kes ili uzeti S5 uz paket.Sigurno ce S5 po oglasima nov biti oko 650 eura.Verujem da ce cene za S5 u Telekomu biti vece od Telenora.

a zašto recimo cena za S5 ne bi bila ova

ili ovakva

nego nam godinama deru kožu :S:

Placao bi 65e pretplatu da ga uzmes za 0 a?

A kao da onu up nece imati problema,setimo se samo prosle godine..

Pa ko zna, mozda su se doveli u red mada..

[YOUTUBE]VqE_01ZzTtM[/YOUTUBE]

Vrh Dno