marko_ns
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2012
- Poena
- 425
Moja oprema
- Mobilni telefon
- S23U
- Pametni uređaji
- Xbox Series X
PS5
Bas me zanima kakvu poslovnu politiku bi imali da ste na čelu samsunga. Dal bi svake godine radikalno menjali dizajn ili išli na proverenu soluciju i zagarantovanu zaradu?
Zabole 95% populacije koliko je s5 bolji od s4 ili s4 od s3, a zabole I samsung za 5% koji bi nešto drugačije. Bitno je da se dobro zaradi, a s5 će da se prodaje kao lud.
Zagarantovanu zaradu uz preko potrebne izmene u izboru materijala, baterije, da srede onaj ogavni TW.
Pa kad bi uradili npr metal case i to reklamirali kako znaju prodali bi još 2x više telefona. Gde je jača baterija, brz softver. Koga bre bole patka za merač gustine stolice!
Imaju ime i misliš da bi se običan average Joe bunio za kvalitetniji telefon sa boljom baterijom.
Imam drugara koliko hoćeš koji koriste S3,S4 čisto pozeraja radi i svi mi kukaju ko babe neke na bateriju, na spor softver. A ja im se smejem u facu sa S3 sa CM11 koji radi savršeno.
Kad mi neko sa takvim zverima od telefona kaže da koristi mob za pozive, sms i face, pa svaki put po*izdim. Kupi brate Nokiu i udri Brus Li!
Imaju kompjuter u džepu, a ne koriste ni 5% mogućnosti. Kompleksi su čudo.
Poslednja izmena: