Mene vise cudi sto stvarno cesto cujem o felerima "premium" uredjaja.Cesto i ovde procitam po dva tri puta vracali ili se "pomirlili" sa tim.I na kraju sledeci fon, opet ista firma.
Za neksuse labava dugmad, pikseli,kod cetvorke lomovi zadnjeg dela, za htc-ove su bila bese ona probijanja i fleke po ekranu na crnoj pozadini(ili je to bese bio sgs3), sd i lajsne koje se grebu kao nenormalne na samsunzima, za sonije maticne crkavaju...a za ove jeftinije uredjaje mnogo redje.
- IP67 certified - dust and water resistant
- Water resistant up to 1 meter and 30 minutes
i ne samo to, high end telefoni su "žrtve" negativne kampanje konkurencijeŠta misliš zašto je to tako? Svi ti uređaji se prodaju u ogromnom broju, pa samim tim postoji i više potencijalnih korisnika koji će prijaviti određeni defekt.
Šta misliš zašto je to tako? Svi ti uređaji se prodaju u ogromnom broju, pa samim tim postoji i više potencijalnih korisnika koji će prijaviti određeni defekt.
- IP58 certified - dust proof and water resistant over 1 meter and 30 minutes
- IP67 certified - dust and water resistant
- Water resistant up to 1 meter and 30 minutes
ili zbog drugog interesa..
po Dzeksonu bi svi mi trebali da kupujemo "kineze"
mozda je u pravu posle iskustva koje ima ili zbog drugog interesa..
ali čak i takvi telefoni ne mogu da nadmaše prosumera koji je danas jeftin u pm. ja sam devojci kupio panasonik 21x zoom 16mpix, 808 mu nije ni prići, a verujem ni jedan mobilni ako 808 ne može.
Ovi telefoni ce da istrebe kompaktne fotoaparate.Definitivno
vispreni domaci IT novinari..http://www.pressonline.rs/plus/tehno/301729/stigao-novi-samskung-galaxy-s5.html
yes. ali macro/ slike gde ne treba zoom sasvim super, u suštini ako imaš neki high end telefon imaš i prosečan digitalac. sigurno bolji nego što su digitalci bili pre 7 godina, a i sa tim su ljudi živeli i pravili uspomene....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari