Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

I ja imao isti problem kao nsvladimir, promeni recovery.
ne radi mi na cm10.2 titanium backup. ne prepoznaje root. Stavio sam u settings pa developer options-root access na Apps and Adb ali i dalje nece... Koja je caka?

Hmm iGO koja mi je radila twiz romu, sad nece da mi radi na ovom GE. Zna li neko zasto? Za koji dan putujem, pa mi bas treba

Hvala

Koju verziju imas. Kod mene je 9.6.7.281004 od kako sam kupio tel. Retko je koristim ali radi i na tw a evo i ovde na ge.

sta je bolje, Omega v19, jamailov GE ili CM11? kod mene Pihilz recovery radi dobro, jedino nece CM poslednju stable verziju da instalira, prijavljuje neki error 7

Meni jamalov ge. Probaj svaki pa vidi neces nista izgubiti :D

Edit: sada sam pogledao koji je kod mene philz. Pise ovako Philz 5 a ispod nesto cwm version 6.0.4.4
I meni sa tim sve radi.

Poslednja izmena:
meni se Omega rom pokazao najbolji, svi ostali su imali Random restarte a stock Rom najvise, svakodnevno

Verovatno je do ARTa. Meni radi iGO.

Da, evo radi kad se vratim na dalvik :) Hvala matori

Hteo sam da prodam S4 i uzmem N5, ali sam odustao, jer sam stvarno prezadovljan kako ovaj GE rom radi, + SD slot, fantasticno :)

2q06ps1.png

Ne znam, ne pratim od juce :D
Mi ovde imamo R1, sve 10.
Edit: Vidim dodao je mogucnost dual boota, i dodao par svojih tweakova oko kamere, play store itd, nista bitno i potrebno. Sve dok sa ovim nema problema, necu ga menjati :D

Poslednja izmena:
Da odgovorim sa sebi, ko ima 4.3 ako stavi jamal dobije 0x1 Knox, što će reći - ćao garancija. :(

Ko ti to rekao? Ja sam stavljao i nisam dobio

Pa vidjeh da je to neko postovao na xda u jamalovoj temi

Aman,ako na tom 4.3 vec imas bootloader sa knoxom, posle bilo kakvog fleshovanja, dobices 0x1...

Pa ja sam to i pričao unazad par postova kad je Viktor pitao.

Sta je knox i sta je to 0x1?! Tj ukoliko odlucim da stavim 4.4.2 od jamala a imam 4.3 cisto da znam?!

Nema veze da li je Jamalov ili Djilkoshev Rom, bitno je da ne sme da se rootuje tj menja Recovery ako se ima novi bootloader sa Knoxom :) Proday, idi u Download mode i proveri, ako si radio OTA skoro i bio na stocku gotovo sigurno da imas... Imas sve na xda

Ako ti ne treba prevod skini Show Box. Imaš veliku većinu filmova i serija.

Može i u Showbox-u da se uključi prevod. Skini Mx Player i Sub Launcher. Kad te showbox pita sa cim da otvori film / seriju stavi da otvori sa Sub launcherom i promeni naziv serije / filma u odgovarajuci posto showbox ima neki svoj interni naziv...

Nema veze da li je Jamalov ili Djilkoshev Rom, bitno je da ne sme da se rootuje tj menja Recovery ako se ima novi bootloader sa Knoxom :) Proday, idi u Download mode i proveri, ako si radio OTA skoro i bio na stocku gotovo sigurno da imas... Imas sve na xda

Cek a sto bih menjao recovery uooste?! Daj link sa xda da vidim o cemu je rec,na telefonu sam pa da se ne patim sa pretragom!

imam s4 samo zoom. pa da pitam znalce;
povremeno mi se u galeriju nagura preko 1000 nekih slicica tipa kao neki smajli i slicno. takodje me interesuje kako da se oslobodim od stalnog ubacivanja, dal mi uguravaju nove aplikacije dal kobajagi azuriraju, uglavnom cim ukljucim data, evo njih na buljuke. ima li lek ? imam 4.2.2

Kreiraj u svakom folderu prazan fajl .nomedia u kom ne zelis da se listaju slike.

Drugari jel ikako moguce gledati filmofiziju na s4, dali je moguce koristiti sajtove gde se trazi java???

Drugari, ja sam prosto odusevljen ovim GE romom. Neverovatno kako radi.

Evo par skrinova kako mi izgleda homescreen
https://plus.google.com/103259272253179703637/posts/groaZfXfjeu
Ovo bas lepo izgleda, jel si modovao nesto ili je to jamalov 4.4.2 out of box?!

Swiper druze nista ja vise ne razumem sta je sad koji moj Knox, menjanje butloadera itd. Tel sam pazario od coveka koji je na njemu imao 4.3 tj poslednji samsungov oficijelni softver, nikad nije rutovao itd. Ja sam redovno uzeo telefon i sa ovog http://www.youtube.com/watch?v=xaILpiFgBjM linka uradio proceduru i sve super radi. Sto meni sad nije jasno je da li ja mogu ili ne mogu da instaliram ovoj jamalov poslednji 4.4.2 rom klasicnom metodom iz recoverija (imam twrp kao sto je na linku iz yt) kao sto sam radio za ovaj 4.3?! Mislim briga me za garanciju i ovako je nemam, vazno mi je samo da ne napravim ciglu od telefona ako uzmem kojim slucajem da stavim 4.4.2 posto mi se bas svidjaju ovi screenovi sto je postavio Vertimus (zao mi je samo sto nije covek vise slika stavio, da vidim dialer kako izgleda itd)!!
I da li je stvarno moguce da u nexusvim stock romovima nema opcija da se pokazuje procenat baterije?...stalno moram neke modove da dodajem :(

edit: i na sta tacno treba da obratim paznju u download modu?!

Poslednja izmena:
Vrh Dno