Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Bas me zanima kakvu poslovnu politiku bi imali da ste na čelu samsunga. Dal bi svake godine radikalno menjali dizajn ili išli na proverenu soluciju i zagarantovanu zaradu?
Zabole 95% populacije koliko je s5 bolji od s4 ili s4 od s3, a zabole I samsung za 5% koji bi nešto drugačije. Bitno je da se dobro zaradi, a s5 će da se prodaje kao lud.

Zagarantovanu zaradu uz preko potrebne izmene u izboru materijala, baterije, da srede onaj ogavni TW.
Pa kad bi uradili npr metal case i to reklamirali kako znaju prodali bi još 2x više telefona. Gde je jača baterija, brz softver. Koga bre bole patka za merač gustine stolice!
Imaju ime i misliš da bi se običan average Joe bunio za kvalitetniji telefon sa boljom baterijom.
Imam drugara koliko hoćeš koji koriste S3,S4 čisto pozeraja radi i svi mi kukaju ko babe neke na bateriju, na spor softver. A ja im se smejem u facu sa S3 sa CM11 koji radi savršeno.
Kad mi neko sa takvim zverima od telefona kaže da koristi mob za pozive, sms i face, pa svaki put po*izdim. Kupi brate Nokiu i udri Brus Li!
Imaju kompjuter u džepu, a ne koriste ni 5% mogućnosti. Kompleksi su čudo.

Poslednja izmena:
@nikola1970
Sam si sebi odgovorio.
Resurse imaju ali potrebu (još uvek) nemaju.
Dok god pare uložene u marketing mašinu daju ploda, to jest dok god zombi masa kupuje Galaxy redni broj taj i taj..

Tako je.

Jel može neko meni samo da objasni jednu stvar, ne mogu nikako da dodjem do zaključka:

Kako to da samsung koji ima skoro pa neograničena sredstva za razvoj mobilnih telefona i tehnologije, ne može da napravi novi i bolji dizajn od ovoga, kao i da im telefoni koriste neke skuplje i bolje materijale? Kako jedan Sony koji ima da se ne lažemo sigurno 1000x manje sredstava i novca može da napravi telefon koji koristi staklo i aluminijum? Nikada mi ovo neće biti jasno.

Ok ja kapiram da šta god Samsung da napravi ljudi će da kupuju i da im se hebe šta će da strpaju u njega ali opet...

Zanimaju me vaša mišljenja o ovome, pošto ja stvarno ne mogu da ukapiram.

Ma kad su pa Azijati (sa izuzetkom Japanaca) imali dara za vizuelno :D

Meni sam oblik telefona ne smeta, samo da je napravljen od boljih materijala celokupno bi izgledao 5 puta bolje. I da onaj okvir je prava cigan mala.

Koliko li im je kesa leglo na racun da ovo napisu.. Procitao 4 reda i batalio..

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/NOVO-u-ponudi/

Galaxy S5 korisnici u Srbiji moći će da naruče u Telenoru već od 15. marta, a najbrže onlajn kupce očekuje i vredan poklon - zvučnici vrhunskog kvaliteta. Glamuroznog izgleda, izdržljivog dizajna i performansi, Galaxy S 5 stvoren je da isprati moderan stil života i vašu dinamičnu i zahtevnu svakodnevnicu. Poslednji model iz prestižne Galaxy S serije napravljen je prema željama korisnika i donosi jednostavne, ali moćne i primetne promene.

Sve u ovom tekstu, pocev od "Glamuroznog..." je pogresno. Sve.

Sve u svemu veliki FAIL bez preterivanja ...
Meni zadnja strana identična kao i kod ZTE BLADE G, samo što ima ove hanzaplast rupice :)

Ja imam neki osećaj da samsung ima keca u rukavu, u slučaju da kao što neki ovde predviđaju prodaja krene naopako.
Pa bi u toj situaciji za tipa mesec - dva, izašao neki "drugačiji" model...
To je neko moje mišljenje, a do tada, samsung će štancati slične telefone i zarađivati. :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
@ Gizmo

Inače, tek od 11. aprila kreće prodaja širom sveta, ovo je samo preorder, ne očekujte da ga vidite pre maja kod nas.

Jel tacno ovo sto si napisao u komentarima na sajtu? Ja sam bio ubedjen da ce stici kod nas za mesec dana najkasnije a da ce onda u julu (ne znam tacno gde ali znam da ima neki IT trip) predstaviti novi Galaxy sa S805.

Sve u ovom tekstu, pocev od "Glamuroznog..." je pogresno. Sve.

+100

Sve u svemu veliki FAIL bez preterivanja ...
Meni zadnja strana identična kao i kod ZTE BLADE G, samo što ima ove hanzaplast rupice :)

Ne da je VELIKI fail nego je fail na kvadrat !!! Vrlo sam razočaran ponašanjem Samsunga, nek im propadne ovaj telefon pa nek vide onda šta će...grrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Kolko ruzan telefon sunce ti jeb|em . . :D Uspeli su da nadmase sami sebe.. :)

@ Gizmo

Jel tacno ovo sto si napisao u komentarima na sajtu? Ja sam bio ubedjen da ce stici kod nas za mesec dana najkasnije a da ce onda u julu (ne znam tacno gde ali znam da ima neki IT trip) predstaviti novi Galaxy sa S805.

+100

Pa da, najaviše juče worldwide od 11. aprila, što znači da kod nas pre 11. maja neće da bude :)

Ovaj htc izgleda bas super. HTC je uvek imao super dizajnirane android telefone. Lepsi je i od 5c i od nokia
Narandzasti i ovaj sljiva "plava" izgleda odlicno

Mnogo dobro izgleda na slikama, ali vec ima par "hands-on" na youtube-u i nesto mi ... smeta :) Tj nije tako lep kao na slikama :)

U pravu si, S4 je bio u Telenoru počevši od 27. aprila.

Telefon je tezak Fail...I da, velikim "F"... U svakom slucaju ce se sada dati videti koji sajtovi rade testove/recenzije po narudzbini... Jednostavno ne vidim u kom slucaju treba ovom telefonu dati pozitivnu kritiku ako se iste greske ponavljaju... Ne verujem da je Samsung sa ovakvim "poboljsanim" modelom trebalo bilo sta da trazi na trzistu iako im se vec 2 godine unazad stavlja do znanja gde treba da porade.. U svakom slucaju trebda da dobiju sav "flak" jer ne verujem da ce im drugacije doci iz necega u glavu... A mozda ni tako...

Poslednja izmena:
Telefon je tezak Fail...I da, velikim "F"... U svakom slucaju ce se sada dati videti koji sajtovi rade testove/recenzije po narudzbini... Jednostavno ne vidim u kom slucaju treba ovom telefonu dati pozitivnu kritiku ako se iste greske ponavljaju... Ne verujem da je Samsung sa ovakvim "poboljsanim" modelom trebalo bilo sta da trazi na trzistu iako im se vec 2 godine unazad stavlja do znanja gde treba da porade.. U svakom slucaju trebda da dobiju sav "flak" jer ne verujem da ce im drugacije doci iz necega u glavu... A mozda ni tako...

U redu je shvatili smo. Napisao si jednom, dva puta, tri puta (koliko puta?!) i sad ces da spamujes jel? Razumeli smo da ti se ne svidja, sto te pogadja, uzivaj u Nexus petici.

U redu je shvatili smo. Napisao si jednom, dva puta, tri puta (koliko puta?!) i sad ces da spamujes jel? Razumeli smo da ti se ne svidja, sto te pogadja, uzivaj u Nexus petici.

I ti u svojoj G2-jci... Samo se ne daj uzrujati ako neko bilo sta lose kaze o doticnom modelu.... :) Mada ipak mozes da se prebacis na svoju bese zlatnu IP5 za curice i kafice nocu? ^^ :d

Sreća pa si u toku...
Đilke ima N4.

Nazad
Vrh Dno