Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Hocu samo da uvelicam nesto sa markice za sorc da bi procitao kod :(

Da li ovaj galaxy ima preko ekrana neku fabricku tanku foliju,da stiti ekran,ja nisam siguran dali je to folina ili ne,strah me da zapinjem noktom mozda je ipak ima?

Da probas da skeniras u nekoj velikoj rezoluciji?!

SnapCam mi je uspeo koliko toliko. Mada me cudi da ne moze bolje od ovoga da fokusira :( Prvo odlicno uradi fokus, ali posle pola sekunde izgubi i vrati na "blurr".

Ne trebas je formatirati,ako je baterija nova samo je isprazni i jednom je do skroz napuni i to je to,one vec fabricki dolaze formatirane.

Tri puta da se isprazni i napuni pa posle kod babe neke da prebaje :D
Salim se, nema potrebe vise sa ovim baterijama da se to radim

:(Model: GT-I9500

Model name: Galaxy S 4

Country: Russia

Version: Android 4.4.2

Changelist: 699287

Build date: Thu, 13 Feb 2014 11:33:19 +0000

Product Code: SER

PDA: I9500XXUFNB3

CSC: I9500SERFNB3

MODEM: I9500XXUFNA6

Nadam se da ce uskoro biti I za I9505!

Meni i dalje niko da napise verziju firmvera tj koji baseband/modem tacno ide za nase podrucje da znam koji stock 4.3 da skidam (eventualno 4.4.2 ako se pojavi uskoro)?! Mozda cu menjati telefon za note 3 pa mi zato treba info da mogu da vratim sve na fabricki podeseno. Napominjem da ne bih stavljao softver koji je pravljen za neku od mreza (vip, telenor, telekom) nego bas osnovnu verziju koja je za nase podrucje?!

Sad izgooglah ovo, da li je to u pitanju?!
Build Date: 27.11.2013 -> Region: TSR (Serbia) PDA: I9505XXUEMKF Changelist: 2082040 Android: 4.3

a imam i ovo I9505XXUEMK8 pa me to buni?!

sad vidim da je tsr oznaka za telekom. izludecu od ovih brojki silnih!!

Poslednja izmena:
Kako mislis ne bi stavljao neki koji je za nase mreze?
Odes na sammobile skines poslednji 4.3 flesnes odinom i eto ti stock sve. Svi su oni isti, kao da imas nesto dal je rom "telenorov ili vipov". Ili ne razumem sta pokusavas :)

Pa pojma nemam, kontam da nema jos nekog dodatnog smeca od operatera pored svog samsungovog TW-a?! Inace na sammobile kada se klikne da se skida 4.3 ustvari se dobije link za 4.2.2 (jel to mora tako pa da se posle update ota na 4.3 ili je bug u linku u pitanju)?!

Ma jok, ja sam sve vreme bio na poslednjem 4.3 za Srbiju, koji je operater nemam pojma. Znam da je iz decembra rom i da je isti kao i ostali.

Juce sam skinuo 4.4.2 TW rom, onaj leak i evo za sada je odlican, nista bolji nista gori od 4.3. Rutovan, obrisan bloat i sve radi ok. :)

I9505XXUEMKF_I9505OXXEMK3_TOP Taj imam skinut.
MKF ti je poslednji i za MTS, Lelenor, i VIP. Sve je to isto.

Model: GT-I9505
Model name: Galaxy S 4 LTE
Country: Serbia (Telekom)
Version: Android 4.3
Changelist: 2082040
Build date: Wed, 27 Nov 2013 13:11:03 +0000
Product Code: TSR
PDA: I9505XXUEMKF
CSC: I9505OXXEMK3
MODEM: I9505XXUEMKF

Samo product code menjaju. TSR, MSR, TOP.

Poslednja izmena:
Bitno je ako ga saljes na reklamaciju, zar ne?

On ne salje? Ako ga salje nazad onda najbolje sve njihovo naravno. :)

:(Model: GT-I9500

Model name: Galaxy S 4

Country: Russia

Version: Android 4.4.2

Changelist: 699287

Build date: Thu, 13 Feb 2014 11:33:19 +0000

Product Code: SER

PDA: I9500XXUFNB3

CSC: I9500SERFNB3

MODEM: I9500XXUFNA6

Nadam se da ce uskoro biti I za I9505!

Imas leak za i9505. A kada ce biti bas oficial to ne znam, za sad nema.

Ama on ni i9505 nema zato i kuka ;) Zlajo hvala na informacijama. Inace koji si tacno leak 4.4.2 stavljao...imas onaj pre dva meseca sto je izasao i ovaj noviji od pre par dana?!

Stavio sam ovaj novi. Cini mi se 17. Februar.
I9505XXUFNAD

Poslednja izmena:
Super! Jest da sad ne mozes nazad na 4.3, al ako ti taj ok radi sta te i briga ;)

Nsdrazo izvini,sad skontah da si dobio 4.4.2, ja se istripovao da sam video 4.2.2!!

Da li sad gubim garanciju ako preko Odina flesnem ovaj nemacki oficijalni? :) i u cemu je razlika sa nasim sto cemo dobiti, imacu neke bzvz ikonice njihove?

Ima li uopste neke liste BITNIH promena od pocetka?

No

Da li sad gubim garanciju ako preko Odina flesnem ovaj nemacki oficijalni? :) i u cemu je razlika sa nasim sto cemo dobiti, imacu neke bzvz ikonice njihove?

Neki je napisao u temi na sammobileu da je flesovao i da mu je ostao knox 0x0. Pitanje sa kog roma je on presao i da li je uopste to tacno. Ne znam.

Poslednja izmena:
Ma sta ste se uvatili tog knoxa,ako radi tel nedelju dana,radice i 2 god ;)

Trenutni CSC mi je AUT (Švajcarska) ... Ako flesujem Odinom ovaj 4.4.2 official DBT, jel ce mi posle factory reset-a prebaciti CSC na DBT?

Nazad
Vrh Dno