Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ako te bas briga za garanciju onda se ne sekiraj. Pose lepo KNOX STATUS, ako ga nemas onda ne brini.

Instaliraj xposed + gravity box za procenat i sve ostalo

Ljudi imam problem sa s4 restartuje mi se kada padne baterija na oko 30-40% ne znam sta da radim... Ali me gadno nervira i kad ocu da ga upalim stalno se restartuje. Upalim ga na punjac i normalno upali telefon. U cemu je problem? Menjao sam recovery menja sam romove... Citam da postoje neki modemi kako da vidim koji je moj i koji da instaliram. Trenutno imam 4.4.4 GE

I ako ne zna neko resenje tog probelma..

Kako da vratim telefon na fabricki sistem i fabricki recovery posto je tel u garanciji pa da nosim telenoru da vidim sta mu je.

Poslednja izmena:
^^ Najverovatnije baterija s4 ima problem sa bat.moj je isto radio to baterija se cak nadula, kad se ugasi neprekidno vrsi restart I nem druge dok je ne vadis.Ako zelis hard reset imas na youtube kako nisam naps pa da ti okacim link..

Ako te bas briga za garanciju onda se ne sekiraj. Pose lepo KNOX STATUS, ako ga nemas onda ne brini.

Instaliraj xposed + gravity box za procenat i sve ostalo

Proverih i sad pise to 0x1, znaci instalacija mi je redovna iz recoverija kao za 4.3 kad sam stavljao, super.
Sta tacno rade xposed i gravity box; ja trenutno imam instaliran neki battery percentage 1 i semi pransparent status bar.zip i primetim kad ulazim u meni ili izlazim iz programa da mi se na delic sekunde pojavi transparentni bar i onda prebaci u crno (posto u meniju i treba da bude crn jel a samo na main screenu transparentan. Mada sa 4.4.2 je taj transparentni bar vec u softveru samom tako da ne moram da se igram sa tim modom.

A ima li neko da se igrao sa 4.3 neko vreme i sad sa 4.4.2 da mi poredi kakva je situacija sa izdrzljivoscu baterije?!

Btw izasao i r3 od jamala, interesuje me jel ta svaka verzija kad izbaci mora ponovo da se instalira iz recoverija ili ima neka verzija kao kod cianogena ono samo update i on sve odradi?!

Vertimus kad i mi mozemo ocekivati te ios7-olike ikonice i kod nas da se nadju?! :D Posebno mi se svidja ovaj analogni sat sa sekundama i temperaturom i mestom!!

Izvinite ako sam smorio kojekakvim glupim pitanjima, nisam se igrao sa romovima i recoveerijima vec vise od godinu dana, a i tada je to bilo na HTC-u. Hvala vam svima na trudu i pomoci!!

^^ Najverovatnije baterija s4 ima problem sa bat.moj je isto radio to baterija se cak nadula, kad se ugasi neprekidno vrsi restart I nem druge dok je ne vadis.Ako zelis hard reset imas na youtube kako nisam naps pa da ti okacim link..

Ako vratim fabricki sistem i skinem root. Jel ce uvaziti tel sta mislite?

Ako ti je knox 1 vrlo moguće da ne, što je bezobrazluk i to je ono o čemu sam pričao kada je knox došao... Probaj ***, ako ne baterija je par hiljada pa i nije toliko strašno.

Ovo sve ako ti je knox 1, ako ga nisi okinuo i vratiš na fabričko stanje nemaš brige.

Ok. Iskreno ne znam jel jeste ili nije. Ne znam kako da utvrdim da li je do baterije ili nije. Al tipa cim krenem da igram neku igru tel se posle 3-4 min restartuje.

skini poklopac i pogledaj, vrlo moguće da se i nadula

Ako ti je knox 1 vrlo moguće da ne, što je bezobrazluk i to je ono o čemu sam pričao kada je knox došao... Probaj ***, ako ne baterija je par hiljada pa i nije toliko strašno.

Ovo sve ako ti je knox 1, ako ga nisi okinuo i vratiš na fabričko stanje nemaš brige.

Kako da proverim. Vratio sam fabricki sistem. resetovao counter na 0. Kako da proverim?

ovo knox waranty void treba da je 0x0
ovaj na slici nema garanciju

2rn7beq.jpg.png

Ima li jos ko problem sa battery drainom na 4.4.2, vidim par ih se zali na xda http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49168809&postcount=6249

Takodje da pitam, da li to 4.4.2 ima drugacije fontove u odnosu na 4.3 ili ja tripujem nesto iz raznih ss slika sa neta?!

I donekle najvaznije, da li snimci kamerom u lowlight imaju fps drop; meni sa tw svuda i uvek snima na 30fps, dok sa ovim 4.3 pada na 17 :(

Poslednja izmena:
Sta je upste taj KNOX to na 4.2 nisam video sad na 4.3 doso,nisam ga jos instalirao i probao..
Meni telefon sluzi,pozov,kamera,sms,whatsapp,PONEKAD yotube,net.Ostalo :banana::D

pozdrav ekipi,ovako sam ja uspeo da "namestim" Omega V19 ROM.......................

Daj ljudi neko da napise kakva je situacija sa fps u lowlight klipovima na 4.4.2 pls

@sviper hvala na savetu ne vidim potrebu I zasto bih

Dobro mi radi ovaj Jamal, a i baš mi se svidja kako izgleda :D Jel vam se dešava da kad dobijete SMS u notifikacijama ne napiše zadnje slovo pošiljaoca? Npr piše "Swipe", bez R. PRvo sam mislio da je do naših slova (ć) ali sam posle provalio da nema veze, nema veze ni da li je kontakt sa jednom ili dve reči. Ovo mi se dešavalo i na ranijim verzijama AOSP.

PS: http://www.ebay.com/itm/2600mAh-USB..._Phone_PDA_Batteries&var=&hash=item20dc6bb710

Jel vredi ovo nešto? Video sam nešto slično kao neki promo materijal za jednu našu firmu ali sa "ugradjenim" kablom od 10cm. Izgleda jako korisna stvar, staviš je u džep i puni ti se telefon. Ovu što sam video je sa micro usb kablom, 2600mAh, 2A, ko stvorena za naš telefon :)

Poslednja izmena:
Ma da li je to bitno uopšte? lepo mi radi i svidja mi se vizuelno

Ma nije. I ovako i onako cheatuju na tim testovima. Nego eto, iz dosade :D

A jel neko poterao da radi flash na 4.4.2?

imam s4 samo zoom. pa da pitam znalce;
povremeno mi se u galeriju nagura preko 1000 nekih slicica tipa kao neki smajli i slicno. takodje me interesuje kako da se oslobodim od stalnog ubacivanja, dal mi uguravaju nove aplikacije dal kobajagi azuriraju, uglavnom cim ukljucim data, evo njih na buljuke. ima li lek ? imam 4.2.2

Koristi za pregled Quick Pic, pa imaš da za određene foldere odradio exclude

Nazad
Vrh Dno