Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

I kako sljaka? Kamera i sve ostalo? Mislim sve zavisi koliko si imao vremena da se igras sa njim.

Poslednja izmena:
I kako sljaka? Kamera i sve ostalo? Mislim sve zavisi koliko si imao vremena da se igras sa njim.

Sta znam radi dobro..ok je izrade,deluje mnogo cvrsce od s4. Kamera mislim da je najbolji deo,koliko mogu da vidim bas je fokus brz

Sta znam radi dobro..ok je izrade,deluje mnogo cvrsce od s4. Kamera mislim da je najbolji deo,koliko mogu da vidim bas je fokus brz

Pod radi dobro mislio sam na novi touchwiz, jel se ne oseca ona tromost kao na proslom?

Ako su to popravili onda GG :smoke:

mislim da ne moze biti kriminalno kao na s4,
doduse ovaj nije za prodaju primerak pa je pitanje da li ce i ostali primerci ovako raditi, nije bas onako kao na nexusu,trenutno :D
ali je dobar, tecno je nekako

I sta je bilo sa Samsung telefonom koji su trebali juce da izbace?

Прочитај текст изнад.. Нека камера је представљена :)

A da,pih ja se nadao nesto oko telefona da je kad ono kamera,nista posebno :)

A mozda su u Tajvanu inace niske cene toliko?:)

[YOUTUBE]uPyUDQxRda8[/YOUTUBE]

hands on na srpskom :D

Ativ-SE.png

Zasto S5 nije mogao ovako da izgleda??

Poslednja izmena:
Verovatno plasticna imitacija alu.

pa onda ništa spec :/

to i ja mislim pošto je cover u pitanju, da je aluminimunimum bio bi unibody verovatno...

ja više ne znam da li je bolje unibody ili izmenljiva baterija. baterija će svakako da izdrži dve godine da se ne menja, a dve godine je otprilike taj period koliko neko maximalno drži isti telefon...

Poslednja izmena:
preterali su malo.... baš će neko sad da se bori oko njihovog telefona, nije nego, pa nisu oni bogovi.

svara se kult oko ovoga, kao neki elitizam, stopama apple-a. stvarno bzv.

Poslednja izmena:
Podsjeca me na konkurs za posao. Jos da saljemo i motivaciono pismo. :D Da davaju Nexus pa hajde :)
Reklamiraju se na sve moguce nacine, smaraju narod... :)

Poslednja izmena:
Ćuti, sledeća akcija ima da bude kupite s5 i dobijate vaučer od 50e da potrošite u Samsung radnji..:) moraju zalihe da se prodaju, ako stoje u magacinu veći su trošak nego da se udari jači popust

Pa ni crApple se ne reklamira toliko koliko Lamesung. Brate ako si kvalitet sta ce ti reklama :D

Kupite S5 i dobijate jos jedan gratis.
Kao onomad na pijaci za rumunski wc papir.
3 za dinar.

Dobro hajde sad 2 dana o ovome, nemate druga posla.

Svaka im cast sto poklanjaju ulaznice i S5. Zato su i tu gde jesu za razliku od ostalih.

Kome se ne svidja neka ne ucestvuje.

Ko osvaja nagradu, ko ga najvise "nafali" u recenziji :D Bice zanimljiva borba i teska odluka :d

Dobro hajde sad 2 dana o ovome, nemate druga posla.

Svaka im cast sto poklanjaju ulaznice i S5. Zato su i tu gde jesu za razliku od ostalih.

Kome se ne svidja neka ne ucestvuje.

+1
Ja bi se prijavio, ali tad mi je ispitni rok...

Ja bi se prijavio ako bi mi dali da mu odmah kastomizaciju nabacim... :D

Vrh Dno