prave novi telefoni dobre slike po danu i mogu da se porede sa compactima, ali cim imas manjak svetla ne mozes porediti ni sa 7 godina starim digitalcima(malo boljim compactima ne nekim krsevima) jer tu do izrazaja dolazi optika i naravno blic koje telefoni nikada nece imati zbog fizicke nemogucnosti
necemo da se vredjamo. mislio sam na smartfonove. nokia i dalje pravi telefone
po mnogima (većini) je taj g2 bolji od 1020
Citajuci postove od pre dva dana nisam ni pretpostavljao da si ovako ogranicen, tj. da ograniceno razmisljas.
Ali ok prevari se covek.
Don't feed the troll
Pijan si danas, take a seat!
gorane dot kome, Nije moja preporuka da se kupuju kinezi, ali je moja preporuka da se ne treba zaletati za ime kompanije, sto vec godinama rade Apple-ovci a sada i Samsungovci. Pisao sam na temi kineskih tlefona: svojim ocima sam video da je MSM727 u ono vreme (2010) ZTE od qualcomm-a kupovao za 12 dolara po komadu, a ceo SoC assembly za telefon je kostao 22 dolara (Blade san francisco). Neka je kompletna cena SoC-a jednog Note3 60 dolara, nek ode i na ekran i ostatak 100 dolara, oni i dalje uzimaju 500+ po flaghsip telefonu. Neka firma se odluci da ima manji profit a vise sold units-a, i ponudi svoj telefon za 400 umesto 600, a kinezi koji koriste MTK ponude slicne specifikacije slabijeg kvaliteta delova za 150 dolara. treba naci balans. One je telefon sa premium izradom i materijalima slicne cene kao S4 - bolja kupovina. U slucaju da nemas pare, a hoces telefon novije generacije, onda je za tebe najbolja kupovina MTK chipset od Alcatel, Huawei, itd.
pored svog busanja u grudi raznoraznih kompanija, trenutno najjaci telefon na svetu je Xiaomi MI3 koji ima custom pripremljeni Snapdragon 800 i kernel, i drzi 8 od 10 najvisih ikada izmerenih Antutu-a.
ih baš ga preteraDon't feed the troll
Pijan si danas, take a seat!
ako je koleginici fon dosadan, onda je i ona dosadna. i svaki bi joj fon bio dosadan. inače emix je "slao" opasno mnogo slika na ovom forumu i sve su xtra, pokazuju ne samo kvalitet kamere na 1020 nego i njegovo umećenisam ogranicen. samo sam govorio iz mog licnog iskustva. ti si se odmah nasao uvredjen. inace koleginica ima lumiu model 8... i nesto. po danu pravi lepe fotke, ali nisam video nocu. njena zamerka na isti je da je "dosadan" fon. pre toga je imala arc S. posalji neku fotku ~predvece i razuveri me
ih baš ga preterasvaki je dobar na svoj način
ako je koleginici fon dosadan, onda je i ona dosadna. i svaki bi joj fon bio dosadan. inače emix je "slao" opasno mnogo slika na ovom forumu i sve su xtra, pokazuju ne samo kvalitet kamere na 1020 nego i njegovo umeće
http://balkanandroid.com/samsung-galaxy-s5-obara-rekorde-sa-preko-100-000-prednarudzbi/
Kad se ovo pogleda,izgleda da bi prodali i krs od telefona samo da ga reklamiraju i nazovu peticom,sesticom,sedmicom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari