Ja sam prešao sa S4 na N5 i preporodio se.
***, kada čitam ovd eteme o telefonima osećem se kao da imam 29 godina (kao što i imam), a svi ostali 12 do 16.
Meni to zaista treba zbog toga što mogu sa tim da radim, dakle koristim teamviewer da se konektujem na svoje mašine i kod klijenata, radim ftp transfere, mnogo putujem pa mape gps, net i svi vidovi komunikacije, nedavno sam sa aerodroma našao i platio smeštaj preko airbnb aplikacije za grad u koji sam leteo za pola sata.. i mogu sada da nabrajam i nabrajam..
I kod svega toga se vidi veliki pomak kod svakog "jačeg" modela na koji sam prešao, zbog rezolucije, brzine, baterije..
A ***, ovde svi o boji ikonica i da li ima jednom u dva dana "lag"![]()
Zabole me koje su boje ikonice, sada kao svaki marokanac koji napravi rom to je bolje od samsung rom-a, zato što je to fancy napisati na forumu![]()
Mislim, ne znam za šta većina korisiti telefone, verovatno ni za šta, osim za eto tako, menjanje romova
+1 i mene ovo zanima jer čitam da se iz N5 izvlači jedva 3.5 sata "ekrana".......momentalno više naginjem ka G2 što se baterije tiče..................U cemu to tacno posto se i ja razmisljam da prelazim al me odbijaju svi problemi sa n5 + sto ima manju bateriju i ne mogu da mu turim karticu od 32gb!?
Ne ubedjujem nikoga nista, samo konstatujem![]()
Kada neko pogleda ovu temu ispade da se sve raspada dok se ne ubaci neki rom koji ima ikonice druge boje. Samo kažem da meni, sa akcentom na meni, nije jasno, ne kažem da to ne radite![]()
I ja sam probao ranije, čisto da budem u toku, zanimljivo mi je da se igram ponekad, ali to baš ne ide zajedno sa stvarnim korišćenjem gde imaš 50 aplikacija koje su ti nepohodne za posao.
Uvek sam imao prvo iOS pa onda svaki android flagship i ne bih se složio da jefini telefoni koriste za ovo što sam napisao, a skupi za igranje sa romovima.
Jedno pocetnicko pitanje. Da li CM11 ima air view i air gesture?
I mene bas zanima kako je moguce "preporoditi se" sa N5 posle S4? Ispade S4 kanta.
Kako da poboljsam fokus kamere kad hocu nesto bas blizu da slikam?
Kliknem na ekran da bi on kao fokusirao, medjutim slova su skroz brljana - a pre nego sto uradi finalni fokus, na kratko se pojave bas bas bistro fokusirana slova!
Nadam se da shvatate sta pitam u stvari![]()
Gde radis covece, zaposli i meneDa, ispade da se hvalim, nije bila namera, a ni nema svrhe, anoniman sam ovde, pa čemu to, nema sponzoruša, džaba![]()
Nego sam hteo da kažem da minimalna distanca za fokus postoji kod svake opreme, pa i hi end objektiva.
Ne treba s100, imam sony rx100II (da nastavim da se hvalim)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari