Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Imam random lag od po par sekundi kada hocu da probudim telefon na home/power dugme, 4.4.2 i svez factory reset uradio...

Ljudi ako nekome ne radi Smart IR remote na custom romu samo nek posalje email developeru da mu ne radi i kroz par dana ce vam uzvratiti email da su vam poslali nova podesavanja za app, meni sad radi sve normalno iako nisam kupio program! :) zbog ovoga mozda i kupim program :)

Fleshnuo sam poslednji 4.4.2 firwmare sa sammyfirmwares, sad kad hocu da fleshnem poslednji telekomov 4.4.2 nece da prodje odin.

E pa ovako, uzeo sam S4 pre neki dan i telefon radi kao zmaj tu nema price ali povremeno mi se restartuje sam od sebe i hocu da mu preko ODIN-a ubacim novi rom. Kad odem u about device pise da je baseband version I9505XXUGNG2, Build No-KOT49H.I9505XXUGNG2 ali u recovery kaze da sam na KOT49H.I9505XXUFNA5 ?! To mi je cudno ali rekoh ajde bolje da pitam vas nego da ga shebem nekako! Kada sam odradio EFS backup folder mi je nekako cudan na slici je sadrzaj foldera. Ako nisam odradio EFS kako treba moze i neki programcic uz tutorijal za svaki slucaj :)
Hteo bih da ga rutujem, ubacim TWRP i flesnem neki custom. Mislim da valjda nema veze koji rom da grunem u njega ali ako neko moze da mi preporuci i mali tutorijal za svaki slucaj. Trenutno sam na 4.4.2 cisto da kazem zbog KNOX-a :)

Prilozi

• EFS.jpg
    EFS.jpg
    42.3 KB · Pregleda: 174
Ljudi koju foliju za ekran preporucujete? Imao sam neku obicnu i bila je ok ali sam sinoc zagrizao telefon i ostali su tragovi zuba na foliji pa mi smeta :D na s2 nisam uopste nosio foliju i nisam imao ogrebotina zbog gorila glassa ali na s4 hocu foliju iako ima gorilu :D

Aliii grizao telefon... :d

Onda mora neka anti-bait jer anti-scratch nece da vrsi posao;)

Kakve folije u 2014?? Nadji ovo i miran si... Narucio sam 3 kom za 5$ (ebay.com)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1408808736090.jpg
    uploadfromtaptalk1408808736090.jpg
    38.4 KB · Pregleda: 230
Alegrican sam na sve kineske proizvode...morace kolega prvi da zagrize.

S2 je imao meksu plastiku na ledjima tako da su njegova ledja prosla losije ali je prodat i sad imam S4 :D

kakvo je to staklo? jel se lako stavlja/skida? i jel strci previse?

EDIT: aaa ukus, pa sta znam, treba vise soli :D

Ne strci puno.. lako se stavlja i skida, manji je "magnet" za otiske.

Hvala na odgovoru ali ipak ne bih to, najradije bih cist ekran sto ce verovatno i biti za koji mesec :D

Moze neko na pp da mi mosalje onaj fajl za rutovanje preko odina.ali da ne pravi probleme.Ja sam ga rutovao ali posle par momenata ekran brljavi i ne radi kako treba.

Za sve one koji su imali redovan random restart / freeze, kao i battery drain:
Izbacite microsd karticu iz telefona. Iako je potpuno ispravna, izgleda da je ona uzrok. (probao sam pre toga POTPUNO sve, od ciscenja kontakta baterija (mnozina) do kernel flash).

Za sve one koji su imali redovan random restart / freeze, kao i battery drain:
Izbacite microsd karticu iz telefona. Iako je potpuno ispravna, izgleda da je ona uzrok. (probao sam pre toga POTPUNO sve, od ciscenja kontakta baterija (mnozina) do kernel flash).
Da li misliš da se microSD potpuno ukloni iz tel. bez naknadnog vraćanja ili misliš da se izvadi pa ponovo vrati?

Jos nisam vratio... svidja mi se 5h SoT :)

Usao sam u klub korisnika ovog modela telefona.
Igo primo radi, sve radi.. Model je 9515. Antutu 28765.

Može li da se otključa telefon iz Telenora u kućnoj radinosti?

Ja sam s2 otkljucao pomocu GalaxSim unlock aplikacije koja se placa(mada ja nisam platio) pogledaj na netu da li moze i s4 sa njom da se otkljuca

Da li se instaliranjem stock rom-a ponovo zakljuca telefon (na nekog provajdera)?
Naime, na stock 4.4.2 mi se desavaju random restarti, pa trazim nacin kako da to sredim?

Koja bi realna cena bila da prodam moj beli u stanju 10/10 star ravno 13 meseci? Menjao bi fon al ne znam kolko vredi ovo cudo sad malo sam ispao

Pogledaj na oglasima cene i to je to ;) procene baš i nisu dozvoljene ovde na forumu koliko sam upućen.

Brat mi se zali na problem sa baterijom. Uradio je update i ja sam mu odradio hard reset jer mu je tel poceo da laguje. Od ovoga update se non stop zali na battery drain. Preko noci tel mu ima 35% i ujutro mu je ugasen, a od aplikacija mu nista ne radi u pozadini. Ima li jos neko ovaj problem.?

Poslednja izmena:
Brat mi se zali na problem sa baterijom. Uradio je update i ja sam mu odradio hard reset jer mu je tel poceo da laguje. Od ovoga update se non stop zali na battery drain. Preko noci tel mu ima 35% i ujutro mu je ugasen, a od aplikacija mu nista ne radi u pozadini. Ima li jos neko ovaj problem.?
Ja sam imao isti problem danas sa ovim ROM-om http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2544474 Baterija se i ekran su bili vreli pa sam morao da ga otvorim i izvadim bateriju da se sto pre ohladi! Posle mi se nije zagrevao, pa sam pomislio da je mozda razlog bio ukljucen GPS na telefonu?!

Vrh Dno