Ovo bas lepo izgleda, jel si modovao nesto ili je to jamalov 4.4.2 out of box?!
Ako te bas briga za garanciju onda se ne sekiraj. Pose lepo KNOX STATUS, ako ga nemas onda ne brini.
Instaliraj xposed + gravity box za procenat i sve ostalo
Mozes iz Srbije da kupujes na Google Play preko aplikacije Tunnel Bear-a.Vertimus kad i mi mozemo ocekivati te ios7-olike ikonice i kod nas da se nadju?!Posebno mi se svidja ovaj analogni sat sa sekundama i temperaturom i mestom!!
^^ Najverovatnije baterija s4 ima problem sa bat.moj je isto radio to baterija se cak nadula, kad se ugasi neprekidno vrsi restart I nem druge dok je ne vadis.Ako zelis hard reset imas na youtube kako nisam naps pa da ti okacim link..
Ako ti je knox 1 vrlo moguće da ne, što je bezobrazluk i to je ono o čemu sam pričao kada je knox došao... Probaj ***, ako ne baterija je par hiljada pa i nije toliko strašno.
Ovo sve ako ti je knox 1, ako ga nisi okinuo i vratiš na fabričko stanje nemaš brige.
Sta je upste taj KNOX to na 4.2 nisam video sad na 4.3 doso,nisam ga jos instalirao i probao..
Meni telefon sluzi,pozov,kamera,sms,whatsapp,PONEKAD yotube,net.Ostalo :banana:![]()
imam s4 samo zoom. pa da pitam znalce;
povremeno mi se u galeriju nagura preko 1000 nekih slicica tipa kao neki smajli i slicno. takodje me interesuje kako da se oslobodim od stalnog ubacivanja, dal mi uguravaju nove aplikacije dal kobajagi azuriraju, uglavnom cim ukljucim data, evo njih na buljuke. ima li lek ? imam 4.2.2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari