Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Njemu je sve stock, nema microsd card, GPS mu nije upaljen. Sve od zadnjeg update mu se to desava. Sinoc je imao 40% jutros oko 5-6%.. Jos neko ima li ovsj problem?

Jao izgleda DA mi je riknuo ear speaker ne cujem nikog nista samo krcanje. Gde da nosim telefon a da ga dobijem nazad neizgrebanog

Kako stoji situacija sa knoxom u poslednje vreme. Vidim da se pominju nacini da se rootoje bez da se trigeruje a jel ima nesto novo po pitanju da se resetuje knox counter na 0

Ako ti je prebivaliste grad iz potpisa, imao sam priliku da boravim 5 dana prosle godine. Fantastican grad sa puno zelenila, uspinjacom, gomilom tunela i veoma kratkom pisto, za sletanje.

koju bi bateriju preporučili,orig. ili neku kopiju? Ako može link

Samo original.

@Borab
Samo sletanje na FNC je posebna avantura, ostalo se pamti ceo zivot.

@Branko
ZeroLemon ili Anker, pitanje je sta danas dobijas kao "original".

Poslednja izmena:
Da li neko zna koliko kosta original baterija i gde moze da se nadje?

BgElektronik, zovi ih i pitaj.

Ja često opremu za mob. kupujem i na sajtu clove.co.uk
Ume da bude jeftinije nego kod nas. Konkretno, originalna baterija je kod njih ~30eur (25funti) sa dostavom. Stiže za 4-5 dana.

Koji rom, dajte preporuke? Primarna je brzina i baterija, nove opcije ne trebaju :)

Ja izvadio SD i osetno duze traje baterija,nisamznao za to pre :)
Može li još neko da potvrdi ovo? Pročitao sam za ovo sa SD karticom ali nisam probao. Jedino u mom slučaju što sam primetio da kada sam formatirao SD karticu nisam više imao problem sa povremenim restartovanjem. Takođe dok nisam imao puno prostora na njoj zauzeto. Čim sam nasnimio nekih filmova i muzike tj. malo je napunio ubrzo mi se javio opet restart. Možda stvarno ona bude razlog za ovo. Mada stvarno mi znači taj dodatni slobodan prostor na njoj u odnosu na internu memoriju. Ali sve sam bliže odluci da probam kako će se tel ponašati bez nje.

Je li v2.0 aktuelna verzija? Posto na xda ima brdo, je li ti problem da me uputis koju verziju da skinem?

Poslednja izmena:
Može li još neko da potvrdi ovo? Pročitao sam za ovo sa SD karticom ali nisam probao. Jedino u mom slučaju što sam primetio da kada sam formatirao SD karticu nisam više imao problem sa povremenim restartovanjem. Takođe dok nisam imao puno prostora na njoj zauzeto. Čim sam nasnimio nekih filmova i muzike tj. malo je napunio ubrzo mi se javio opet restart. Možda stvarno ona bude razlog za ovo. Mada stvarno mi znači taj dodatni slobodan prostor na njoj u odnosu na internu memoriju. Ali sve sam bliže odluci da probam kako će se tel ponašati bez nje.

Napisao sam pre par strana.

Dok sam imao S2, sd kartica mi je bila puna, baterija mi se brze trosila, kada sam je ispraznio baterija se vratila na staro.

Drugari imam I9505 od maja, cim sam ga kupio preko Odina sam instalirao sa sammobile ovu verziju softvera Serbia (Telekom) 2014 March 4.4.2 I9505XXUFNB9, jer je na njemu bio 4.2.2/ telefon radi odlicno nisam za sada imao vecinu problema koju prijavljuju ostali. Veceras mi je poceo da skida update od nekih 266Mb. Ima li pojma iko o kakvom se update radi i sta donosi? Hvala svima na odgovorima

Update doneo kids mode i novi knox2.0 (kao kod S5). Kazu da ima poboljsanja i u smanjenjeu trosenja baterije. Danas cu poceti da koristim, ali prvi utiisak mi je ad je za nekih pola sata neta skinuo skoro 10% baterije. Sad ima ono da dok novi softver "ne legne" hoce da trosi bateriju malo vise. Videcemo kako ce se pokazati. Inace ovakav update su poceli da pustaju jos u maju, ali je bio duplo manji (bar sam tako nasao na netu) 130 MB, a ovaj je kao sto sam pisao 266 MB. Za sada toliko utisci nakon par dana koriscenja

Do sada, za ovih 15 dana nisam imao ni jedan bug na S4. Uz 10 min razgovora dnevno, desetak sms ,
bez ukljucenog wi-fi i gps-a , baterija mi traje 4 dana.
Koja je dobra aplikacija za panoramno 360 slikanje ?

Pozdrav svima, drugar mi ima S4. Ima problema sa wifi signalom, naime u sobi gde je ruter njemu pokazuje jednu crtu, dok je meni na primer pun signal. Sta mislite, da li je ovo softverski problem i kako da ga resi? Da li moze da pomogne reset na fabricka podesavanja?

Poslednja izmena:
Jel otvaran nekad taj telefon? Mozda ima problem sa antenom. A kako je na drugim mrezama?

Ima problema sa wireless-om, a je sa mreznim netom. Ne znam da li je otvaran, poklon iz inostranstva, ja tipujem da je softverski problem, ma recicu mu da proba hard reset. Mislio sam mozda da ima neka aplikacija koja to resava, pa da proba...

Zna li neko hoće li biti skorije neki official update za S4? Tipa 4.4.3 ili 4.4.4. Ne razumem zašto su sada zapostavili S4, glupo je zbog minimalne razlike u poređenju sa S5 da bude zapostavljen sa nadogradnjama samo da ne bi zbog toga bila ugrožena prodaja S5. Da bi S5 bar po nečemu bio u prednosti. Makar po verziji OS-a.

Vrh Dno