Titogradjanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2013
- Poena
- 225
Njemu je sve stock, nema microsd card, GPS mu nije upaljen. Sve od zadnjeg update mu se to desava. Sinoc je imao 40% jutros oko 5-6%.. Jos neko ima li ovsj problem?
Jao izgleda DA mi je riknuo ear speaker ne cujem nikog nista samo krcanje. Gde da nosim telefon a da ga dobijem nazad neizgrebanog
Ja izvadio SD i osetno duze traje baterija,nisamznao za to pre![]()
Nema na cemu.
Može li još neko da potvrdi ovo? Pročitao sam za ovo sa SD karticom ali nisam probao. Jedino u mom slučaju što sam primetio da kada sam formatirao SD karticu nisam više imao problem sa povremenim restartovanjem. Takođe dok nisam imao puno prostora na njoj zauzeto. Čim sam nasnimio nekih filmova i muzike tj. malo je napunio ubrzo mi se javio opet restart. Možda stvarno ona bude razlog za ovo. Mada stvarno mi znači taj dodatni slobodan prostor na njoj u odnosu na internu memoriju. Ali sve sam bliže odluci da probam kako će se tel ponašati bez nje.Ja izvadio SD i osetno duze traje baterija,nisamznao za to pre![]()
Koji rom, dajte preporuke? Primarna je brzina i baterija, nove opcije ne trebaju![]()
Može li još neko da potvrdi ovo? Pročitao sam za ovo sa SD karticom ali nisam probao. Jedino u mom slučaju što sam primetio da kada sam formatirao SD karticu nisam više imao problem sa povremenim restartovanjem. Takođe dok nisam imao puno prostora na njoj zauzeto. Čim sam nasnimio nekih filmova i muzike tj. malo je napunio ubrzo mi se javio opet restart. Možda stvarno ona bude razlog za ovo. Mada stvarno mi znači taj dodatni slobodan prostor na njoj u odnosu na internu memoriju. Ali sve sam bliže odluci da probam kako će se tel ponašati bez nje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari