Hvala puno na informaciji.Izašao je 4.4.4 za S4 sa T-Mobile. Znači brzo će i kod nas. (http://www.androidorigin.com/kitkat-update-android-4-4-galaxy-s5-s4-note-3-2-s3-neo/)
ima ga drugar, radi normalno, jedino ako je zakljucan onda moras da ga otkljucas...ovaj njegov nije radi superI337 (at&t) radi normalno kod nas ili ima nekih razlika u radu sa mrezama?
Ako si na novi bootloader i fleshujes stari modem t.e modem za verzije 4.3 i rikne zvukRiknulo mi tonsko kolo na telefonu i zamene mi ga u servisu medjutim i posle toga posle par dana opet sve isto. Jel moguce da custom rom ima neka podesavanja zvuka koja mogu da dovedu do kvara. Instaliran mi je OMEGA rom.
Ako si na novi bootloader i fleshujes stari modem t.e modem za verzije 4.3 i rikne zvuk
Onda flesuj stock rom sa odin 2-3 puta i u ricavery wipe cache wipe dataUf ne bi trebalo doduse ne znam ove omege sto instaliram trebalo bi da su sve 4.4
Da dva tri puta za celosni flesh na stock rom kod mene na servis sto su doneli neki su bili za jtag neki samo preko odina posto odin nekad zna da ne flesuje modem da ostane stari i kad flesujes nekad zna i da pise jos castom umjesto officijal ovo sam primetijo samo na s42-3 puta?
AOPS romove na samsung kamera je uvek sran-je jest da ima brzina ali je kamera slabaPosto sam se nameracio na 9505, a malo me smorio TW, da li neko moze da mi kaze kako se ponasa sa AOSP romovima? Pre svega mislim na kameru? Vidim na XDA nekoliko AOSP romova ima par koji guraju romove sa GPE, ali ako neko ima iskustva iz prve ruke, neka kaze. Hvala!
U Julu (ili Avgustu) je bio 4.4.2 update za 9506 ...kupio sam i9506, 4.3 je na njemu. izludeh. nema podrsku komune kao i9505 za miui itd. nema mi update-a ali zato telefon radi ko lud.
antutu 43499 !!!
dobro izdrzavam kakav sam flashoholic![]()
Posto sam se nameracio na 9505, a malo me smorio TW, da li neko moze da mi kaze kako se ponasa sa AOSP romovima? Pre svega mislim na kameru? Vidim na XDA nekoliko AOSP romova ima par koji guraju romove sa GPE, ali ako neko ima iskustva iz prve ruke, neka kaze. Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari