Hmm iGO koja mi je radila twiz romu, sad nece da mi radi na ovom GE. Zna li neko zasto? Za koji dan putujem, pa mi bas treba
Hvala
sta je bolje, Omega v19, jamailov GE ili CM11? kod mene Pihilz recovery radi dobro, jedino nece CM poslednju stable verziju da instalira, prijavljuje neki error 7
Hmm iGO koja mi je radila twiz romu, sad nece da mi radi na ovom GE. Zna li neko zasto? Za koji dan putujem, pa mi bas treba
Hvala
Imam ovu 9.6.22.297071 - 4 - sound_fix - not_scan_DCIM i radila mi je ok na twiz romu. Sad nece lolKoju verziju imas. Kod mene je 9.6.7.281004 od kako sam kupio tel. Retko je koristim ali radi i na tw a evo i ovde na ge.
Hmm verovatno je zbog toga. Cek da vratim nazad, pa da probamVerovatno je do ARTa. Meni radi iGO.
Verovatno je do ARTa. Meni radi iGO.
meni se Omega rom pokazao najbolji, svi ostali su imali Random restarte a stock Rom najvise, svakodnevno
Na jamalovom finalnom ima rr?
Evo 4 dana nijedan rr
Pa ja sam to i pričao unazad par postova kad je Viktor pitao.
Ako ti ne treba prevod skini Show Box. Imaš veliku većinu filmova i serija.
Nema veze da li je Jamalov ili Djilkoshev Rom, bitno je da ne sme da se rootuje tj menja Recovery ako se ima novi bootloader sa KnoxomProday, idi u Download mode i proveri, ako si radio OTA skoro i bio na stocku gotovo sigurno da imas... Imas sve na xda
Ovo bas lepo izgleda, jel si modovao nesto ili je to jamalov 4.4.2 out of box?!Drugari, ja sam prosto odusevljen ovim GE romom. Neverovatno kako radi.
Evo par skrinova kako mi izgleda homescreen
https://plus.google.com/103259272253179703637/posts/groaZfXfjeu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari