To je tajkad ga ubacis ako ti bude sve previse sitno prebaci dpi na 480, mislim da je u romu na 370 podeseno
ako ne znas kako samo javi
![]()
Imam random lag od po par sekundi kada hocu da probudim telefon na home/power dugme, 4.4.2 i svez factory reset uradio...
Da li misliš da se microSD potpuno ukloni iz tel. bez naknadnog vraćanja ili misliš da se izvadi pa ponovo vrati?Za sve one koji su imali redovan random restart / freeze, kao i battery drain:
Izbacite microsd karticu iz telefona. Iako je potpuno ispravna, izgleda da je ona uzrok. (probao sam pre toga POTPUNO sve, od ciscenja kontakta baterija (mnozina) do kernel flash).
Ja sam imao isti problem danas sa ovim ROM-om http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2544474 Baterija se i ekran su bili vreli pa sam morao da ga otvorim i izvadim bateriju da se sto pre ohladi! Posle mi se nije zagrevao, pa sam pomislio da je mozda razlog bio ukljucen GPS na telefonu?!Brat mi se zali na problem sa baterijom. Uradio je update i ja sam mu odradio hard reset jer mu je tel poceo da laguje. Od ovoga update se non stop zali na battery drain. Preko noci tel mu ima 35% i ujutro mu je ugasen, a od aplikacija mu nista ne radi u pozadini. Ima li jos neko ovaj problem.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari