Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

4fb19e7eab4c7.png

Pa ni da uz njega ide jedan rezervni S5, ne bih dao tolike pare za smece. Strasno.

Ipak cu cekati Avgust da izbace Xperia Z3 kao sto pricaju :D

Vala načekaćeš se...zaista ne vidim potrebu da čekaš Z3 kada je sasvim izvesno da je Z2 bolji telefon od Samsung S5-ice. Daleko bolji ekran ima u odnosu na Z1, čitao sam nešto o tome.

Da li uopšte postoji neki telefon sa IP68 sertifikatom ? Ima li čak i nešto bolje od toga ???

Poslednja izmena:
Bice ovde egal izmedju Z2 i S5 doduse ostaje da se vidi sta ce doneti novi One :)

Pa One nece doneti nista u odnosu na stari, sem podizanja sa 4 na 5mpx kameru i dodatak jos jedne. Ostalo je sve isto. Ostaje najlepsi Android ;)

Pa One nece doneti nista u odnosu na stari, sem podizanja sa 4 na 5mpx kameru i dodatak jos jedne. Ostalo je sve isto. Ostaje najlepsi Android ;)

S801, verovatno 3Gb rama, jos bolji Sense i verovatno bolja kamera..

Bolja kamera i ta fora sa 2 komana, Sense 6 koji ce biti neko ludilo jer je svaki Sense odlican, bolji procesor i vrv 3gb rama. Malo li je? I naravno REDOVAN uptade, kao sto je i sada na One-u :p

Znam da neće ali biće zanimljivo uporediti ta tri modela. Ja sam korisnik S serije zadnjih nekoliko godina (S pa S3) tako da nastavljam i sa peticom. Z2 je izuzetan telefon ali ipak ostajem na Samsungu :)

Gledam sad ovaj link sto je okacio loznica i ne mogu da shvatim sta pokusavaju sa ovim sljastecim bojama i ovim kombinacijama, kao da prave igracke za vrtice..
Kad sam uzeo Note i hteo da stavim neki wall cisto da sklonim onaj skroz plavi stock, ispade da nemam sta da stavim i da je ona plava jos i najbolja..
Screenshot_2014-03-02-12-59-49.jpg Screenshot_2014-03-02-13-00-13.jpg Screenshot_2014-03-02-13-01-01.jpg

na to se lože džiberi, prenaglašenost boja amoled ekrana, pa forsiraju te šljašteće boje... VIDI KAKO DOBAR EKRAN IMA, ček da otkucam sms i da ga ostavim da bleji, jer drugo ni ne znam sa njim da uradim...

To su sve wall-ovi koji ističu Amoled, tj. njegove saturisane boje.

na to se lože džiberi, prenaglašenost boja amoled ekrana, pa forsiraju te šljašteće boje... VIDI KAKO DOBAR EKRAN IMA, ček da otkucam sms i da ga ostavim da bleji, jer drugo ni ne znam sa njim da uradim...

Hehe, realno.. Samo sto je jos vece zlo je da je ceo TW zasnovan na tome da bude saren, mada u principu mi se svidja kako su neke stvari resene, ali da treba da smanje dozivljaj, svakako da treba..

@Mironiko

Da samo sto se zna koja boja najbolje ``lezi`` amoledu.. :) Crna je keva.. :)

Poslednja izmena:
meni su ti wallovi gotivni :d
ali su ipak prešareni pa pojedu ikonice

@Vojkan amoled lover :) cekam da pazari zenski telefon s4 mini pa tek onda da poludi :)

Korisniku je dostupno 7.86GB u 16GB verziji:

samsung-galaxy-s5-storage.jpg

Hahaha ja na gnex slobodno 13.3GB od 16 :d

Lepo su mene ljudi savetovali da uzmem dodatnu mem karticu...dobro je da sam ih poslusao XD

Od wallova je onaj plavi najbolji. Ovi sareni su ok ali mi smetaju jako jer ne vidim ikonice gde mi se nalaze :d

Taj od 16 je ustvari verzija od 8gb nekadasanja :)

Znaci ipak isto kao g2,samo sto g2 nema mesta za memorijsku

Dobro sad ce prestati ujdurma da je 7 giga samo slobodno :)

Nazad
Vrh Dno