Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Sreća pa si u toku...
Đilke ima N4.

:D Sreca pa i videh onaj post gde se dvoumio da li da proda zlatni IP5 ili G2... I koju mu bejase razlozi... Kapiram da se zezao, but still... fejspalm...

I nista ozbiljno, samo volim da ga bocnem malo jer odmah plane... I deluje mi da ima pik na mene od kada sam se pojavio na forumu... :D

Ne da je VELIKI fail nego je fail na kvadrat !!! Vrlo sam razočaran ponašanjem Samsunga, nek im propadne ovaj telefon pa nek vide onda šta će...grrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Nije ovo fail prodavace se vrlo dobro :)
Zasto da menjaju kada se telefon prodaje dobro?

Za to vreme za ljubitelje samsunga samo note 3 ;)

Poslednja izmena:
Sta da odgovorim na ovu smejuriju?

Probaj ono sto je za tebe nemoguce ... Nemoj odgovoriti nista :)

Hteo sam samo da ti pokazem koliki si licemer jer kukas na ponasanje koje ti prosipas zadnje dve godine na forumu...

Inace, cisto da i ja istovarim neki komentar na telefon. Secam se tekstova kada je s3 najavaljen, kako su ga ustvari dizajnirali advokati, i posto je samesung dobio lepu packu od applea za kopiranje, sasvim je logicno da se drze ovog dizajna (za koji im apple ne moze nista) do sudnjeg dana...

Poslednja izmena:
Probaj ono sto je za tebe nemoguce ... Nemoj odgovoriti nista :)

Hteo sam samo da ti pokazem koliki si licemer jer kukas na ponasanje koje ti prosipas zadnje dve godine na forumu...

Inace, cisto da i ja istovarim neki komentar na telefon. Secam se tekstova kada je s3 najavaljen, kako su ga ustvari dizajnirali advokati, i posto je samesung dobio lepu packu od applea za kopiranje, savim je logicno da se drze ovog dizajna (za koji im apple ne moze njsta) do sudnjeg dana...

Ti izvoli pa nadji neki post u kome ja kazem kako zelim da HTC propadne i da uzivam u tome.

Ne znam da li je Emix pisao tako nešto za htc, ali za samsung na poslednjih 20 strana ima dosta takvih komentara...

2:30 No match. No match. No match. Forget about it.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Standardna reakcija,pa isti likovi su pljuvali i s3 i s4 a na kraju su razglabali o tome gdje u kod kojeg operatera najjeftinije uzeti.
Ista stvar ce bitii sa s5,just wait and watch.

Jeste fail u nekim delovima, ali opet će se prodavati.

Aaaaaa, kakav užas :D

Lik vuce prst nakrivljen, a da bi prosao memorisanje morao je da ga vuce ravno, no dobro ipak je lik iphone fan, verujemo mu da se pravi. Svugde do sada je skener radio bez problema.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Standardna reakcija,pa isti likovi su pljuvali i s3 i s4 a na kraju su razglabali o tome gdje u kod kojeg operatera najjeftinije uzeti.
Ista stvar ce bitii sa s5,just wait and watch.

To ce verovatno tako biti. Ali iskreno ni jedan galaxy do sada nije ovoliko pljuvan. Ajd iskreno neka se javi ko je zainteresovan za ovaj model? Ja cu prvi, jesam, ali da bude donacija :)

Zamena jedan za jedan S3<->S5 može ali to je samo zato što ja ne bih dao ni dinara ni za jedan telefon. Realno vredi neke doplate, kućište je bolje, kamera je bolja, SoC je bolji, više memorije...
Mislim da se sa ovim telefonom i cilja MASA ljudi koja i dalje koristi S3 i da je to i razlog zašto S3 ipak možda neće dobiti KK.

Mislim da je ovo poslednji Samsung iz S serije.

Meni je pre mesec dana puko ekran na s3, i cekao sam predstavljanje s5 pre nego sto uzmem novi telefon. Ocekivao sam da ce Samsung ovog puta pozitivno iznenaditi sa dizajnom.
Nakon jucerasnjeg predstavljanja, ne vidim ni najmanji razlog zasto bih uzeo s5 pre nego s4. Rezolucija ista, 2 giga rama, tw kao i pre, jedan inc veci ekran ali uz rast dimenzija telefona...
Jedino sto moram da priznam je da su me svarno iznenadili dizajnom, telefon je ruzan kao ni jedan flagship do sada.

To ce verovatno tako biti. Ali iskreno ni jedan galaxy do sada nije ovoliko pljuvan. Ajd iskreno neka se javi ko je zainteresovan za ovaj model? Ja cu prvi, jesam, ali da bude donacija :)

Istina.. Ovo je najgire docekan telefon iz galaksi serije ikada.. Dovoljno je samo procitati malo komentare na stranim sajtovima.

Pa na phoneareni je blizu 80 posto odgovorilo na anketi da ga ne bi kupilo. To se nije desilo ni sa jednim flagshipom pre toga.

I ja realno jesam, s4 sam preskocio tako da ako bude para viska koji mesec, sto da ne :)

Ovde se ne nadaj, ode drzava u k :), mozda sa xda neki bogatas koji voli neat :D

Zalepite flastere na ledjima S4 i imaćete S5 :D

Sala mala,ali ne znam ko ovde nije normalan,da li ovi iz Samsunga ili narod koji će ovaj telefon da kupuje.

Mislim da je ovo poslednji Samsung iz S serije.

Ne,ne, daleko bilo. Pre će biti da će Samsung biti primoran da već na leto ili, najkasnije, jesen, izbaci daleko boljeg naslednika (Samsung Galaxy S6). To je mnogo verovatnija varijanta.

Nazad
Vrh Dno