GiBo2pac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2012
- Poena
- 350
Sta da odgovorim na ovu smejuriju?
Najbolje ništa, jer znaš u kom pravcu će krenuti tema...
Sreća pa si u toku...
Đilke ima N4.
Najbolje ništa, jer znaš u kom pravcu će krenuti tema...
Ne da je VELIKI fail nego je fail na kvadrat !!! Vrlo sam razočaran ponašanjem Samsunga, nek im propadne ovaj telefon pa nek vide onda šta će...grrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Probaj ono sto je za tebe nemoguce ... Nemoj odgovoriti nista
Hteo sam samo da ti pokazem koliki si licemer jer kukas na ponasanje koje ti prosipas zadnje dve godine na forumu...
Inace, cisto da i ja istovarim neki komentar na telefon. Secam se tekstova kada je s3 najavaljen, kako su ga ustvari dizajnirali advokati, i posto je samesung dobio lepu packu od applea za kopiranje, savim je logicno da se drze ovog dizajna (za koji im apple ne moze njsta) do sudnjeg dana...
2:30 No match. No match. No match. Forget about it.
Standardna reakcija,pa isti likovi su pljuvali i s3 i s4 a na kraju su razglabali o tome gdje u kod kojeg operatera najjeftinije uzeti.
2:30 No match. No match. No match. Forget about it.
Aaaaaa, kakav užas![]()
Jeste fail u nekim delovima, ali opet će se prodavati.
Standardna reakcija,pa isti likovi su pljuvali i s3 i s4 a na kraju su razglabali o tome gdje u kod kojeg operatera najjeftinije uzeti.
Ista stvar ce bitii sa s5,just wait and watch.
Ja cu prvi, jesam, ali da bude donacija![]()
To ce verovatno tako biti. Ali iskreno ni jedan galaxy do sada nije ovoliko pljuvan. Ajd iskreno neka se javi ko je zainteresovan za ovaj model? Ja cu prvi, jesam, ali da bude donacija![]()
To ce verovatno tako biti. Ali iskreno ni jedan galaxy do sada nije ovoliko pljuvan. Ajd iskreno neka se javi ko je zainteresovan za ovaj model? Ja cu prvi, jesam, ali da bude donacija![]()
-Jedna stvar u odbranu Samsunga - prinuđeni su da izbace novu generaciju flagship telefona u najnezgodnijem momentu...
posmatrajući dizajn, stvarno nefer poređenje, Z2 je stvarno prelep telefon...S5 i Z2:
[YOUTUBE]AMfo-Sc3dk4#t[/YOUTUBE]
Mislim da je ovo poslednji Samsung iz S serije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari