Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Kako nije odstranjen random reboots kad je 50 testera testiralo i prosli su bez RR?

Pa ako instaliras ovaj Final, nemas RR ali ne mozes ni da instaliras apk sa memorijske kartice.
Ako stavis ovaj "novi" tj probni kernel, to je stari kernel koji ima RR ali zato mozes da instaliras apk sa mem kard.

Sada ga ktoonsez ispravlja, upravo postavljen kernel. Na ovom radi instalacija apk sa mem kard, jos samo da se testira na RR.

Poslednja izmena:
Realno meni je i ova 4.3 verzija perfektna. Ima da menjam samo ako se dokaze da je na 4.4.2 ili nekoj narednoj mnogo izdrzljivija baterija!! A jamalu svaka cast sto ne posustaje!

A koji recovery koristite za Cm? Meni javlja Philz neku gresku, kao da mi ne prepoznaje uredjaj...probao sam par puta da downloadujem i isto je

Ijaoo, drugar malopre prosipao caj preko mog i njegovog telefona (dve S4), u sekundi sam otresao vodu sa ekrana,izvadio bateriju i obrisao ga. Ispod poklopca nije bilo vode. Imao sam zastitu ProtectiveCover+ ili kako se vec zove. Ima li razloga za brigu? Bio je ledjima okrenut ka stolu tako da je caj prosipan direkt na ekran. Brine me jedinl da nije u slusalicu usla voda ali, napominjem, reagovao sam u delicu sekunde.

Posledice ces ili neces videti posle odredjenog vremena :)

Ljudi instalirao sam OMEGA ROM radio je normalno 10 dana. Onda mi je telefon zakucao i restartovao se. Do tad redosvno ucita samsung s4 onaj logo i restartuje se. Uspeo sam opet da mu instaliram nekako OMEGu kroz recovery ali proslo 2 dana opet mi se telefon restartuje i nece da podigne sistem. Sta moze biti posledica? I da kad god instaliram (pokusam rom da install) ako ne stoji na punjacu nece da se zavrsi instalacija

Jel mozes da mi kazes koji da install. Posto sam probao neki touch i jedan pre toga i na oba se isto desava.

Pitanje za one koji koriste 4.3 od jamala; da li vam se vidi telefon u my devices kada preko kompa udjete u play store?!...sve predhodne telefone vidim tamo, ovog nema!!

philz_touch_6.07.6-jfltexx.tar
Sad sam instalirao ovu verziju pa cu probati kako ce raditi

Radi normalno poslednji jamalov rom sa kt kernelom. Za sada nijedan reboot. Btw stavio sam i poslednji ML6 modem.

I ja sam isto stavio ML6 cisto radi eto, jer mi je i sa MJ5 radio dobro, i za sad je sve ok.
Ja imam onu raniju verziju od juce ali sam flesovao kernel taj koji se nalazi u finalnoj verziji.

Nadje li neko Xperia (bilo koji) UI za CM11? Bez toga ga ne probam ;)

Mislis na ovo

Poslednja izmena:
Poslednji final ge 4.4.2 od jamala. Radi bez greske.

Meni sa njim nije hteo Cm da se instalira...

Ja sam instalirao philz davno, kada sam prvi put isao u pohode rutovanja i instaliranja romova. Tako da kod mene nije najnovija verzija nego 6.0.x cini mi se. Znam da je 6.0. pa jos neki broj. I sa tim mi radi sve i jedan rom koji sam probao da instaliram.
Mozda je zato sto sam ja zeznuo i promenio bootloader ili sta vec, pa otisao na 0x1, tako da ja sve rokam na njega kao i do sad sa s2, s3 :D kao da nema knoxa :d

Poslednja izmena:
Poslednji final ge 4.4.2 od jamala. Radi bez greske.

Ja sam instalirao philz davno, kada sam prvi put isao u pohode rutovanja i instaliranja romova. Tako da kod mene nije najnovija verzija nego 6.0.x cini mi se. Znam da je 6.0. pa jos neki broj. I sa tim mi radi sve i jedan rom koji sam probao da instaliram.
Mozda je zato sto sam ja zeznuo i promenio bootloader ili sta vec, pa otisao na 0x1, tako da ja sve rokam na njega kao i do sad sa s2, s3 :D kao da nema knoxa :d

Hvala.

Jel treba neki poseban recovery, imam philz? I sa ovim romom nema problema vezano sa knox (0x1)?

Mislim da sa GE nema veze oko knoxa, a ja imam isto philz i sve radi.
Za knox nemoj da me drzis za rec :d

Ako vec ima knox onda ima veze, a ako nema knox onda nema veze sta flesuje :)

Mislim da su odavde flesovali GE i da se nikom nije pomerio counter jer u njemu nema knoxa. Samo se pomeri ako instaliras tw rom koji ima u sebi knox (valjda). Ne znam i ne bih da pricam, ja samo mislim da je tako.

Imas tamo temu na xda gde je objasnjeno kako :) Ti bar znas engleski, pa procitaj. Verovatno je i sticky posto je vazna.

Nema to veze ako imas vec knox novi bootloader :)

Naravno da nema, nego kad mu je vec counter na nuli (pod uslovom da nije radio zadnji ota :) ) samo da nastavi da cepa romove sa starim/knox free butloaderom medju kojima je i GE :)
Stvarno do jaja radi ovaj poslednji 4.4.2 jamalov...

Poslednja izmena:
Vrh Dno