Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Poslacemo Djilketa da im sav bloat pobrise :D

Edit: Ali ozb da je tu odlucujuci i bitan faktor znanje (a nije), nagrada bi vec mogla da ide u ruke Deniju, uz duzno postovanje prema Branislavu i Vojkanu :)

Poslednja izmena:
Razmisljam se :)

Poslacemo Djilketa da im sav bloat pobrise :D

Edit: Ali ozb da je tu odlucujuci i bitan faktor znanje (a nije), nagrada bi vec mogla da ide u ruke Deniju, uz duzno postovanje prema Branislavu i Vojkanu :)

I tako su se dvoje smuvali :)

Da su faktori znanje i želja da se nekome pomogne prvo mesto bi delili Vojkan i Corvus Corax..:) par praznih mesta pa svi ostali, naravno Gizma ne računam ;-)

Djilke je priča za sebe ;-)

Poslednja izmena:
Kakav bre zmagi, ja ga ne vidjoh nigdje...ovo 3-oje favoriti. :D Mada bi mogao i ti loznice da se ukljucis u trku.

Sto, ne moras osvojiti cisto da ucestvujes, mozda ti to bude podstrek za dalju smartphone karijeru.

Sto, ne moras osvojiti cisto da ucestvujes, mozda ti to bude podstrek za dalju smartphone karijeru.

neka ostavicu to mladjima ovde.. 2pac,dzoni bravo i par njih,ima zanimljivih znalaca :D ja sam svoje ucestvovanje usmerio na neku drugu stranu :)

neka admin brise ovaj off realno,ko je procitao, procitao je :D

NIJEDAN video niti događaj, na kojem Samsung pokušava da pridobije ljude da kupuiju njegov ĐUBRETARSKI S5, neće moći sakriti ČINJENICU da je S5 samo vrlo blago updateovana varijanta već postojećeg S4.

E to je ono što me ljuti, što se diže telefon u nebesa kad on nebesima ni blizu nije !!! grrrr

A sto tebe to boli? Zaobidjes lepo i uzivas.
Jeste slab napredak, ali je daleko od loseg telefona. ;)

NIJEDAN video niti događaj, na kojem Samsung pokušava da pridobije ljude da kupuiju njegov ĐUBRETARSKI S5, neće moći sakriti ČINJENICU da je S5 samo vrlo blago updateovana varijanta već postojećeg S4.

E to je ono što me ljuti, što se diže telefon u nebesa kad on nebesima ni blizu nije !!! grrrr

Jel tebi dobro??
Ko ti drma kavez?

Jel tebi dobro??
Ko ti drma kavez?

Meni je odlično, a tebi kako je samo ti znaš ! Svašta...

Moje je pravo da se ljutim zbog tzv "S5" telefona...po meni ovo je samo jedan S4+ i ništa više od toga. Kao korisnik Samsung telefona imam pravo da očekujem veći napredak, zar ne ? A ko ovo moje tumači kao ludost bolje da ne komentariše već da ćuti i stidi se...

Ko osvaja nagradu, ko ga najvise "nafali" u recenziji :D Bice zanimljiva borba i teska odluka :d
imam utisak da će komentari na račun S5 u ovoj temi drastično da se promene na bolje posle ove najave... :D
ne zameram nikom, ako imaš šansu da osvojiš dobar fon besplatno - zašto da ne?
btw. Samsung je već poznat po tome što radi "marketing" na forumima, a ovo je zaista odličan vid marketinga - pokupiš 25 najaktivnijih članova na ovom podforumu, pridobiješ njihovu naklonost i dobre komentare za uređaj na ovoj temi, a prosečni korisnici koji dođu ovde da se informišu više će kupovati fon... well done Samsung!

preterali su malo.... baš će neko sad da se bori oko njihovog telefona, nije nego, pa nisu oni bogovi.

svara se kult oko ovoga, kao neki elitizam, stopama apple-a. stvarno bzv.

E zbog ovakvog razmisljanja smo mi kao drzava u blatu...toliko negativnosti, toliko lose energije, lose karme

Ne, Samsungu je dosadno, nemaju sta da rade pa ajde da se igraju, naravno da sve ima smisla: JA sam se borio zestoko da ovakav dogadjaj dobije i zasluzi BAS Benchmark, moja ideja je to bila. Ja sam licno predlozio da uradimo nesto neobicno, drugacije, nesto po cemu je Benchmark prepoznatljiv i drugaciji od drugih

Toliko ljudima u ovoj zemlji fali sirine u razmisljanju da je to strasno, u svemu teorija zavere, u svemu ludilo mozga

Dodjes, odslusas prezentaciju, upoznas ljude ovakve i onakve, dobijes u ruke telefon koji niko od tvojih poznanika video nije, sagledas ga sa svih strana, mozda ti se svidi a mozda ne, popijes pice. Izasao iz kuce, proveo zanimljivih dva sata i nesto ti fali?

Ne, najbolje je da Samsung svima pokloni po telefon i onda bi opet bilo: ha, ha...hoce da nas podmite

zao mi je sto sve ovo objasnjavam, da ljudi shvate da se za ovakve stvari Benchmark bori, napise 100 mailova, ode na 5 sastanaka...i nekome to nije dovoljno

Super je ideja.Da li je mozda moguce organizovati takve prezentacije i za neke druge proizvodjace, manje zastupljene ili nezastupljene na nasem trzistu?

E zbog ovakvog razmisljanja smo mi kao drzava u blatu...toliko negativnosti, toliko lose energije, lose karme
...

Neki dan ja na sajmu i stoje dvojica kraj nekog Jaguara i komentarisu: "Realno i nije nesto. Moglo je to puno bolje" :D

E, to ti je to isto...

Neki dan ja na sajmu i stoje dvojica kraj nekog Jaguara i komentarisu: "Realno i nije nesto. Moglo je to puno bolje" :D

E, to ti je to isto...

E pa sve si rekao...nemam sta da dodam

Besni ljudi, besni...

Super je ideja.Da li je mozda moguce organizovati takve prezentacije i za neke druge proizvodjace, manje zastupljene ili nezastupljene na nasem trzistu?

Ja bih prvi voleo da toga ima vise, jedini smo mi i organizovali takve stvari dok je bilo Bench House-a

Ali te stvari se ne desavaju same od sebe, zestoko treba da se zapne, neko to mora da finansira, a para nema

Ne, Samsungu je dosadno, nemaju sta da rade pa ajde da se igraju, naravno da sve ima smisla: JA sam se borio zestoko da ovakav dogadjaj dobije i zasluzi BAS Benchmark, moja ideja je to bila. Ja sam licno predlozio da uradimo nesto neobicno, drugacije, nesto po cemu je Benchmark prepoznatljiv i drugaciji od drugih

Toliko ljudima u ovoj zemlji fali sirine u razmisljanju da je to strasno, u svemu teorija zavere, u svemu ludilo mozga

Dodjes, odslusas prezentaciju, upoznas ljude ovakve i onakve, dobijes u ruke telefon koji niko od tvojih poznanika video nije, sagledas ga sa svih strana, mozda ti se svidi a mozda ne, popijes pice. Izasao iz kuce, proveo zanimljivih dva sata i nesto ti fali?

Ne, najbolje je da Samsung svima pokloni po telefon i onda bi opet bilo: ha, ha...hoce da nas podmite

zao mi je sto sve ovo objasnjavam, da ljudi shvate da se za ovakve stvari Benchmark bori, napise 100 mailova, ode na 5 sastanaka...i nekome to nije dovoljno

Malo mi se smucilo dok sam citao pojedine komentare iskreno.
Ljudi iz Samsunga u dogovoru sa vama odluce da daju sansu nekima da medju prvima probaju telefon, da ga koriste i napisu utiske, pa da i taj telefon dobiju na poklon. I procitas ovako nesto... no comment. :S:

Reklama, teorije zavere, namestaljka, eh sto nije Nexus... :S:

Poslednja izmena:
I meni su malo komentari preseli, a "prijavio" sam se jos popodne. I prvi odgovorno tvrdim:

1) SVE sto mi se ne bude svidjalo kod telefona napisacu u tekstu, ako budem dobio priliku da ga napisem;
2) SVI ce napisati sve sto im se ne svidja;
3) NECE kriterijum za dodelu telefona biti ko ga je najvise nahvalio.

Mislim da je Bench iznad toga i zato toliko i visim na forumu, iz postovanja ka organizatorima istog i vecem, korektnom delu ove zajednice.

E sad, sto u svakom zitu ima kukolja... Posebno to sto Gizmo rece - teorije zavere su neizbezne i to kritikovanje, kukanje, kako nikad nista nije dovoljno dobro...

... i pored toga što već imaju tako ružno i negativno mišljenje a priori, takođe imaju potrebu da ga i objave. Više puta. U pogrešnoj temi.

Nije kriterijum da li se nekome svidja telefon ili mu se ne dopada kako je uradjen dizajn...

Ja licno ocekujem da mi neko do u sitna crevca opise recimo kameru ili nesto drugo sto mu se dopalo, ili mu se nije dopalo ali je to uzeo kao temu svog rada pa objasnio zasto mu se nije dopalo. Pa ako je ta kamera tema, da objasni zasto se na nekim drugim telefonima dobijaju bolje fotografije, ili da pohvali ako smatra da treba da pohvali

Ne brate...uhvaticemo se za bloatware, za dizajn, za plastiku, za ovo za ono...pa jel ovo fashion design ili tech forum?

Podijeli seminarske radove Peca (da imaju vremena literaturu skupiti)...nek' svako prostudira u sitna crevca odjredjene dijelove :) Sve kad se zaokruzi ima da se dobije savrsen review. Svako da radi istu stvar na svoj nacin (i uopsteno) je bzvz.

Poslednja izmena:
Podijeli seminarske radove Peca...nek' svako prostudira u sitna crevca odjredjene dijelove :) Sve kad se zaokruzi ima da se dobije savrsen review. Svako da radi istu stvar na svoj nacin (i uopsteno) je bzvz.

Ako podeli onda nije ravnopravno. Neko ce se recimo buniti zasto je on dobio da pise o Amoledu a sto nije o kameri, jer je kamera po njegovom misljenju mnogo bitnija svima na tom telefonu i veliki je plus, o njoj moze da pise do sutra a o ekranu ne moze.
Ovako je najbolje, kao kada je bilo ono sa AMD. Nece neko pricati o memoriji na grafickoj a drugi o hladjenju.

Pozdravljam ovu saradnju i stvarno svrstava Benchmark na sam vrh. I zelim srecu takmicarima, bice zanimljivo citati review-e :)

Poslednja izmena:
Misliš čitati pobednički review ;-) ko ima vremena da pročita sve pojedinačne reviewe..

Malo mi se smucilo dok sam citao pojedine komentare iskreno.
Ljudi iz Samsunga u dogovoru sa vama odluce da daju sansu nekima da medju prvima probaju telefon, da ga koriste i napisu utiske, pa da i taj telefon dobiju na poklon. I procitas ovako nesto... no comment. :S:

Reklama, teorije zavere, namestaljka, eh sto nije Nexus... :S:

''Rece'' lik koji bi se 10x gore ponasao da je neki drugi brend u pitanju (osim nokije i samsunga, trenutno :d)

Inace svaka cast za Samsung i Bench, bilo bi super da je vise ovakvih akcija cheers

Poslednja izmena:
''Rece'' lik koji bi se 10x gore ponasao da je neki drugi brend u pitanju (osim nokije i samsunga)

Inace svaka cast za Samsung i Bench, bilo bi super da je vise ovakvih akcija cheers

hsv očekujem tvoj review u ovoj nagradnoj igri.. Ipak si ti pro što se tiče kamera na Androidu :)

Ne. Ja i dalje mislim da ce S5 uz Z2 i N3 biti najbolji android ''telefon'' do sada i za sada ali mi ne pada na pamet da zbog moguce nagrade hvalim nesto sto sam napljuvao i sto mi je odvratno a to je S5 dizajn i materijali kucista ;) A za kameru se slazem, uz Z2 ce biti najbolja medj' androidima.

A jedva cekam da citam hvalospeve (onih koji su pljuvali S5) ''pa i nije toliko los dizajn, materijali su ok, super je u ruci, prelep'' itd :d :d

Da dodam da ovim nemam nameru da umanjim znacaj akcije, naprotiv, respect za bench/samsung, kao i do sada.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno