Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

I9505OXAFNB8
Probao sve ok lepo radi!

Poslednja izmena:
Aha...ja ga ubacio...fino radi...imao sam onaj leaked 4.4.2 i flesovao sam ovaj preko odina na moje iznenadjenje sve mi je ostalo na tel. a mislio sam da ce sve da obrise...nema vise onog laga kod rotacije ekrana... :)

Poslednja izmena:
Ostalo ti je zato sto je no wipe rom. Preporucljivo je ipak da uradis factory reset. ;)

Probah noćas bubbleupnp i na 300 jada konačno dobih fajlove na telefonu (na računaru je serviio). Ono što me interesuje mogu li da pustim cijeli folder da ide (npr filmovi) i da sjednem i da gledam? Nije mi podešen default player pa možda zbog toga?

Jel' ideja da pustis na telefonu ceo folder sa kompa?
To mozes preko wifi-a direktno iz BS Playera (i free verzije), ili uz ES File Exporer + MX Playera. Samo napravis NFS/SMB share and you're done :)

A ako bas mora iz bubble-a, probaj desni klik na folder na Enqueue all.

Poslednja izmena:
I meni je ni sa čim izazvana otkazala leva slušalica :trust:

Kupite neke kvalitetne. Ionako ne radi player kontrola kako treba;)

Dzaba mu bilo da crknu ove slusalice a kostaju 45 € i da dam 100€ za mal bolje.

Ove Samsung kostaju 45e???

Pa mislio sam bolje od tih default Samsung da uzmete;)

Flesovao Kit kat DBT preko Švajcarskog AUT 4.3... Knox ostaje 0x0 i lepo radi... Dosuse, ne koristim TW nego Nova launcher.

Kada ce OTA za 4.4.2 kod nas? Pitam za druga jer je ljubomoran na mene sto imam latest android :D

Ma nece on nista da dira sa stock-a.

alo majstori pomazite. iskljucim paket data i ono mi (najcesce usred noci) piste neka ***** za nove aplikacije ili slicno. nije mi jasno kako to dolazi kad sam iskljucio internet. moram da iskljucim zvuk da me ne bi nocu budili, a onda necujem ni neki stvarno hitan poziv. ima li neko resenje, bio bi zahvalan ?

Pa ugasi notifikacije od tih aplikacija sto te bude... :)

Prve dve slike: Video playback, max. brightness. Interni Video player izgleda mnogo manje trosi nego MX Player sa HW+ decoderom cak :( Ne uspevam sa MX-om da izvucem preko 6h, bilo preko WiFi-a, bilo sa SD kartice. Ovo je playback sa SD kartice, vrteo sam neki veci AVI file samo.
Sync je bio on, airplane mode, wifi on.

Inace, sta znaci tacno koja boja (ili nijansa zelene?) za mrezu na cetvrtoj slici? (telefon je bio na WCDMA only, isao sam od BG do Nisa, ocigledno je sve vreme imao signal)

I na kraju - koliki bi racun dobio da je ovaj WiFi protok sa tree slike bio preko 3G :D

Prilozi

• Screenshot_2014-03-03-16-01-33[1].png
    Screenshot_2014-03-03-16-01-33[1].png
    103.8 KB · Pregleda: 143
  • Screenshot_2014-03-03-16-01-40[1].png
    Screenshot_2014-03-03-16-01-40[1].png
    212.8 KB · Pregleda: 145
  • Screenshot_2013-12-25-00-01-34.png
    Screenshot_2013-12-25-00-01-34.png
    146.4 KB · Pregleda: 145
  • Screenshot_2014-02-27-20-18-46.png
    Screenshot_2014-02-27-20-18-46.png
    99.6 KB · Pregleda: 148
Poslednja izmena:
Znači da si imao signal, ali da si gubio konekciju sa Google serverom. ;)

Nazad
Vrh Dno