Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Pa moraju da ih razdvoje. Model 9506 je dobio 4.4.2 pre manje od 2 meseca... :)

Sve u svemu, mislim da to ipak nije o.k. Znači kupiš njihov premium telefon i onda posle nepunih godinu dana trebaš da ga se otarasiš da bi kupio najnoviji model i bio u toku sa nadogradnjama sistema... Što onda ne izbace novi model drastično boljih karakteristika nego prethodni i da onda oba budu osvežavana redovno a ne ovako. U mom slučaju, nisam zadovoljan sa 4.4.2 , mnogo bolje mi je bilo na Jelly Bean. Nije bilo random restarta a i trajanje baterije je bilo drastično bolje. Nadam se da će ti bagovi biti ispravljeni u budućim nadogradnjama ali šta znači da mesecima budem nezadovoljan korišćenjem telefona dok se oni nakane da izbace ispravke. Sve sam bliže odluci da dogodine po isteku ugovora kod operatera predjem na HTC One M9.
edit:
Evo sad pogledah, 3 sata ekrana tačno i sad sam na 18% baterije. Dobro, bilo je danas dosta i poziva ali bez obzira, to je mnogo loše.

Poslednja izmena:
Ok, ali ipak nije po meni ekran jedino merilo. Evo moj primer od danas; 2h15min ekrana i baterija na 3%. Pre nekoliko dana 4h20min i baterija na 7-8%.
Inače, za ostalo navedeno se slažem u svemu, ali svi tako rade. Npr. za One X je bio jedan update na 4.2.2 i to je to...

Upravo završen update, za sada ne primećujem razliku, možda zato što nisam imala problema sa prethodnim.

I337 (at&t) radi normalno kod nas ili ima nekih razlika u radu sa mrezama?

Ima li neko ParanoidAndroid instaliran, nemam pri ruci a pita me prijatelj kako se edituju shortcut ikone u notification baru, a ja ga odavno nisam imao pa ne mogu da se setim gde bese to?

savet

Da li je moguće na s4 demo model staviti ploču od slomljenog s4 ( slomljen mu je lcd )?

Da.

Da li je neko primetio problem sa reprodukcijom FLAC fajlova u fabričkom muzičkom plejeru? Kad pustim neki FLAC, pesma krene ali onaj tajmer stoji na nuli. Ajde to i nije problem nego pesma nepredviđeno secne u trenutku i onda to zvuči ružno. Da li je još neko primetio ovo? Pričam za standardni Music Player. Sa mp3 nema problema, samo sa FLAC.

Riknulo mi tonsko kolo na telefonu i zamene mi ga u servisu medjutim i posle toga posle par dana opet sve isto. Jel moguce da custom rom ima neka podesavanja zvuka koja mogu da dovedu do kvara. Instaliran mi je OMEGA rom.

Riknulo mi tonsko kolo na telefonu i zamene mi ga u servisu medjutim i posle toga posle par dana opet sve isto. Jel moguce da custom rom ima neka podesavanja zvuka koja mogu da dovedu do kvara. Instaliran mi je OMEGA rom.
Ako si na novi bootloader i fleshujes stari modem t.e modem za verzije 4.3 i rikne zvuk

To su ovi noviji sto imaju ricavery :)

Da dva tri puta za celosni flesh na stock rom kod mene na servis sto su doneli neki su bili za jtag neki samo preko odina posto odin nekad zna da ne flesuje modem da ostane stari i kad flesujes nekad zna i da pise jos castom umjesto officijal ovo sam primetijo samo na s4

Poslednja izmena:
kupio sam i9506, 4.3 je na njemu. izludeh. nema podrsku komune kao i9505 za miui itd. nema mi update-a ali zato telefon radi ko lud.
antutu 43499 !!!
dobro izdrzavam kakav sam flashoholic :)

Zlatane stavi neki asop i uzivaj!!....mada i tw radi dosta dobro na i9506! I mene ako pitas slobodno uzivaj na 4.3; ja sam prvi koji dalje nikada nije otisao,meni je to extra verzija androida.

Posto sam se nameracio na 9505, a malo me smorio TW, da li neko moze da mi kaze kako se ponasa sa AOSP romovima? Pre svega mislim na kameru? Vidim na XDA nekoliko AOSP romova ima par koji guraju romove sa GPE, ali ako neko ima iskustva iz prve ruke, neka kaze. Hvala!

Posto sam se nameracio na 9505, a malo me smorio TW, da li neko moze da mi kaze kako se ponasa sa AOSP romovima? Pre svega mislim na kameru? Vidim na XDA nekoliko AOSP romova ima par koji guraju romove sa GPE, ali ako neko ima iskustva iz prve ruke, neka kaze. Hvala!
AOPS romove na samsung kamera je uvek sran-je jest da ima brzina ali je kamera slaba

@desp - da ali jos uven nemam update-a za moj uredjaj. valjda je iz madjarske ***. sacekat cu jos malo i mislim da cu mu staviti cm/aosp, brzina i ponasanje telefona na 4.3 je extra stvarno

Da, odlicno radi na 4.3 i nista ne dobijas sa 4.4.2, bar ja ništa ne primećujem. Sve mi deluje isto :)
Na mom telefonu je bio i neki mali update u septembru (nemam pojma zasto).

Poslednja izmena:

Kamera vidno losija nego na stock romu...kacio sam i fotke jos davno ranije.

hvala... Pa jel ima neki od jacih modela da lepo radi kamera sa AOSP/CM?

Nazad
Vrh Dno