Poslacemo Djilketa da im sav bloat pobrise
Edit: Ali ozb da je tu odlucujuci i bitan faktor znanje (a nije), nagrada bi vec mogla da ide u ruke Deniju, uz duzno postovanje prema Branislavu i Vojkanu![]()
Kakav bre zmagi, ja ga ne vidjoh nigdje...ovo 3-oje favoriti.Mada bi mogao i ti loznice da se ukljucis u trku.
Sto, ne moras osvojiti cisto da ucestvujes, mozda ti to bude podstrek za dalju smartphone karijeru.
neka admin brise ovaj off realno,ko je procitao, procitao je![]()
NIJEDAN video niti događaj, na kojem Samsung pokušava da pridobije ljude da kupuiju njegov ĐUBRETARSKI S5, neće moći sakriti ČINJENICU da je S5 samo vrlo blago updateovana varijanta već postojećeg S4.
E to je ono što me ljuti, što se diže telefon u nebesa kad on nebesima ni blizu nije !!! grrrr
Jel tebi dobro??
Ko ti drma kavez?
imam utisak da će komentari na račun S5 u ovoj temi drastično da se promene na bolje posle ove najave...Ko osvaja nagradu, ko ga najvise "nafali" u recenzijiBice zanimljiva borba i teska odluka :d
preterali su malo.... baš će neko sad da se bori oko njihovog telefona, nije nego, pa nisu oni bogovi.
svara se kult oko ovoga, kao neki elitizam, stopama apple-a. stvarno bzv.
E zbog ovakvog razmisljanja smo mi kao drzava u blatu...toliko negativnosti, toliko lose energije, lose karme
...
Neki dan ja na sajmu i stoje dvojica kraj nekog Jaguara i komentarisu: "Realno i nije nesto. Moglo je to puno bolje"
E, to ti je to isto...
Super je ideja.Da li je mozda moguce organizovati takve prezentacije i za neke druge proizvodjace, manje zastupljene ili nezastupljene na nasem trzistu?
E zbog ovakvog razmisljanja smo mi kao drzava u blatu...toliko negativnosti, toliko lose energije, lose karme
Ne, Samsungu je dosadno, nemaju sta da rade pa ajde da se igraju, naravno da sve ima smisla: JA sam se borio zestoko da ovakav dogadjaj dobije i zasluzi BAS Benchmark, moja ideja je to bila. Ja sam licno predlozio da uradimo nesto neobicno, drugacije, nesto po cemu je Benchmark prepoznatljiv i drugaciji od drugih
Toliko ljudima u ovoj zemlji fali sirine u razmisljanju da je to strasno, u svemu teorija zavere, u svemu ludilo mozga
Dodjes, odslusas prezentaciju, upoznas ljude ovakve i onakve, dobijes u ruke telefon koji niko od tvojih poznanika video nije, sagledas ga sa svih strana, mozda ti se svidi a mozda ne, popijes pice. Izasao iz kuce, proveo zanimljivih dva sata i nesto ti fali?
Ne, najbolje je da Samsung svima pokloni po telefon i onda bi opet bilo: ha, ha...hoce da nas podmite
zao mi je sto sve ovo objasnjavam, da ljudi shvate da se za ovakve stvari Benchmark bori, napise 100 mailova, ode na 5 sastanaka...i nekome to nije dovoljno
Podijeli seminarske radove Peca...nek' svako prostudira u sitna crevca odjredjene dijeloveSve kad se zaokruzi ima da se dobije savrsen review. Svako da radi istu stvar na svoj nacin (i uopsteno) je bzvz.
Malo mi se smucilo dok sam citao pojedine komentare iskreno.
Ljudi iz Samsunga u dogovoru sa vama odluce da daju sansu nekima da medju prvima probaju telefon, da ga koriste i napisu utiske, pa da i taj telefon dobiju na poklon. I procitas ovako nesto... no comment. :S:
Reklama, teorije zavere, namestaljka, eh sto nije Nexus... :S:
''Rece'' lik koji bi se 10x gore ponasao da je neki drugi brend u pitanju (osim nokije i samsunga)
Inace svaka cast za Samsung i Bench, bilo bi super da je vise ovakvih akcija cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari